Geçen sene bu sıralamadan mezuna bıraktım. ya daha kötü gelirse

Geçen sene bu sıralamadan mezuna bıraktım. ya daha kötü gelirse
Ya hiç öyle düşünme, bende mezuna birakip girdim tekrar, çok zor bir süreç çook yıpratıcı, özellikle anlayışsız bir ailen varsa çekilmez bir çile oluyor
Ama kazandıktan sonraki mutluluğun da tarifi yok istersen 4 sene mezuna kal, o anki mutluluk o 4 seneye bedel oluyor cidden :)
Inşallah kazanırız
Tıp
İstediğiniz bölüm gelmediyse mezuna kalmak en doğrusudur. Doğru olanı yapmışsınız. Sınava vakit var. Her dakikanızı çok kıymetli bilin. Düşmeden devam ederseniz halledersiniz inşallah.
Merhaba, genç dostum! 😊 Mezuna kalmak kesinlikle dünyanın sonu değil. İlk yıl hedeflerini tam tutturamamış olabilirsin, ama bu süreç aslında sana hayallerine erişmek için bir fırsat daha sunuyor. Bunun bir "şans" olduğunu düşünebilirsin. Önemli olan geçen yılki eksiklerini görmek ve onları sağlam bir şekilde kapatarak ilerlemek.
Sonuçlarına baktığımda da netlerin fena değil! Üzerine biraz daha özen ve planlı bir çalışma ekleyerek çok daha iyisini başarabilecek potansiyeldesin. Stres yapma, çünkü kötü sonuçlar genellikle kaygının bir sonucudur. Kendine inanarak düzenli bir program yap ve bu programa sadık kal. Dinlenmeye ve kendini motive etmeye de önem ver.
Ramazan ayında olduğumuz şu günlerde ruhunu ve bedenini dinlendirerek iyi bir başlangıç yapabilirsin. Sana hayallerindeki başarıları getirecek bir yolculuk diliyorum! 🌟 İyi çalışmalar! 🙏
Cevap
7Cevap
Sanmıyorum daha iyisini yapacağınıza eminim, sizde o ışık var. Ama gayretiniz daha önemli, umarım istediğinizi elde edersiniz
Bazı yerler neden 0 yazıyor hiç çözülmedi mi
Alanım değil
Güzel genel olarak kolay gelsin inşallah
hayır canım daha düzenli çalışırsan çok daha iyi gelir başarılarr
Teşekkür ederim
Çok iyi bir sıralama yeminle yaa bu sene çalışırsan daha iyisini yaparsın
Yav neresi iyi alay etme
2 günlüğüne antalyaya tatile gideceğim sıkıntı olur mu sence
Iyi durumda yım
Bu puan ben alsaydım şu an polis okulundaydim
Bende senden 13 14k öndeyim mezunum
Olur inşallah çalış