Kayseriyi pek gelişmiş bulmuyorum açıkcası köylük gibi bir yer hedefim kendimi geliştirip memur maasının en az 2 katını almak birsürü program bilmek vb 3 tane ileri seviye yabancı dil biliyorum zaten ingilizce, Almanca, ruscam C2 seviyede
Gecen sene Amerika ve Rusya'ya da bulundum 6 ay boyunca hedefim olan 80 k maaşı Kayseri'de elde edebilir miyim? Buradaki imkanlardan pek haberim yok bilgilendirir misiniz?
Gecen sene Amerika ve Rusya'ya da bulundum 6 ay boyunca hedefim olan 80 k maaşı Kayseri'de elde edebilir miyim? Buradaki imkanlardan pek haberim yok bilgilendirir misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlk başlarda Türkiye'de o rakamları almak çok zor. Bir işveren yerine kendini koy. Kime 110 bin TL maliyetine katlanırsın? Bu kişinin, sana 110 bin TL'nin üzerinde bir kazanç sağlaması veya vaat etmesi gerekir ki bu parayı ona verebilesin. Talep etmek kolay, ancak o değeri üretmediğin sürece işveren, o parayı cebinden veremez.
Kayseriyi gelişmiş bulmuyorsan Türkiye’de İstanbul Ankara İzmir hariç her yer gelişmemiş köy yukarda yazmışsın 3 dil biliyorum yurt dışı vs gördüm diye bu kadar vizyona sahip biri Kayseri’nin düzeyini bilmesi gerekiyor ki onu geçtim böyle biri burada böyle soruyor sormaz zaten kaliteli bir çevresi olur maaş konusu vs bunları açıklamam gerek yok
Kayseri iline geleli 5 gün oldu ve buraları hiç bilmiyorum o sebeple sordum normalde İzmir'de yaşıyordum şimdiye kadar babam ticaretle uğraşıyor o yüzden buradayız artık
Yazılım sektörü kendini geliştirmeye bağlı illerin tabikide artısı olur ama yazılımda istersen Hakkari’de ol başarılı olursan bir artın olursan dilediğin yere her harükarda gelirsin bu konuda şanslısın yazılım sektörü diğer sektörlere göre yaşadığın şehrin artısı az online olduğu için ve Kayseri de bu konuda asla geri sayılmaz şehir olarak da şanslısın bundan yana şüphen olmasın