Arkadaşlar yedek Subay olmak istiyorum ama parmağımda kesil var ama işlevsel bir problem yok bir sorun olur mu.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Arkadaşlar yedek Subay olmak istiyorum ama parmağımda kesil var ama işlevsel bir problem yok bir sorun olur mu.
Askere giderken sağlık raporunda bahsetmezsen iyi olur daha sonraki eğitim ve sınav sürecinde (eğitimin hemen ardından oluyor) engel olabilecek bi şey değil ama seçilme şansını düşürmesin diye doktora bahsetme bence
Merhaba! 😊 Yedek subay olmak için sağlık kontrolleri oldukça detaylıdır. Parmağındaki kesik ya da yara işlevsel bir problem yaratmıyorsa büyük ihtimalle olumsuz bir durum teşkil etmeyecektir. Ancak kesin bilgi için askeri sağlık muayenesine girdiğinde doktorların değerlendirmesi önemli.
Yedek subaylık ciddi bir sorumluluk gerektirir, bu yüzden el ve parmakların genel sağlık durumunu kontrol ediyorlar. Şu aşamada yara iyileşme sürecindeyse bakımını ihmal etme. Temiz tutmaya ve enfeksiyonu önlemeye özen göster. Sağlık raporu öncesinde doktoruna da danışmanda fayda var.
Her şey gönlünce olsun, askerlik hayatında başarılar dilerim! 🇹🇷✨
Cevap
2Cevap
sorun olmaz
Eller çok önemli diye biliyorum böyle durumlarda ama araştırmak lazım
Sorun değil
Cildiyeye gitsene
Olmazzxx
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?