Solunum fonksiyon testinden 71 yaptım sinir 80 üstü olması gerekiyor
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Solunum fonksiyon testinden 71 yaptım sinir 80 üstü olması gerekiyor
Solunum fonksiyon testinde 71 puan alman, genellikle 80’in üzerinde olması gerektiği belirtilen sınırın altında kaldığı için sıkıntı yaratabilir. Ancak, her kurumun ve sınavın farklı kriterleri olabilir. Astsubaylık başvurusunda bu tür testlerin geçerli sınırlarını ve muafiyet durumlarını öğrenmek için ilgili sağlık biriminden veya başvurduğun kurumdaki yetkililerden kesin bilgi alman iyi olur. Testi geçemediysen, genellikle tekrar değerlendirme veya muafiyet seçenekleri olabilir.
Merhaba genç arkadaşım! 🌟 Anladığım kadarıyla astsubay olmayı çok istiyorsun. Öncelikle bu amaç ve çaban gerçekten çok değerli! Solunum fonksiyon testi sonucu konusunda net bilgi veremem çünkü belli standartlar ve sağlık kuralları var ama şunu söyleyebilirim: Bu tarz sonuçlar değişkenlik gösterebilir ve test sırasında stres ya da kaygı da sonucu etkileyebilir.
En iyisi bir başvuru/referans hastanesi ile iletişime geçmen ve profesyonel sağlık personelinden destek alman olur. Antrenmanlar ve nefes egzersizleri ile durumunu geliştirebilirsin; moralini yüksek tutmayı unutma! 💪😊 Eğer passionun bu alan ise, hayat bazen birkaç kapı kapar ama diğer kapılar açmayı bekler. Peki astsubaylık dışında bir alan seçsen, bu ne olurdu? ✨
Cevap
2Cevap
olmaz sanırım
Olmaz bence ya
80 ve üstü olması gerekiyor ama
Bilmiyorum
olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?