Ben polis okulu öğrencisiyim hedef cinayet buro tabiki her neyse polis biriyle evlenir miydiniz şehir degistirme sıkıntıları var :/
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılPolis birisiyle evleneceksen karşılaşacağın şunlar:
-eve gelmez
-arkadaş çevresi çok olduğundan alkollü eve gelebilir
-sigara sı seni rahatsız edebilir
-ara ara atar yapabilir
-çalışıyorsa sürekli karakola veya bir yere gidebilir
-boş zamanı pek yoktur
-sürekli ben polısım diye hava atabilir
-küsebilir/konuşmaz
-bir konuşmaya başlarsa destan gibi 2 saat konuşabilir
-siyasetti takip eder
-sürekli yoğun oldugundan bazı şeyleri unutabilir
bu kadar ancak her kişi farklıdır bu şeyleğin tam tersi olabilir ve birini gerçekten seviyorsan zaten bunları umutsamazsın hem olayın iyi tarafına bak tahini çıkarsa sende gidersin eğlenirsin gezersin00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir polis çocuğu olarak evet diyebilirim. Sehir degistirmek de sanıldığı kadar kötü bir şey değil. Farklı kültürler farkli insanlar tanirsin burdan önyargı ile baktığın kişilerin - kültürlerin aslinda öyle olmadığını görürsün. Bu arada babam da meslek hayatının 5te 4unu cinayet büroda geçirdi :-)
14 Yorumla
Soran+1 yılAaay ciddi misin çok guzel şikayetci oldu mu hic keske girmeseydim falan diye
- +1 yıl
Mesleğini hep severek yaptı. Simdi anlatirken bile hala gozleri isildar. Çok keyifli bir birim.
Soran+1 yılPeki teşekkurler
- +1 yıl
Rica ederim. Hakkinda hayırlısı olsun
Ben evlenirdim heralde gurur duyardım onunla hep. Tabi evden çıktığı anda aklım onda kalırdı. O durum biraz kötü. İnsan sevdiğini Allah'a emanet edermiş bende her sabah Allah 'a emanet ol der yollardım sanırım.. Aa şükrü balcı bizim ora. Güzel yerde he :)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet guzel :))
benim adamda polis degil ama o şekilde tehlikeli bir mesleği var. genelde ne zaman gelip gittiği belli olmuyor. mutluyuz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
99Cevap
Ben evlenmem. Geçen bu sitede bir polis bayanla ttanıştım. Yahu resmen erkrk olmuş. Tüm davranışları iticiydi.
Sert hareketler. Çekinmeden ağzına geleni konuşması. Bayanlığı ima eden bir şey kalmamıştı.
Genel olarak ben evlenmem hatta asla diyorum büyük kknuşmak gibide olmasın tabi00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpolis birini sevdim deli gibi aşıktım herşey güzel gidiyordu polis olduğunu açıkladığı bir süre sonra ayrılmak zorunda kaldım dünyalarımız çok farklıydı hala içimde o burukluk var ! hayat işte biri artı ise diğeri eksi... hala o gündür sevmediğim için ayrıldığımı zannediyor ona delicesine aşıktım halbuki açıklıyamadığım konular vardı anlatamazdım anlayamazdı
03 Yorumla- +1 yıl
Ulan duygulandım yahu :( terso bı cocukmusun kovalıyomuydun oyuzdenmı ayrıldın :(
Cevap sahibi+1 yıl@Byan_melez duygularına teşekkür ederim ben terso biri değilim maddi durumum oldukça üst düzeyde serseri biride değilim onunla ilişkimiz bitmeliydi yoksa daha çok üzülecekti hemde beni üzeblirdi anlatamazdım onun da anlamasını es geçmesini bekleyemezdim kanunsuz yurt dışından doping ihracatı yapıyorum çok aşıktım oda bana öyleydi hergün merkeze onu ben arabamla bırakıyordum ama ona anlatarak hayatımla kumar oynuyamazdım bazen bazı şeylere kader diyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Byan_Melez fakat sorsan hala seviyormusun evet hala insan unutamıyor biliyorum ki oda beni unutamamıştır ne ben işimi bırakamam nede o bırakamaz bu yüzden evlilik imkansız sevgili bile olmamak gerekiyordu
+1 yılevlenmeyi düşünmem psikolojiniz bozuluyor bir süre sonra. sabırlı eş lazım size
52 Yorumla
Soran+1 yılAynı meslekten olabilir belki :)
- +1 yıl
sanmıyorum :D
Eğitim & Kariyer konusunda 398 cevap paylaştı. Hayır istemem..
Polislik farklı bir meslek.. Çalışma saatleri ve koşulları farklı.. İnsanın pisikolojisinde yaptığı etki farklı..
Polis kadına ancak polis bir adam uyum sağlayabilir..
Benim için öğretmen veya normal bir memur daha uygun..00 Yorumla
+1 yılSen polis olmuyan bir erkekle evlenirmiydin?
eğer buna cevabın evetse bu soruyu sorman hata :)
Sen hangi meslekte çalışıyo olursan ol namusunla çalıştınmı senle evlenmek istememezlik yapmaz sevdiğin04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenirdim neden evlenmiyim tabi ki saatler sorunlu ondan sordum
- +1 yıl
Açık açık konuşmak gerekirse saati sıkıntı die bir problem olamaz bunu kullanan kadın olur sen evine gittiğinde saat kaç olursa olsun eşine yemeğini hazır edersen (saat kaç ıldu benmi yapçam hazır bişeyler al dışardan ye demezsen) eşine gereken ilgiyi sevgiyi gösterirsen onun göğsüne yatıp tv izlersen ne bileyim sarılır öpersen sevgini hissettirirsen ve sizn için konuşulmaması gereken bir konu ama evlilikte sorun olan bir konu gece yattığınızda sırtını döner ben uyuyom yorgunum dersen evet o zaman sorun olur ve ayrılırsınız biter o evlilik yani iş saati bahane herşey sende bitiyo
Soran+1 yılNormal bir meslekten biri olmaz eğer nasip olursa cinayet buroya girersem gece calısılan bir meslek ee doğal olarak gunduz evdeyim gece yokum polis olması lazım onunda sanırım
- +1 yıl
Bilmiyorum olabilir gerekirse bir hafta sonu bile görüşmek yetdr gerçekten sevdiğim insan istediği mesldği yspsın yeter ben haftada bir görmeye razı olurdum
pkklıları sadece izlemekle kalıp gerçekten hakkını ve sesini duyurmaya çalışan halka biber gazı ve portakal gazı yediren insanlara 2. nci hatta 3. ncü sınıf sistem kölesi gözüyle bakarım. Evlenmezdim hayır.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen cevap bile vermedim uğrastiğın zamana yazık olur :)
bu ülkenin şerefli mesleklerini hep şerefsizler yapıyor maalesef :)
12 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
+1 yılHaha cinayet buro :)) seni cevikte başlatirlar sonra duruma gore ya trafikci yaparlar ya da mudurkukte masa basi bir is kakalarlar :))) tabi genede kısmet:)
05 Yorumla
Soran+1 yılCinayet burada calısanların farkı ne guluyosun bizden bir fazlaları mı var
- +1 yıl
O isler oyke olmuyor iste ya adami alan gidiyor ya da kursu olan :)) kursada herkesi gondermiyorlsr hayat oyle filmlerdeki gibi degil bayansin mac gorevi olcam cagiracaklst sinav olacak cagiracajlar orta halli bir ilde calisirsan eger gece nobetin olacak bayan hirsiz gelecek sen gideceksin yani oyle cinayet buro ya gecerim degil iste disardan oyle gorunuyor :)))
Soran+1 yılCinsiyet ayrımı yapıyorsun ama şu an iki kuzenim var ikiside cinayet buroda şu an biri trafik polisliğinden digeride terorle mucadeleden cinayete gecti
- +1 yıl
Cinsiyet ayrimi degil teskilattaki polis sayisi ve erjek sayisi bir degil o yuzden boyle :)) neyse asil soruya geleyim neden evlenmeyim yani bu arada benjm babamda komiser ha belki biraz cok bilmislik yaptiysam k. bakma her sey gönlünce olsun :)))
Soran+1 yılPeki tesekkurler
Polis olarak sadece trafikte görevli olan kadın Polis olarak bilir derim ama ben şahsen görevini bıraktırıp evinin kadını ol derim ben tek çalışır gül gibi geçiniriz derim.
02 Yorumla
Soran+1 yılPolisliği bıraktırıp evde otur demek bencillik
Sen istedin diye sseni istediğin birime alacaklarını zannediyorsan polis okulunda degilsin demektir
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok biliyosun fakat hedef cinayet buro dedim tabi ki basta orda olnayacak 2-3 yıl sonra
Soran+1 yılHayırlısı şark beni korkutan tek şey :D
+1 yılevlenmem kadın polisleri sevmiyorum hiç çekici gelmiyorlar bana :((
015 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya güzelse :D
- +1 yıl
dünya güzeli olsa o ünüformayı giydimi ne sexsilik kalıyor ne çekicilik kalıyor ne kadınlık kalıyor eser kalmıyor hiçbir şeyden oldum olası nefret etmişimdir
Soran+1 yılPeki :)
- +1 yıl
doktorları severim ama ayrı bir yeri var bende :D
Soran+1 yılOna puanımız yetmedi be canım hem de benim ilgi alanım değil bana ceset katil vb. gibi şeyler verin :d
- +1 yıl
dexter terk :D:D
çok izleme böyle dizileri psikolejin bozulur
bende breking bead izlerken metefantamin işine girecem diye tutturmuştum kimya bölümü okucaktım lise terk :D:D
Soran+1 yılBenim çocukluğumdan gelme filmlerle alakası yok yaşıtlarımın cizgi filmi vardı benim korku filmlerim arkadaslarıma izletirdim bize bir daha gelmezlerdi :D
- +1 yıl
tamam işte psikopat olmuşsun iyice :D
Soran+1 yılAynen ama sikayetci değilim :D
- +1 yıl
senin amerikada polis olman lazım seni türkiye kesmez ne zaman mevzu olsa 1 saat sonra olay yerine geliyorlar filmlerdeki gibi değil yani :D
Soran+1 yılAhah dimi harcarlar beni burada :D
- +1 yıl
buradaki polislerin kendine faydası yok cinayetleride anca itiraf eden olursa çözerler :D:D
hakkaten kesmez seni buralar :D
Soran+1 yılGelişmiş şehirde cinayet büro aktif olurda doğu falan süpheli :D
- +1 yıl
hayırlısı olsun memur hanım :D
+1 yılKardeşim ben de İstanbul Şükrü Balcı mezunuyum. 10. Dönemim. Bırak seni isteyen bu şartlarda istesin. İstanbul yunuslarda çalışıyorum. Kismetse özel harekata gidicez inşallah bakalım :)
210 Yorumla
Soran+1 yılTabi oylede polisliği sırf bu cinayet buro askından okuyorum :)
- +1 yıl
Valla ümidi kırmak gibi olmasın da şubelere mezun olur olmaz gurmen zor. Ki bana hiç çekici gelmiyor :)
Soran+1 yılHemen değil zaten 2 yıl cevik kuvvet ya da yunus sonra cinayet olmaz mı
- +1 yıl
Yunus olman daha zor :)
Soran+1 yılYa fark etmez açıkçası sonunda cinayet buro olsunda :D
- +1 yıl
Sen bir polis ol da.. hayaller yürüyemezler ;)
Soran+1 yılHerkesten cinayet büro için torpil gerek diye duydum bu doğru mu
- +1 yıl
Torpil hayatın bir parçası olmuş. Günümüz adı referans. Hiç kullanmadım. Kullanmam da
Soran+1 yılAsıl sorum şu sen polis olmuşsun bilirsin cinayet buroya girmek zor mu
- +1 yıl
Yoo zor değil referans işi :)
Evlenirim neden evlenmeyim problem olmaz benim için
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizim bir akraba netten polis koca buldu gayet mutlular sürekli geziyor şehir degiştiriyor hiç bir şikayetde duymadım demekki polisle evlenen mutlu olan var
millet netten polis koca buluyor mutlu düşün bz gerçek hayatta mutlulugu bulamıyoruz00 YorumlaSevgi olduğu sürece her türlü fedakarlık yapılır, aşkı bulmak kolay mı ki meslek gibi bir sebep yüzünden yardan vazgeçelim :):)
00 Yorumlabenim iki abimde polis. en büyük abim polisve polis biriyle evlendi. yengemin ailesindekiler de polis. diğer küçük abimde polis biriyle sözlenicek. :) bisürü polis var. :)
00 YorumlaCinayet masasında iş yok diye aile katliamı yapmayasın.😅 haberlerden görüyoruz polis arkadaşların bir yerden sonra psikolojisi baya bozuluyor. Evlenmezdim. 😐
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCemaatçi ya da iktidar yanlısı değilse, şehir değişikliği dışında ülke değişikliği zorunluluğu olsa dahi seviyorsam evlenirim.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok hayatta. Sokakta bişe yapan olur canına kast ederler. O korkuyla yaşayamam. Malum haberlerde gördük
24 Yorumla
Soran+1 yılSivil polislik ama :D
Cevap sahibi+1 yılYok anam olmaz :D kocasız kalırım daha iyi 😃
Soran+1 yılOoow :D
Cevap sahibi+1 yılAhah :D
Benim babamda astsubay kaç il gezdik. İyi zor falan da işin içine girince her şey kolaylaşıyor
00 Yorumla
+1 yılaşık olursam kendimi bilirim gözüm birşeyi görmez ama şimdi bir duygu yokken istemem
00 YorumlaBöyleyse evet
https://i.hizliresim.com/OdPjk4.jpg10 Yorumla
+1 yılyok artık polis benimle evlenir mi? ulaşılır bir bayan mısın be? sen benimle yatakta yatmak kadınım olmak çay içmek gezmek hayal ötesini bırak imkansız. keşke ollsaaaaaaaaaaa keşkkkeeeeeee
00 Yorumlaıııııııııııııııııııyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykkkkkkkkkkkkkkkkk biz polisleri sevmiyoruz taaağmmıı
00 Yorumla
+1 yılAşıksam
Gözlerim Görmez
Zaten Normaldede
Uzagı Görmüyorum (Miyopum)20 YorumlaAdi lazim degil gündemdeki son hadiselerde yeterince fasizme onculuk ettiler. Buda iyi denilecek turden izlenim birakmadi. Tayyipci aynasizlar kol gezmekte. Fikrim degisebilir tabi. Genelleme yapmiyorum, yinede pek sicak bakmiyorum.
00 Yorumla
+1 yıldüşünüyorum zor gibi. ben bile bir polisle evlenmek istemem... çok zor :(
00 Yorumla
+1 yılHeee hee polis okulu ogrencisisin. Ondan boyle tel. Kullanabiliyorsun di mi? Disiplinli yatili bir okulda üstelik?
00 Yorumla
+1 yılSıkıntılı olur. Gecesi gunduzu belli olmuyoki onlarin.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın
Ben polis bayanla evlenmem. Erkeksi geliyorlar bana. Tabii yunuslar var onlar ayrı :D
07 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka canım siviliz :D
Soran+1 yılAhah kavgaya hayırr :D
Soran+1 yılBilmem olabilir aynı meslekten yunuslar ozellikle fazla karizma :D
Soran+1 yılEvet oyle :)
+1 yılEvlenilmez be kardeşim benim de işim gereği şehirden şehire gitme durumum var ben bile beni alan kadına acırken birde hanımdan ötürü sürünenleri düşünemiyorum.
00 YorumlaHayat çok zor valla benim için imkansız gibi. Hem o işteyken aklım kalıcak hem de onun işine göre düzenimi değiştiricem. Fazlası ile fedakarlık isteyen bir durum..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılasker olsa evlenirim bende asker olmayı istiyorum belki poliste olur. Fakat bilmiyorum hele bir mesleğe atılalım asker olamadık gitti. :)
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın? O da bir insan... Kadınlar için biraz yorucu bir meslek polislik ama netice itibariyle kadın polislerle de evlenmek mümkündür...
00 YorumlaÇok büyük ihtimal evlenmem surekli yer değiştirme olayi gece gunduz belli değil aklim hep onda mi kalcak ne oldu diye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmem Fasist devletin altinda görev yapan kisilerde benim icin aynidir
20 Yorumla
+1 yılbende polis olcaktim da gencken arkadaslariyla birini daga kacirmis ceza almisti salak :d erkek olsam evlenirdim :ddd
01 Yorumla- +1 yıl
babam*
Esim polis olsa kelepcesini jobunu kullanmak için evlenirim yani fantezi doruk noktalarda :)) @sonmermi
00 YorumlaSen polis okulu ogrencisi degilsin hazrlaniyosun:) neden evlenilmesin bende polisim biz insan degilmiyiz
10 Yorumla
+1 yılAy bilmem kocayı buldukta polis olması kaldı kısmet herşey nasipte ne varsa hayırlısı olsun hakkımızda.
10 Yorumla
+1 yılSevgilimin polislik isteğine ısrarla karşı çıkıyorum diken üstünde bir hayat istemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılKim ne derse desin Polis candır. Gerisi heyecandır.;)
10 Yorumla
+1 yılEmniyetin azı dişi.. :)
Aynı meslekten olması daha muktedir.00 YorumlaÜniforma giyen herhangi biriyle evlenmek, sorunlar sorunlar kafamda deli sorular...
00 Yorumla
+1 yılaşk şehir meslek yaş dinlemez iki gönül bir olunca samanlık seyran olur vede polis veya asker hatunlar ilgimi çekiyor
10 YorumlaPolis bilmiyom ya Pek çekici gelmiyor
Akbab gibiler.. Genelleme olmasın da öyle ynai nebilim neyse...01 Yorumla- +1 yıl
Neyse sana bir Garson bulalım o halde :DDd @Sonmermi
+1 yılben düzenimin habire bozulmasını sevmediğimden dolayı evlenmem heralde polis birinide bulagımı sanmıyom :DDdD:D
00 Yorumla
+1 yıleş tayini diye bişey var sonuçta eşiniz de memur olursa bir sıkıntı olmaz, bence o kadar problem olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPolis bayanla evlilik ha :D
Fanteziler için en azından kostüm almana gerek kalmaz. Gerçek bayan polisle yatıyorsun. Offf off içim gitti30 YorumlaMeslektas sayiliriz ben bir evde iki asayisci istemem ya 😄😄😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılis geregi cok gidip geliyorum karakollara. yabancilar subede bir polise vuruldumm. yani kalpler evet dedikten sonra onunla dunyanin obur ucuna bile giderim. bu kadar net.
10 Yorumlapolislere karşı bir önyargım var sevmiyorum evlenmem
10 Yorumla
+1 yılaynı meslekten olunursa sorun olmazda her yere gittiginde farklı işlerle meşgulse sıkıntı olur gibi
00 YorumlaBu noktada KADER ve NASİP devreye giriyor. Nasip istenen değil hep verilen...
00 YorumlaEvlenirim tabiki önemli olan iyi bir insan bir eş olması
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIcimde hep cinaye buro polisi olmak oldugu icin kocam olsa iyi olurdu, az hevesim giderdi belki :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPolıs kadın ben erkek olsam evlenırdım senle hazır fantezı ıste :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlar akıllanmış :D bende olsam evlenmezdim ne yani eşim akşama kadar off düşünmesi bile kötü
13 Yorumla
Soran+1 yılGece çalısılıyo genelde cinayet buro gunduz olmuyor pek :)
Cevap sahibi+1 yılBen bilmem eşin bilir :) Polis meslegi hem çok kolay hemde çok zordur bende polisim kendimi hiç tavsiye etmem mesela
Soran+1 yılZor ama dunyaya bir daha gelmicez yıllarca hayalini kurdum ben :)
evlenirdim Sevdikten sonra benim için meslek önemli değil olsun olmasın
00 YorumlaNedense polisliktekiler kendini bir b*k sananlarla dolu
00 Yorumla- Devamını Gör (90)
Devamını Gör(135)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri