Bu kişinin derdi ne?

İşyerine 5 ay önce yeni kişiler geldi. Benimse 4. Yilim. Ben herkese ayni mesafede davraniyorum iş disinda asla kimseyle gorusmuyorum isimi yapar selamlasir cok az sohbet ederim. Gereksiz hicbir sey yapmam. Bu yeni gelenlerden ikisi cok yakin arkadas oldular. Bireysel olarak herkesle olduğu gibi onlarlada olmasi gerekn seviyede muhabbetim var herhangi bir sorun yok ama tek olarak benimle konuşmalariyla bir arada konusmalari cok tutarsiz. Yani şöyle digeri olmadigi zaman biriyle konuştuğumda gayet iyi konusuyorlar benim tecrubem oldugu icin bilgi alabiliyor güleç davranıyor konusuyor ama digeriyle yanyana olduğunda benimle ayni ortamdayken gıcıklık yapıp beni ezmeye calisiyor. Aynisini digeride yapiyor tekken benimle cok iyiler ama ikisi yanyanayken bana çok farkli davraniyorlar. Heleki digeri yeni mezun çok toy hatta ergen ama öyle bir egosu var ki bana bulaşıyor bana laf sokuyor el temasları ve elini omza atmaya calisiyor. Sizce sorun ne? Ben de mi onlarda mi? Bu arada ikiside torpilli oldugu icin yoneticiye bisey diyemiyorum cunku onlari taniyor ve aralari cok iyi. Ben dogru soylesem anlatsam bile hatali görülebilirim. O yüzden kendimi ezdirmeden ama olayida patlatmadan idare etmeye calisiyorum buda beni yoruyor. Onlar yanyanayken ben o ortama girdigimda asiri olumsuz bir enerji aliyorum benim hakkimda negatif dusuncelete sahip olduklarini hissedebiliyorum ana neden? Hic bisey yapiyorum ki? :((
Bu kişinin derdi ne?