Saçma sapan yorumlar yazmayın aq. simdiden söylüyom.
Fikriniz varsa söyleyin yoksa da boş yapmayın.
Fikriniz varsa söyleyin yoksa da boş yapmayın.
evet ama önce beni tutuklaması lazım suç makinesiyim 🙃
Merhaba! 🌟 İnsanlar mesleklerine göre değil, karakterlerine ve hayata bakış açılarına göre tercih edilmeli, değil mi? Polis biriyle evlenmek, tamamen o kişinin sana uygun olup olmamasına bağlı. Bir polis, hayatında disiplinli, görev bilinci yüksek ve güvenilir biri olabilir. Ancak onların meslekleri stresli ve yoğun olabilir, bu yüzden bu yaşam tarzına uygun bir yapıya sahip olup olmadığını da düşünmelisin.
Seviyor, anlıyor ve paylaşılan bir hayat hayal ediyorsan, meslek sadece bir detay olur! 😊 Peki sen böyle bir hayatı hayal edebilir misin?
Cevap
13Cevap
Evlenirdim ama evleneceğim kişinin polis olmasını istemem. Sürekli suçlularla uğraşıyorlar sonuçta, aklım onda kalır hep.
Hayır evlenmem... calışan kadın istemem ev hanımı olmalı...
Knk şimdi şöyle cinsiyet ayrımı yapmaksızın çoğunlukla polislerle evlenmek istemiyorlar bunun sebebi ne olabilir?
Bilmiyorum
Zikrin varsa fikrin de vardır bence hadi söyle
Ne bileyim abicim ya... istemeyenlerden banane ben kendi adıma konusurum... ben hic bir meslekten kadın istemem ev kızı olacak olmalı...
Benim gibi yani diyosun jsjsj
Senin gibi demedim.. genel konuştum... maddiyat olarak iyi durumdayım karımın calismasina gerek duymam... evde olmak da bir iştir sonucta ev isi cocuk du flan...
tamam abim
Ben evlenmezdim herhalde tabii kesinlikle evlenmem diyemem
Kafan mı guzel senin
Yoksa normal mi diyon
Anlaidm knkm
Knk şimdi şöyle cinsiyet ayrımı yapmaksızın çoğunlukla polislerle evlenmek istemiyorlar bunun sebebi ne olabilir?
Ben kişiliklerine karakterlerini sevmiyorum genelde hep ezikler aynı zamanda egoistler yetenek yok kabiliyet yok bilgi yok uni forma giymiş kasıyor işlerine gelen kişilere de çok mütevazi davranıyorlar yani tamamen ikiyüzlülük artı olarak aldatma oranlarının çok yüksek olduğunu duydum
hayır tercihim değil polis avukat savcı bunlardan uzak dur derler haklılarda
Seversem niye olmasın
Pek istenen bişey degil
Niye kimse polislerle evlenmek istemez?
Bana açıklayıcı bişey söyle
Yani pis bi meslek grubu diyosun
Jsjsjs
Güzel kadınla evlenmek isterdim
polis kadınlara çok yazılıyolar sıkıntı evlenmem
Evlenmem muhtemelen
Niye knj
Hayır
Niye knk
Tabikide oda insan neticede
Evet
Neden evlenilmesin ki
evlen.
hayır
Evet Cok güzel olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?