Kız arkadaşım mesleğimden dolayı beni terk etti uzun zamandır zaten soğuk davranıyodu bende artık tövbe ettim yalnız kalacağım kimseye güvenim yok ama 20 yaşını bitiriyorum bu saatten sonra hangi mesleklere yönelebilirim kariyer daha mantıklı geliyor yaşım geç mi neler yapabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, bence o kaybetmiş yani o yüzden takılmayın bu konuya ve kendiniz için bir şeyler yapın bu hayatta, başkalarını memnun etmek için değil. Sizin yerinizde olsam üniversiteye başlardım yani güzel bir bölümde okuyup sonrasında yurt dışında hayatımı sürdürebileceğim şekilde bir planlama yapardım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Mesleğinden dolayı terk ettiğini düşünmüyorum. Abim inşaatta sıva ustası ek iş olarak da bir akrabamızın yanında fayans çalışıyor. Ayrı eve çıktı hayırsız beni de yanına almadı kaldım aile evinde ve gayet iyi geliri var, ayy daha da çok artar inşallah ahahshh
Kız soğuk davranıyor demişsin, ben çok pozitif yaklaşırım normalde fakat kız soğuk davranıyorsa erkek ya çok kötü bir şey yapmıştır ya da başkası olabilir. Hiç hemcinslerimi bu konuda savunamam, soğuk yapıyorlarsa ve bir kusurun olmadıysa, muhtemelen başkasıyla konuşacak.
Ki bence böyle yell0zları da hayatına almamalısın. İnşaat işçileri şu an mühendisten çok kazanıyor. Çoğu çalışan memur değilse 30 bin maaşı geçemiyor. Kalbin temiz kalsın 🙏
18 Yorumla
Soran1 yılbacım zaten artık umrumda değil yemin ettim hayatıma bir kadın almayacağıma dair o yemini bozarsam çarpılırım , kimse benim göz yaşımı silmesin bana ders olsun o kız hemşireydi beni hor gördü yani bu saatten sonra iran prensesi gelse bana umrumda olmaz yemin ettim artık
Soran1 yılyok bacım ben yeminim sağlam olsun diye kısırlaştırma operasyonu yaptıracağım kendime doktor arıyorum şu an
Soran1 yılbacım sen olayı anlamadın ben kısırlaştırma operasyonu yaptırınca hiç bir kadından etkilemeyecegim bide kimyasal iğne falanda yapacaklar
Soran1 yılSen gülüyorsun ama ciddiyim
Soran1 yıleyvallah kardeşim doğru olan bu maalesef
1 yılİlk olarak yaşın geç değil ve gençsin. Önce eline altın bileziğin al. Okulunu bir güzel bitir sonra bir fabrikaya gir çalış hem oku hem çalış sonra istediğin bölümden üniversite oku ve bir yere gel. Hiçbir kimse bu şekilde davranamaz. Sen dediğimi yap eğer lise mezunuysan sınava gir mesela inşaat işçisinin inşaat mühendisliği oku ya da iç veya dış mimarlık oku bitir ve çevre de edin öğrenciyken kendi işinin patronu ol
02 Yorumla
Soran1 yılHem çalışırken hem nasıl üniversite okuyacağım
- 1 yıl
Part time çalışabilirsin üniversitede bile çalışabilirsin başvuru yapabilirsin bir çok Kürt genci hem çalışıp hem okumus
Kız arkadaşın için değil ama kendin için yapmalısın bir seyler. İki yıllık meslek yapabilcegin bölümlere yönelebilirsin. Teknik , Kazan seltifikasini filan araştır. Benim çalıştığım yerde teknik arkadaş 60000 maaş alıyor çalışma saatleri esnek hafta sonu hafta içi geç geliyor 20 yaş kendine çok değer katacagin bir yaş asla olduğun yerde sayma..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
19Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılValla bu zamanda çok iyi bir üniversite bölümleri hariç para getirmiyor ama ustalar çok daha fazla kazanıyorlar kız arkadaşınız çok büyük hata yapmış...
12 Yorumla
Soran1 yılya şimdi mevzu para değil ki herhangi bir esnafta okuyandan fazla kazanıyor kendi hemşirelik okuduğu için beni hor gördü
Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. inşaat daha iyi dostum emin ol. o kaybetmiş boş ver. ben yazılım mühendisiyim. benim kadar kazanıyor inşaat işçileri. benim yatırımım çok daha fazla. bu kadar yatırıma bu maaş az kalıyor. çoğu meslekte de durum böyle. ama seninki asıl meslek. kimse rahatı bozulsun istemiyor çünkü. bizim sektörü b0k ettiler anlayacağın
11 Yorumla
Soran1 yılo iş öyle değil işte örnek vereyim sıradan bir esnaf bile doktor mühendisden daha fazla kazanır yani benim afilli bir mesleğim yok diye hor gördü işte anlayacağın
1 yılÖnemli projelerde yer alacak kadar titiz çalışan biri için güzel meslek. Örneğin; İnşaatların su tesisatları yapabilen sayılı ustalardan biri olmak sizi değil burada dünyanın pekcok ülkesinde ekmek sahibi yapar. Yine de ilgi alanlarınıza uygun bir eğitim almanızı öneririm.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok gençsin deli misin. Ben 30 yaşındayım işsizim sana ne oluyor? Kamu kurumunda ascı bi tanıdık vardı o da insaatte çalışmış, çocuk lise mezunu aşçı belgesi almış sadece ve kamu kurumunda aşçı. Sana tavsiyem aşçı, aşçı yardımcılığı gibi belgeler al belgeyke atan memurdan yüksek alırsın. Maaşları da çok iyi yılda 2 kez kıyafet yardımı, maasın 2 katı 6 ayda bir ikramiye, sabah 7 30 geliyor öğlen 2 de gidiyor kendi arabasıyla
10 Yorumla
1 yılAbim o yaptığın işten dolayı değil bahane olmuş sadede bi kız seviyorsa yaptığın işe bakmaz kızların kafası öyle çalışmaz yani. Ayrıca inşaat sektörü çok para kazandıracak meslek bence devam edip kendini geliştir.
20 Yorumla
1 yılDaha iyi olmuş. Ondan hayır gelmezmiş işte. Çalışırken birikim yapmalısın meslek seçmek yerine. Bir de açıköğretimden devam et kardeşim. Sorun olursa buradan yaz yardımcı olurum. Karşıt cins kurusuna bakma takma da çoğu öyledir.
07 Yorumla
Soran1 yılaçık öğretimden hangi bölümler düzgün abi
- 1 yıl
Liseden mi başlayacaksın.
Soran1 yılhayır lise bitti benim
Soran1 yılüniversiteden bahsediyorum
- 1 yıl
Finans üzerine yani bankacılık üzerine olabilir veya sağlık. Lise kpss girdin mi hiç?
Soran1 yılgirmedim hiç kpssye ama sağlığı açıktan nasıl okuyacaz o kadar eğitim veriyorlar
- 1 yıl
Kardeşim sınava gir kendi şehrini yaz ama çalışmaya devam et. Çikarsa gidersin ve sağlık bölümüne yakın bölümler var onlar da yszılır açıktan.
çok üzüldüm umarım seni gerçekten seven birini bulursun. neden böyle saçma bir şey yaptı ki sonuçta inşaat işçileri de iyi para kazanıyor ama çok yorucudur tabiki
09 Yorumla
Soran1 yılya şimdi mevzu para değil ki herhangi bir esnafta okuyandan fazla kazanıyor kendi hemşirelik okuduğu için beni hor gördü
Soran1 yılİlk iki kelimeye güldüm bsjsjs, bilmiyorum öyle düşünüyor o
Soran1 yılyok zaten yemin ettim kimseyi istemiyorum hayatımda artık sadece başka mesleğe mi yönelsem diye düşünüyorum
Soran1 yılSen ne iş yapıyorsun hemşirelik düşük dedin ya
Soran1 yılyok yorulmuyorum sadece insanlar hor gördüğü için psikolojik olarak yoruluyorum
1 yılSeni mesleğinle yargılıyorsa zaten boş ver bi insan sevdiğini oldu gibi kabul etmeli etmiyorsa o ilişkiden fayda gelmez sevgi yok bu ilişkide seven insan sorun etmez böyle şeyleri helalinle paranı kazanıyorsun ayıp bir şey değil başka türlü bi sorun olsa anlardım ama bu küçümsenecek bir şey değil
10 Yorumla
1 yılKizlar icin degil de kendi gelecegin için daha verimli oldugunu dusundugun bi meslek varsa severek yapacağını düşündüğün mesela onun uzerine çalışabilirsin. Yasin henuz cok genc cok sanslisin
00 YorumlaBende tasarım sektörünü bırakıp ticarete yöneldim ve inşaat ile ilgili işlerde çalışmaya başladım :D daha çok kazandırıyor.. o gitsin bırak.. hak edene harcarsın.
00 Yorumla
1 yılSesinin guzel oldugunu veya gelistirilebilecegini dusunuyosan gelistir veya bir sirkete basvur ya da internetten para odeyerek sarki cikarttigin sirketler var bedava olanlar cok ise yaramaz belki popüler olursun ve ayagina kapanir ama daha iyilerine layik hâle gelmis olursun C
00 Yorumla
1 yılMesleğine sımsıkı yapış. Gelişmeye çalış ve kendine özen göster. Emin ol bir süre sonra senin etrafında pervane olurlar.
010 Yorumla
Soran1 yılneden doktor vb varken inşaatçı ya baksınlar ki
- 1 yıl
Çünkü kendini geliştirip inşaatta belirli bir alana yönelirsen. Atıyorum sıva ustası gibi, çok daha iyi paralar kazanabilirsin.
Soran1 yılesnaf olmak iyi mi sence yüklü sermayem var
- 1 yıl
Bak şunu izle komik ama oldukça anlamlı
- 1 yıl
Sermayeni kenarda tut mümkünse yatırım yap. Hayatında kimse yoksa bile varmış gibi düşünüp birikim yapmaya devam et bir gün ihtiyacın olucak.
Soran1 yılşu an yapıyorum 20 yaşındayım araba alıcam yakında ama o hemşire bozuntusu özgüvenimi çok düşürdü madem beni hor görüyorsun en başta hiç sevgili olma yani
- 1 yıl
Aynen öyle. Merak etme hak ettiğin sevgiyi illaki birisi verir
Soran1 yılyok yemin ettim hayatımın sonuna kadar kızlardan uzak duracağım ama şu an yatırım yapmaya çalışıyorum parayı büyütmem lazım
- 1 yıl
Büyüt büyüt. Gerekirse vadeliye bas kendi kendine bir ekosistem yarat
- Eğitim & Kariyer konusunda 309 cevap paylaştı.
1 yılValla inşaat işçileri iyi yevmiye alıyor , az kazanmıyor. Ama illa meslek diyorsan sağlık ve fizik şartların uyuyorsa uzman erliğe başvur. En düşük maaşları 100 bine yakin
00 Yorumla
1 yılİnşaat alanında geliştirebilirsin kendini. İlerle işinin patronu ol benim amcam şu an müteahhit mesela işçi olarak çalışmış zamanında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBeni de ev kiziyim, suanda isim yok, memurlugum yok diye goruculer daha bulusma taraftari olmuyor. Ki bunlar muhendis, ogretmen falanlar. Herkesin derdi para olmus, erkeklerde boyle.
01 Yorumla
Soran1 yılBen onların yerinde olsam bunu dert etmem ama kadınlar ediyor işte
1 yılYaşın henüz çok genç. İlgini çeken bir işe mesleğe yönel. Bir inşaatçı tesisatçi da iyi kazanıyor aslında, riskleri fazla sadece.
017 Yorumla- 1 yıl
Bise sorabilir miyim
- 1 yıl
@Hahahahahahba?
- 1 yıl
Sevmediğin nefret ettiğin bir erkeğe iftira atar mısın
- 1 yıl
Hayır
- 1 yıl
Pekı istesen dövdürebilir misin bir erkeği mümkün mü senin için
- 1 yıl
Elbette. Neden soruyorsun?
- 1 yıl
Nasıl mümkün
- 1 yıl
Söylerim sonra neden sorduğumu
- 1 yıl
Nere gittin
- 1 yıl
@Hahahahahahba sen kimsin?
- 1 yıl
Ya sadece soru sordum
- 1 yıl
Neden bana?
- 1 yıl
Ya cevap vermek istemiyorsan açıkça söyle böyle kelime oyununa gerek yok
- 1 yıl
Iyi günler
- 1 yıl
@Hahahahahahba sen ne ayaksın. Hesabın da yeni. Kimsin?
- 1 yıl
Hesabı dün açtım
- 1 yıl
İnsanım
1 yılAçıköğretimden ascilik oku ya da turizm. Ülke ülke gez. Hem çalış para kazan. 20 de ne hayata kusmesi Allah aşkına.
00 Yorumla
1 yılDevir kotu. p*rno yildizi olsan terk etmezdi. Insanlar cok kotu. E marketing olabilir
20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 308 cevap paylaştı. İnşaat işçisi diye sizi terkeden biri yüzünden mesleğinizi değiştirmeyin
Bu büyük bi hata olur00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYaşın daha çok küçük seni zaten böyle isteyen olmaz ilerde isterler endişe etme
00 Yorumla
1 yılMaaşını söyleseydin... çoğu mühendis mimardan çok kazaniyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden tövbe ediyorsun biri kötü çıktı diye diğerleri de mi kötü çıkacak, bi gün karşına iyi biri çıkacak aile kuracaksın çoluğa çocuğa karışacaksın niye umdunu kesiyorsun ki
00 YorumlaBence çok iyi mesleğin var mesleĝini seviyorsan gerisini boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKesinlikle geç değil istersen okuda ya da ticarete yönel her şey olabilir siz istedikten sonra çabaladıktan sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKariyer istiyorsan iyi bir okul iyi bir çevreye ihtiyacın olacak. İnşaattanda yürüyüp gidebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılinşaat işçisi okuyandan daha çok kazanıyor knk
Sadece iş yükü çok
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSwn de doktor ol onu ez
Soran1 yılimkansız
Cevap sahibi1 yılNeden
Soran1 yıl20 yaşım bitiyor liseyi zar zor bitirdim yani imkansız başka fikrin varsa söyle kötü hissediyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılKurtulmuşsun o kizdan dua et bence alttaki yorumlari da okudum da bu senin hayatın yani kizlari fazla skleme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeven her türlü olur daha 20 yaşındasin neresi geç ben 27 yaşındayım daha kendime geç demiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKurtulduğuna sevin bence. Öyle kızlardan ne köy olur ne kasaba
00 Yorumla
1 yılBulduğuna şükretmemiş Sen mesleğinden memnunsan hiç değiştirme boş ver ya kız seni terk etti diye Meslek mi değiştir
00 YorumlaHe alın teri parası ondandır. Çalışıp helaliyle kazandın diye mi ne saçma be bu adam olsun da çöpçü olsun
00 Yorumlaeğer çalıştığın yerde mutluysan salla gitsin seni o halinle seven birini bul, bir kız için hayatını değiştirmeye hiç değmez
00 Yorumla
1 yılMeslekle bı alakası yok kasının üstünde gözün var demıs bırakmıs kardesım
10 Yorumlaİnşaatds kazan evini arabanı al bakkal aç keyfije bak
00 YorumlaSeven her sekilde sever. Demekki seni gerçekten sevmemis
00 YorumlaYakışıklıysan eğer niye terk ediyor
00 Yorumla
1 yılKıyamıyorum şöyle şeylere yolun açık olsun
01 Yorumla- 1 yıl
Bise sorabilir miyim
Gizli Üye(30-35)1 yılNe mezunusun? Lise mi?
08 Yorumla
Soran1 yılevet
Soran1 yılneden sordun ona göre mi aşağılayacaksin
Cevap sahibi1 yılHayır ne alakası var. Açıktan 2 yıllık oku diyecektim
Soran1 yılhangi bölüm güzel
Soran1 yılkusura bakma ya çok ruh hastası var
Cevap sahibi1 yılTıbbi dokümantasyon. Yok sorun değil anladım seni kötü bir süreç olmuş geçmiş olsun
Soran1 yılo nedir
Cevap sahibi1 yılİnternette araştır 2 yıllık bir bölüm atamasıda iyi oluyor
Eğitim & Kariyer konusunda 455 cevap paylaştı. askerlik çıktı mı aradan peki
01 Yorumla- 1 yıl
Bise sorabilir miyim
Gizli Üye(18-24)1 yılKız arkadaşın da yok ya
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKız arkadaşın ne okuyor*
Gizli Üye(30-35)1 yılSende onu terk et
00 Yorumla
1 yılMesleğini sakın bırakma
04 Yorumla
Soran1 yılyok bırakmam ama sorun şu ki hem üzülen hem aşağılanan taraf ben oluyorum
Soran1 yılbugün birine dava açtım sırf bu yüzden
- 1 yıl
Davayı falan bilmem de yani ilerleyen süreçte mesleğinde de işbilir kıvama geldiğinde iyi paralar kazanacaksınız unutma
Soran1 yılinşallah
İşin ne
039 Yorumla
Soran1 yılinşaat işçisi
- 1 yıl
E nolmuş yani parasındaysa gayet iyi kazanıyorlar ailesine veya yanına yakıştırmıyorsa bırak gitsin demekki o kadar sevmiyor yani bu bahane de yapmış olabilir mi ben işinde bir şey görmüyorum açıkçası tabi sende bilirsin başka iş bakmak istiyorsan sende istiyorsan bak ama ben senin yerinde 8lsam s. g derim yani şimdi bu hataya düşersin sonra ortada bırakır kalırsın keşke yapmasaydım dersin yani benimde 3 yillikti ilişkim mezun oldum bi işe gireyim dedim hemen istemiyordu işe girmemi zor buluscaz falan çok görusemicez diye bende benden soğumasın sevgisi azalmasin çok mesafe girmesin diye 1 buçuk yıl işe gitmedim cevremdekilerin söylediklerine rağmen işte hâlâ evde falan bi iş bulamamış diye buldum da sırf onun için gitmedim yani sonuç ayrıyız değmiyor yani bunu düşünerekten ilerle seven olduğu gibi kabul ediyor ztn sonuçta bi şekilde kazanıyorsun o seni yakistirmiyordur yanına iyi düşün sonradan pişman olacağın şeyler yapma ya da bul dhaa iyi bir iş bulabiliyorsan kendin için ama onun isteği için değil
Soran1 yılhayattan soğudum artık zaten bu saatten sonra ben kimseyi istemiyorum hayatımda
Soran1 yılYani yemin ettim zaten hayatımın sonuna kadar kimse ile olmayacağım ama adam akıllı bir meslek sahibi olmak istiyorum yaşım geç mi ne yapmam gerekiyor
Soran1 yıl20 bitiyor
Soran1 yılneden sordun ki
Soran1 yılSen ne iş yapıyorsun ki başka bölüm okumak istiyorsun
Soran1 yılsağlıktan mı yani doktor olabilir misin sence
Soran1 yılZor mudur
Soran1 yılYa ben doktorluk tan bahsediyorum 6 sene değil mi tıp
Soran1 yıle nasıl olacaksın sen
Soran1 yılderslerin yüksek mi
Soran1 yılya diğer sağlık hakkında bilgim yok zaten doktorluk zirvede ben doktor olsaydım o kız böyle yapmazdı
Soran1 yılimkansız tıp kazanmak çok zordu doktor nerde inşaatci nerde
Soran1 yılYani ben inşaatçı olduğum için adam yerine koymadı doktor mühendis falan olsam ayrılmazdı , kendide hemşirelik okuyor
Soran1 yılartık yemin ettim hayatımda kimseyi istemiyorum ama bisey ler başarmak istiyorum hayatımda
- 1 yıl
E başta sevgili olmasayd8 ztn zorlayan mi vardı bölümü güzel ama üstün görüp seni ezmesi bilemiyorum belki çok düşünüp bu kararı aldı belki sevmiyor bahane yapıyor çünkü başta da biliyordu bu işte çalıştığını ne bileyim kendi düzeninden de pişman olma sonra madem çok istiyorsun iş bul ozmn ne diyim tek diyeceğim böyle olan birini çokta şey yapma takma
Soran1 yılsende kendinden aşağıda birini sevmezsin gibi konuşuyorsun sanki
Soran1 yılSen doktor olsan o zaman ki sevgiline bakmazsın
Soran1 yılneyse ya ben ya yükselcem ya intihar edicem
- 1 yıl
Kız doktor mu sanki ya sende var ya kızı gözünde ne yaptıysan artık mesleğinden dolayı değil seni sevmiyor belli ki bunu bahane ediyor ki sana söylüyor eğer etmeseydi söyleyemezdi snaa o kendi hayatına baksın seni umursamayan biri için kendini parala kendine zarar yok öyle yani sende kendi hayatına bakacaksın madem ağrina gitti ozmn başka iş bakicaksin ya da devam ediceksin işini sorun etmeyen seni seven biriyle yola giriceksin bu kadar yani beni umursamayan biri için kendime zarar vericem öyle mi çıkın bu düşünceden
Soran1 yılsimdi suçlu ben oldum ha vay be
Soran1 yılYani sen ne yaptıysan mesleği bahane etmiş dedin
Soran1 yılneyse iyi günler ya ben ya kurtulcam ya olucem
Soran1 yıleyvallah hakkını helal et bacı
1 yılSana kız çok
00 Yorumla
1 yılNe iş yapmak istediğine bağlı
00 Yorumla
1 yılSeri katil
00 Yorumla
1 yılAllah. Hidayet vrsinn svgiline
00 Yorumla
1 yılÜniversiteye gir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNe iş yapıyorsu
017 Yorumla
Soran1 yılinşaat işçisi
Cevap sahibi1 yılKötü bir şey değil ki
Soran1 yılo yüksek meslekli birini istiyormuş utanıyormuş benle gezmeye
Cevap sahibi1 yılHahaha kendisinin işi. ne
Soran1 yılhemşire olacak seneye
Cevap sahibi1 yılO da çok yüksek bir şey değil ki
Soran1 yılYani ona göre yüksek işte hem ben onlisans mezunuyum ondan daha düşük
Cevap sahibi1 yılBence sana aşık değil sen yol ver gitsin
Soran1 yılSen ne iş yapıyorsun
Soran1 yılinşaat işçisi biri ni kabul edermiydin
Cevap sahibi1 yılValla benim şu an aşık olduğum kişi doktor ben de tıp okuyorum ama ileri de ne olur belli olmaz.
Soran1 yılanladım aşık olduğun kişi doktor değil doktor olduğu için aşık oldun neyse bizim kaderde böyleymiş
Cevap sahibi1 yılHayır kendisi liseden beri konuştuğum biri ben tıp 4. Sınıfım o da stajyer daha hiçbir şeyin garantisi yokken sevgiliydik biz
Soran1 yılYani meslekten atılsa manav olsa yine aynı şeyi söyler misin merak ettim açıkçası
Cevap sahibi1 yılSöylerim arkadaşım herkes karaktersiz değil
Soran1 yılYani sana şöyle söyleyeyim ben yemin ettim zaten hayatımın sonuna kadar kimse ile olmayacağım yalnız kalacağım ama adam akıllı bir meslek bulmak istiyorum daha yaşım 21
Soran1 yılsöylemezsin bekara karı boşamak kolay
Gizli Üye(30-35)1 yılşükret bence öyle bi kızdan kurtulduğuna
09 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Berat_krc e o zaman sadece zenginler evlensin sevgili olsun
Cevap sahibi1 yıl@Berat_krc bilemiyorum detayları ama bi insanı mesleğinden hor görmek ayıptır
Cevap sahibi1 yıl@Berat_krc sen nerden bilion kral
Cevap sahibi1 yıl@Berat_krc mağarada kral mı var ay abartma beee😂
Gizli Üye(36-45)1 yılKurtulmussun, kendınıde eksik hissetme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl2005 dogumlusun daha ne geçi yaaa
00 YorumlaAyip
00 YorumlaProfesör ol😂
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Kız arkadaşım inşaat işçisiyim diye terk etti. 20 yaşındayım, hangi mesleğe yönelmeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler