AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Cimere şikayet etsene gadası
Yayının ekran videosunu çektiysen savcılığa verebilirsin
Seste dedigi icin kayit alamadim
Detay da verseniz keşke sorularda. Elinde kayıt falan varsa cimere yazabilirsin
Kayit yok yayinda demisti iste
Tskya veya cimere şikayet et anında alırlar görevden veya tutanak tutulur
Kanıtlsrsan açığa aldırırsın o ırzına geçmek için değil korumak için asker bende eski askerım
x'te paylaş bence
Adamin fotosunu da kiyim mi yoksa sadce ismini mi yazim
Ekran görüntüsü aldın mı kaydı var mı
Ses olarak dedigi icin alamadim anlık
Peki bilgileri var mi sende
Adamin hesabinda yuzu fotografi ve ismi var birbde uzman cavusdu gakiba rutbeden emin degilim ama akseri personel oldugudnan eminim uzerinde forma varken çadırda yayini acmisti oyke kufur etti zaten
Ülkenin askeri ne halde yazık
Tam olarak noldu nasıl oldu
Tiktokta durduk yere beni engelleyen bana bulasan adama (yayinda sirinevlerdeyim dedi ben de ona istanbullu musun dedim yok erzurumlu dedi engelledi) azicik bulastim (sonra yeni hesap acip buna ozelden yazdim boraz agzima geleni saydirmjs olabilirim iste derdin ne ne yaptim ne dedim de engelliyorsun tabi sana saygısızlık hakaret vb yapmadim ya da o cok sevdiginiz millete yazan sizi kullanan kizlar gibi sarkintilik yapmadim alismissin tiktokta bunlara aksi sana yabanci geliyor dedim sonra gormedi yayina girdim neden engelledin lan filan yazdim buradan da engelledi tabi daha cok sinirlendim onu çıldırtmak istedim ben de 3. kez hesap acıp buna bu sefer duzgunce sebebi sordum olayi anlattim tanısın diye sonra 2 kez sese davet etti gel konusalim amacin ne filan dedi ben girmedim ortam musait degildi ve bunu ona yazdim sonra altta bir kiz bunu cildirtmisti o yuzden baska bir kadin adami cildirtmayin kufur ettirtmeyin falan diyordu ben de sinirliyim ya adam kufur etmez direkt engeller diye yanina sinirli emoji koydum bana tehdit ve kufurleri yagdirdi baya getirtme senin ırzına gecerim seni * vb dedi o kadar cok tehdit ve kduur etti ki hepsi aklimda bile kalmadi engelledi) ama tehdit hakaret vb kullanmadim her neyse adam da askeri personel cadirda yayin acmis uzerinde forma varken
Senin yaptığında suç oluyor ısrarlı takibe giriyor, söylediklerini yazılı yazmadıysa ispatlaman gerekir, ispatlayamazsan iftiraya girer
Ben omun hurriyetine vir sey yapmadim tehdit santaj vb de yapmadim ama
Anlattıgın kadarıyla söylersen ısrarlı takip, birde söylediğini ispatlayabilecek misin
Israrli takip ne yani hamgi davranisim goroyor buna ben ona ulasmak yerine sadece bana yaltigi davranışın sebebini sordum
Engellemiş sen yazmıssın bu ısrarlı takip, sen niye bukadar üzerine gittin deseler
Sebebini ogrenmek istedim iste bir sey yapmadigim halde terliyor
Tersliyor*
Eşin ne iş yapıyor
Bak yanlış anlama beni, halihazırda Şu an iddian varsa bunu delillendirmen lazım eğer ki delillendiremez isen suç işlersin onu anlatmaya çalışıyorum
Eşim yok ki
Anladim yok yanlis analamdim da biraz kirkuttun sadece takip makip diyince😅
Benimle iletişim kurar mısın
Noldu
İsmi ne?
Gercek ismini bipmuyorum bir keresinse 1den fazla hesal actigini her hesapta da baska isim kullandigini soylemisti
Edemezsin
Neden
Adini soy adını ne iş yaptığını tc sini biliyormusun
Isini bıkıyorum ama ismi ne jadar gercek bilmiyorm hesabinda yuzu var ve nickini biliyorum
Askeri personelmis sanirim uzmanq cavus gibi bir seydi
Sana niye öyle dedi
Tiktokta durduk yere beni engelleyen bana bulasan adama (yayinda sirinevlerdeyim dedi ben de ona istanbullu musun dedim yok erzurumlu dedi engelledi) azicik bulastim (sonra yeni hesap acip buna ozelden yazdim boraz agzima geleni saydirmjs olabilirim iste derdin ne ne yaptim ne dedim de engelliyorsun tabi sana saygısızlık hakaret vb yapmadim ya da o cok sevdiginiz millete yazan sizi kullanan kizlar gibi sarkintilik yapmadim alismissin tiktokta bunlara aksi sana yabanci geliyor dedim sonra gormedi yayina girdim neden engelledin lan filan yazdim buradan da engelledi tabi daha cok sinirlendim onu çıldırtmak istedim ben de 3. kez hesap acıp buna bu sefer duzgunce sebebi sordum olayi anlattim tanısın diye sonra 2 kez sese davet etti gel konusalim amacin ne filan dedi ben girmedim ortam musait degildi ve bunu ona yazdim sonra altta bir kiz bunu cildirtmisti o yuzden baska bir kadin adami cildirtmayin kufur ettirtmeyin falan diyordu ben de sinirliyim ya adam kufur etmez direkt engeller diye yanina sinirli emoji koydum bana tehdit ve kufurleri yagdirdi baya getirtme senin ırzına gecerim seni * vb dedi o kadar cok tehdit ve kduur etti ki hepsi aklimda bile kalmadi engelledi) ama tehdit hakaret vb kullanmadim her neyse adam da askeri personel cadirda yayin acmis uzerinde forma varken
Sen neden uğraştın ki
Cunku en basta o bana bulaştı hocbir sey yapmadigim hakde yayinda tersliyip yayindan attk beni ben de sinirlendim ve sebebi merak ettim o yuzden özeline yazdim ama anlatmayinca soyelmeyince ben daha cok sinirlenip ogrenmeye calistim boyl bir sey ortaya cikti
Sen kaç yasindasij
Oha ama ya
asker değildir o
Uzi3rinde asker tisortu varken çadırda acmisti ya