Merhaba arkadaşlar ; ben güzel sanatlar lisesi resim bölümü 3. sınıftayım. Bu bölüme severek geldim ama son zamanlarda
bu sevgi söndü. Çünkü müziğe ilgim artmaya başladı. Küçükken müziğe olan ilgim hep vardı, çok seviyordum ve merak ediyordum ama birşey bilmiyordum, resimde yetenekliydim bu bölümü kazandım. Ama aynı zamanda da müziği çok seviyorum, kendimi yetenekli buluyorum ve ilerde bir prodüktör olmak istiyorum. Bu hayalimi aileme anlatıyorum, karşı çıkıyorlar ve hayalimi gerçekleştirmemi istemiyorlar. Öbür türlüsünü de ben istemiyorum. İkilemde kaldım ; sizce ben ne yapmalıyım, kaderimi mi yaşamalıyım yoksa içimdeki sesin bana yürü dediği istikamette mi ilerleyeyim? Şimdiden teşekkür ederim.
bu sevgi söndü. Çünkü müziğe ilgim artmaya başladı. Küçükken müziğe olan ilgim hep vardı, çok seviyordum ve merak ediyordum ama birşey bilmiyordum, resimde yetenekliydim bu bölümü kazandım. Ama aynı zamanda da müziği çok seviyorum, kendimi yetenekli buluyorum ve ilerde bir prodüktör olmak istiyorum. Bu hayalimi aileme anlatıyorum, karşı çıkıyorlar ve hayalimi gerçekleştirmemi istemiyorlar. Öbür türlüsünü de ben istemiyorum. İkilemde kaldım ; sizce ben ne yapmalıyım, kaderimi mi yaşamalıyım yoksa içimdeki sesin bana yürü dediği istikamette mi ilerleyeyim? Şimdiden teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hangisine yatkınlığın varsa.
Öncelikle bana yazdığınız cevap için teşekkür ediyor ve şunu sormak istiyorum : Bu yatkınlığı ne açıdan kullanmalıyım ve karar verirken nasıl bir yol izlemeliyim? Şimdiden teşekkür ederim.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!