AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
O nasil isterse benik icin sorun degil para sorunim yok cunku
Çalışmak zorunda hatta memur olmak zorunda aksi halde evlenmem, aynı evde yaşarım ama nikah kıymam
Memur kadınlar da sıraya girmiş seni bekliyor 😁
@Snowcat bekleyeceksin tabi ;) param var tipim var boyum var onlar olmasa da başkasını bulurum 😉
Zeka yok 😂
Kavga etmeyin arkadaşlar 🤓
Çalışmasına gerek kalmayacak o yuzden gerek yok
Nasıl
Zamnla değişir o bana kalırsa hayattt
İsteeeee ne olur bilinmiyoo
Kendini seven, evde de olsa iş yerinde de olsa yaptığı işten huzur bulan bir eş...
evinin erkeee olsun ya napıcak erko kısmı çalışıp.
Kapalı birini istiyorum, şahsen çalışmasını istemem, çocuklarını büyütebilir 😊
Aynı düşüncede olan kapalı bir bayanla tanışmayı çok isterim :)
Çalışmamasını isterdim aslında ne yalan söyliim.. (Eve mahkum olsun diye değil tabii..) En azından tam zamanlı mesaili bi işte çalışsın istemezdim.. Freelance, serbest bi şey olsa sıkıntı olmaz.
Çalışan eş isterim ki, işte çalışmasa bile evde uğraştığı bir şey olsun, tüm gün yatıp, sosyal medyada vakit öldürmesin.
Ben kadınların evlendikten sonra da çalışmasından yanayım. Hayatta ne olacağını bilemeyiz. Biz kadınlar hayatımızı erkeğin vicdanına birakmamaliyiz kendi ayaklarımızın üstünde durmasını bilmeliyiz her zaman.
çalışmayan para kazanmayan eşle sen evlenir misin kardeş
Cevapları merak ettiğim için sordum.
Benim mesleğim var
Senin meslegin var mi diye sormadim kardeş
Kadın çalışmasa da olur bence erkeğin maaşı yetiyorsa
Kadın hem eve hem iş hayatında zorluk çekiyor çünkü
Çalışmalı. Ölümlü dünya, bana bir şey olabilir ya da ayrılabiliriz. Ne yapacağını bilmez halde kalsın istemem
Çalışmamasını isterdim o içeriyi yönetsin ben dışarıyı. Ama şartlar malefet tek maaşla geçinmeye müsait değil. Çok yorulmayacağı yarı zamanlı bir işi olsa iyi olur diye düşünüyorum.
Çalışınca karılar genelde aldatır. Çalışmayınca ekonomik sorunlar ortada. En iyisi evlenmemek
Çalışmamasını isterim ama yine de kendi tercihi
Eşimle evlenmeden önce markette kasiyerdi 8 ay çalıltı nikahlandık ayrıkdı memursa ya da güzel bir işi varsa olur kşmsryi aşsğılamam her iş kutdaldır ama karım evde otursun ben ona bakarım
Eşimin sağladığı güvene ve karaktere bağlı sonuçta kadınlar hipergamik varlıklar benden çok iş yerinde ki erkekleri görecek e haliyle ufak flörtler vs olur dolayısıyla istemem
eğer okuduğu alanla alakalı çalışmak istiyorsa çalışmasını isterim ama markette falan çalıştırmam
Çalışan eş fazla ozleniyor o yüzden çalışmayan
Zengin biriyle evlenip çalışmaacaaaam bxbdbd
çalışan kadın iyidir kimseye el açmaz. Çalışacağım ve bunu kabul eden biriyle evleniyorum
Ben çalışırım ya yardımcı olurum kocama ama istemezse de olmam 😁
Kocacı mısın😅
Valla vahiy yoluyla para gelmiyor diye biliyorum o yüzden çalışan daha iyi
Çalışsın tabi ki. Evde kalip nabacak Kısır gününe mi gidecek
Mecburiyet dışında eşini çalıştıran etek giysin
Çalışmayacak evde oturup ev işleri yapacak tabikide
Eşşek gibide çalışmak zorundayz zaman öyle çünkü tabi çok zengınler dısında
Bence her bireyin ekonomik bağımsızlığını kazanması gerekiyo
Kendim memurum evleneceğim kişi bana denk olmasını isterim
Bu devirde sorunun cevabı belli ama maddi duruma görede değişir tabii
Eşim çalışmayan istiyordu çalıştırmsdı
Eşinin mesleği ne? Yetiyor mu ev masrafına
Eşim memur yetiyot şükür sıkıntılı dönemimiz oldu ama şükür diyelim o benim başkasının sltında emir almamı sevmiyor birde çalışan kadın dışarda daha bakımlı duruyor kıskanç azda senin peki
Ne güzel. Allah mutlu etsin hep
Ben bekarım sevgilim de yok.
Ama şu zamanda tüm erkekler eşi çalışsın istiyor. Hani zaten çalışmam demiyorum ama durumu iyi olsa da çalışsın istiyorlar artık.
Eşin çok seviyor seni burdan hissettim bunu 😊😊
Aynen şükür diyelim daırısı başına hrm seviyor hem kıskanç markette bir iki olay anlatmıştım delirmişti
Peki mesela paranın hesabını sorar mı nereye harcadın ne aldın gibisinden? Ya da sana karşı cömert mıdır? Kavga edince aranızda para lafı geçti mi hiç?
Ben böyle şeyleri yakınlarımda duyduğum için soruyorum kusura bakma merakımdan soruyorum sizi tanımıyorum sonuçta
Sen mi ekledin
Bende çalıştırmıyorum ve hiçbir zaman da çalıştıtmayı düşünmüyorum
Abla siz ne zaman evlendiniz peki
Çalıştırmam eşimi yorulmasın
Eskidendi o su anda herkes calismak zorunda
Haklısın
evlenmeyecegim. calisan kizlar daha makul ama.
Neden evlenmiyorsun
cok sebebi var. oncelikle hayatimi bir kadinin istekleri uzerine insaa etmek istemiyorum. Bu mecburiyeti yasamak istemiyorum.
beni her anlamda doyursun ben çalışırım
Nerde çalışıyorsun ki
uçakta
Pilot musun?
hostum
Anladım
Hayat müşterek herkes çalışmalı.
Bazı erkekler istemiyo sanırım çalışan
Bir zahmet çalışsın
Çalışan. Her bireyin maddi özgürlüğü olmalı.
Kedni kararı her yerde çalistirmam
Çalışmayan eş isterim.
Çalışmasa daha iyi ama kendi tercihi de önemli
Calismasa sorun tum yuk adama binecek kadin da bis oturdugu bir ugrasi olmadigi icin her seyi yapacak bu tum gecimsizliklerin aldatmalarin sebebidir erkek dolu kadin bos bu boyle olmamali hem yarin ibur gun adamin başına bir sey geldiginde kadin ortada kalir bubda kotu
Alakası yok erkek eve para getirecek görevini yapacak kadında ev işleriyle uğraşıyor zaten o da bir görev çalışmış kadar yoruluyor zaten
Ev isini ortak da yapabilirler cocuga da ortak bakabilirler ama hicbiri gelir yuku kadar agir degildri tim gelir yuku tek kisiye binerse tum yogunluk erkekte olursa zamanla sorunlar basliyor kadin oyle iki temizlik yapip yan gelip yatamaz ona bakarsan tek yasayip hem cakisn hem ev isi yapanlar da var ev isi yigunluk degildir okul vb olmadigi müddetçe kadin evde bos duruyor evde kankalariyla dedikodu yaoiyir adam esek gibi çalışıyor bu da ilsikilerdekk sorunun swbebi br taraf çok dertsiz stressiz kalirsa bu aile hayatini olumsuz etkiler
Yani kişiden kişiye değişir o senin düşüncen ben evlendiğimde eşimi çalıştırmak istemem onun görevi evi çevirmek benim görevim evi geçindirmek ben böyle biriyim kimsenin yan gelip yattığıda yok ev işi bitmez çalışmak kadar yorar insanı
Bir kadin olarak en iyi ben biliyorum siz erkeklere yaa cok isim var diyip max3-4 saat isnyapip geriye kalan vakitte yatiyirlar tembeller calismayan insan tembeldir ve eminbol onun icin 1 saat bike cok gelir oyke dedigin gibi tum gun ev isinden geberenler kim biliyor musun yeni digum yapmış olanlar ve okb hastalari iste bak bunlarin derdi isi bitmez ama herkes bunlar gibi degildir ve bebk boraz buyuyunce eaki rahatkiga geri dönerler ama ben demiyroum ki karini git esek gibi tekstilde vb cakistir karin okumus duzgun isi varsa calistir gifipde kadini 12 saatlik ise zorla sok demiyorum ama duzgun yapılacak bir isse birak kadin yukunu azaltsın
Zaten illa çalışcam derse kendi bilir ben fikrimi paylaştım he diyosun ya yan gelip yatıyorlar evde bu benim için sorun değil ki çocuğuna baksın ev işlerini yapsın sonra yatsın tabi napcak ayakta mu durcak 😀
Karima kiyamam illa tum derdi ben cekem karim yorulmasin diyon ha😀
Karım da karım 😅
Hanimci erkek😀😀
Ama bak hanimcilara hepsi mutli hanimci olan kazanir akillisin😀
Yani evli değilim ama evlenirsem hanımcı olabilirim seversem yaparım öyle şeyler 😅
Insallah duzgun biri karsina cikar
İnşallah hepimize öyle 🙂
Çalışsınn. Çalışmayan erkek mi olur
Çalışmayanı ben ne yapayım
Önemli mi bu kadar? Değil.
Kişinin keyfine bağlı
Sen ne iş yapıyorsun?
Kızlarda hiç çalışmayan eş isteyen yok
Çalışmayan eş istemem.
Eğer zenginsem evde otursun yatsın.
Eşimin bir isi olsun ben de yaninda yardım edeyim
Ben ettim.
Sebep
Yazdim.
kadın kesinlikle çalışmalı
Çalışmayan eş mümkünse
Çalışmayan ne işe yarıyor
Anen çalışıyor mu?
@Baharl çalışmak zorunda mı? Sen 40 sene öncesiyle karıştırdın gsliba ;)
Annen ne ise yarıyor?
@Baharl çalışıyor ;)
Çalışan tabiki para gökten mi yağacak
Çalışmasın da ben mi bakayım olduu 😂
An itibaryle karışık
Çalışıp bana ve cocuklarımıza baksın
Çalışan tabiiki çalışmayan eş mi olur
Çalışıp maaş kartını bana vermeli
Elbette çalışan
Kafasının içindekiler önemli.