Merhaba arkadaşlar ben bu soruyu sormayacaktım ama artık dayanamadım bu yüzden sorayım dedim. Öncelikle kesinlikle troll soru ya da dikkat çekmek amaçlı değil anlatacaklarımın tamamı gerçek
Size bahsedeceğim çalışan son bir kaç yıldır şirkette çalışıyor ve hep tuhaf davranırdı bunu her zaman şaka olarak algılardım ama özellikle son birkaç aydır sürekli olarak özelliklikle bana karşı tuhaf davranıyor sürekli olarak bana karı bulun evlendirin beni karı bulmazsanız koca bulun kız bulmazsanız erkek bulun gibisinden şeyler söylüyor ve dahası sapık laflar ediyor üstüne çok gitmekte istemiyorum çünkü psikolojisi iyi durumda değil bunun farkındayım onu birkaç defa ağlarken gördüm teselli ettim o zamanlar bu arada daha yeni psikolojik destek almaya başladı ama bu aralar sürekli bana karı bul karı bul diyip duruyor bu günde bana ahlaksız şekilde beni S***pon la şey yap dedi işte bilirsiniz ben ne diyeceğimi bilemedim şok oldum hiç beklemiyordum öyle yapmam için bana yalvardı tabiki asla kabul etmem gerçi birkaç defada demişti ama ben şaka sanıyordum ama bu gün bana yalvardı bu yüzden çok şaşırdım ve bu artık taciz boyutuna ulaştı diyebilirim şimdiye kadar ona çok tolerans gösterdim ama bundan sonra ne kadar tolerans gösteririm bilemem yaşlı biride değil genç biri yaşlı olsa yaşlılıktandır derdim birde benimle konuşurken bacaklarını okşuyor bu belki alışkanlık olabilir ama diğer söylediklerinin normal olmadığını biliyorum sizce ne yapmaya çalışıyor sizce ne yapmalıyım şikayet dışında sizin fikirleriniz nedir
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer