Muhafazakar bırıyım lütfen ona göre fıkır verin.. amacım sosyallesmek görünmek
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Neyseki bende muhafazakarım ve koca bulmak için kursa yazılmak istiyorsun ve spor istemiyorsun ozaman bunları yapabilirsin istersen:
1. Dil Kursları
Arapça, Osmanlıca, İngilizce gibi diller öğrenmek için kurslara katılabilirsiniz.
Muhafazakâr çevrelerde özellikle Arapça ve Osmanlıca kursları yaygındır.
Dil kursları uzun sürebildiği için insanlarla doğal bir şekilde kaynaşabilirsiniz.
2. Hat, Tezhip, Ebru Sanatı Kursları
Geleneksel sanatlara ilginiz varsa bu kurslar tam size göre.
Katılımcılar genellikle muhafazakâr ve sanatsever insanlardan oluşur.
Sosyal çevrenizi genişletmek için güzel bir fırsattır.
3. Kuran ve Tefsir Dersleri
Diyanet veya özel vakıfların düzenlediği derslere katılarak benzer düşüncelere sahip insanlarla tanışabilirsiniz.
Hem bilgi edinir hem de güzel dostluklar kurabilirsiniz.
4. Gönüllülük Faaliyetleri
Yardım kuruluşlarında aktif olarak çalışabilirsiniz (TÜRGEV, İHH, Ensar Vakfı gibi).
Burada hem sosyalleşebilir hem de yardımsever biri olarak çevrenizi genişletebilirsiniz.
5. Aile ve Kültür Seminerleri
Belediyelerin, vakıfların düzenlediği aile, evlilik ve kültür seminerlerine katılabilirsiniz.
Buralarda hem kendinizi geliştirir hem de değerlerinize uygun insanlarla tanışabilirsiniz.
Eğer daha spesifik bir ortam arıyorsanız, bulunduğunuz şehirdeki vakıf ve dernekleri araştırabilirsiniz. Hangi şehirde olduğunuzu söylerseniz, daha özel öneriler de yapabilirim. 😊118 Yorumla
Soran1 yılİstanbul da yaşıyorum
- 1 yıl
1. Kadınlara Yönelik İslami Etkinlikler ve Seminerler
İstanbul'da muhafazakâr değerleri benimseyen kadınlar için birçok etkinlik, seminer ve sohbet grubu düzenleniyor. Bu tür etkinlikler, benzer yaşam tarzlarına sahip insanlarla tanışmak için harika fırsatlar sunar.
Kadın İlmihali Seminerleri veya Aile Seminerleri gibi etkinliklere katılabilirsiniz. Bu etkinliklerde dini ve kültürel paylaşımlar yaparak farklı insanlarla tanışabilirsiniz.
2. Kültürel ve Sanatsal Kurslar
İstanbul'da geleneksel Türk sanatlarına olan ilgi oldukça fazla.
Hat Sanatı, Ebru Sanatı, Tezhip gibi kurslar, hem ruhsal bir dinginlik sağlar hem de benzer ilgi alanlarına sahip insanlarla tanışmanıza fırsat verir. - 1 yıl
3. Gönüllülük Faaliyetleri
İstanbul'da birçok vakıf ve dernek, gönüllülük yapmak isteyen kişilere çeşitli fırsatlar sunar. İHH, TÜRGEV, Ensar Vakfı gibi vakıflarda gönüllü olmak, hem başkalarına yardımcı olmanıza hem de sosyalleşmenize olanak tanır. Burada, benzer değerleri taşıyan insanlarla tanışabilir ve sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz.
4. Kütüphaneler ve Kitap Kulüpleri
Kitap okuma kulüpleri, İstanbul'da oldukça yaygın ve bu tür topluluklarda fikir alışverişi yapabilir, derin sohbetlere katılabilirsiniz. Aynı zamanda bu kulüpler sosyal bir ortam sunar, burada hem sosyalleşir hem de yeni insanlarla tanışırsınız.
5. Aile Etkinlikleri ve Sosyal Gruplar
Bazı camiler ve dernekler, aileleri bir araya getiren etkinlikler düzenler. Bu tür etkinliklerde tanıştığınız insanlarla güçlü bağlar kurabilirsiniz.
İstanbul'da sosyal çevreyi genişletmek ve koca arayışınızı desteklemek için katılabileceğiniz çok sayıda fırsat mevcut. Bence önemli olan sizin değerlerinize ve yaşam tarzınıza uygun olanları tercih etmek. Hem insanlarla tanışmak hem de kendinizi geliştirmek için bu tür ortamlarda vakit geçirmek faydalı olacaktır. 😊
Soran1 yılÇok teşekkür ederim
- 1 yıl
Hiç biriniz muhafazakar değilsiniz. İslam dini üzerine emrolundunuz. Müslüman oldunuz. Allah kuran da kullarına ey müminler , ey inananlar , ey insanlar ve ey iman edenler diye hitap eder.
Hepimiz aynı dine aynı Allah'a aynı peygambere tabiiyiz. Senin ibadetini yapman senin farzı yerine getirmeni sağlar. Farz etki ben yapmıyorum beni günahkar yapar. Kafir yapmaz dışlamaz. O yüzden ben muhafazakar kelimesini sevmiyorum. Her yerde sosyallesen bu ümmet Allah'ın emri Resulünun sünnetinde neden ilahi feyizle sosyalleşmiyor da aralarında da ayrılıklar yaşıyoruz. - 1 yıl
@Harbialem34 👏 tebrik ederim bunun bilincinde olduğunuz için
- 1 yıl
@ruhumunışığı ben teşekkür ederim. Farkına vardığınız için 🌹
- 1 yıl
selamlar ben de kocişko arıyorum
- 1 yıl
- 1 yıl
@Şişmanveçirkin merak etme seninde kısmetin bulunur
- 1 yıl
@İsimsizdost16 nerdn bulcm
- 1 yıl
@Şişmanveçirkin interneten bulucaksin ama buluşma hemen bir kaç gün sanaldan görüş yazis kamera aç hemen numaranida verme başta anonim takil
- 1 yıl
@Şişmanveçirkin ilk bulusmada e-devlet sicil kaydı+ medeni durumunada bakmaya unutma sakın ilk buluşmada evine gitme yanına kız arkadaşını ya da erkek kankan varsa onu götür ben genellikle erkek kankami goturuyordum
- 1 yıl
@İsimsizdost16 internette hep şizofrenik sapık var ama
- 1 yıl
@Şişmanveçirkin yoo sana öyleleri denk gelmiş bana öyle denk gelmedi
- 1 yıl
@İsimsizdost16 burdan düzgün mü denk geldi sana hiç buluştun mu
- 1 yıl
@Şişmanveçirkin KS ye güvenmem ben buraya ama Facebook intagram diğer platformlarda evet kaç kişiyle bulustum hatta evlendirdigim oldu
En İyi Cevaplar
1 yılBaşı kapalı ve muhafazakar biri olarak, dışarıda gördüğünüz erkeklere göz mü süzeceksiniz? Eğer bu sizin için uygunsa spor salonuna gidin, siz eğilip kalktıkça tüm erkeklerin gözü siz de olur merak etmeyin...
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Sosyalleşmek ve yeni insanlarla tanışmak isteyen biri olarak, adına çok sevindim! 💖 Spor dışında, birçok farklı alanda kurs seçebilirsin. Mesela; pasta ya da yemek yapma kurslarına katılabilirsin. Hem yeteneklerini geliştirir hem de tatlı bir sohbet ortamı oluşturabilirsin. Ayrıca sanat kursları da sosyal açıdan çok güzel fırsatlar sunar. Resim, hat sanatı ya da el işi gibi seçeneklere göz atabilirsin. 🎨🖌️
Ama unutmamalısın ki, birini bulmaktan ziyade önce ortamdan keyif alman önemli! Böylelikle enerjin karşıya en doğal şekilde geçer. 🌟 Muhteşem insanlarla tanışacağından eminim, bol şans dilerim! 😘00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
53Cevap
1 yılSen muhafazakar bir değilsin muhafazakar biri buraya da düşmezdi böyle gelip ben koca bulmak istiyorum demezdi siz muhafazakârlığı ne zannediyorsunuz ha ben şey mi demek istiyorsun ben kafama çaput bağlıyorum haberiniz olsun kapalıyım hadi gelin beni bulun hadi koşun gelin beni alın gelin çocuğumuza oturun babamdan isteyin beni karnınız yapın size tavşan gibi çocuk doğrayın ha ha ha ha ha ha
61 Yorumla- 1 yıl
Halk eğitim merkezlerine git folklor grup grupları var tiyatro grupları var bilgisayar programcılığı var İngilizce var bunlardan herhangi birisine gidip kendini gösterip pazarda tezgahta yer alabilirsin gel vatandaş gel vatan geminin malları bunlar gel
Eğitim & Kariyer konusunda 317 cevap paylaştı. erkeklerin gideceği kurslar olabilir. yabancı dil ilk sırada. karı bulmak isteyen erkeklerin gittiği yerlerdir. dans kurslarını da deneyebilirsin. yuzme keza. keske normal sekilde hani plansız insanlar aşkı bulsa
00 Yorumla
1 yılAllah'ın kullarına güzel görünmeye çalışıp kısmet arayacağına , hayırlısını vermesini iste
Kaderindekini kaderini yazandan daha iyi kim bilebilir ki 🧕👳
02 Yorumla
Soran1 yılHer namazımda dua edıyorum merak etme sende bana dua eder misin mümin kardeşim
- 1 yıl
Ben günahkar bı kulum ama ne kıbleyi nede gokkubeyi unuttum. Senin evlenme isteğine gelince sizin çevrede zaten 18 i görmeden evlendirilir. boş ver sosyalleşmeyi madem yönelmişsin Allah'a hem ibadetinle hemde resulüne sadakatinle mana aleminde sosyalleş !
Allah'ın ayetini taşıyorsun. Hakikati gör bir müddet sonra sosyal asosyal oluyor 🗣️
Burada millete yaz mesaj at tanış. Biriyle illa ki fikrin uyuşur. ya da instagramdan yap. Bulursun. Kızlara kolay erkeğe zor. Birine yazıyorsun sapık yazma diyor.
00 Yorumla
1 yılKurslara katılabilirsin, kalabalık kafelerde vakit geçirebilirsin.
Kalabalık yerlerde Yürüyüş yapabilirsin.02 Yorumla
Soran1 yılKafede takılsam nolck ordan musterı mı yürüyecek bana
- 1 yıl
Kafede beğendiğin kişinin dikkatini çekebilirsen dışarıda birlikte yürürsünüz.
Evde görücü bekle muhafazar isen neden kendin bulmaya calisiyorsun aklın çıktı demi evde kalırım diye ,🤣
11 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılDiksiyon ve Türk sanat musikisi kursu.
Birde sağlam bir çevre istiyorsan da resim kursu.
00 Yorumla
1 yılŞaka mı bu? Türk dizileri fazla oldu ama, beyin kalmadı kadınlarda
10 Yorumla
1 yılKız sana göre bir çocuk var o da aynı senin gibi düşünüyor seni onunla tanış tanıştırayım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHfhdhjddj koca bulmak mi yemin ediyorum. Erkekler sizden daha masul gelmeye başladı. Arkadaş koca bulmak için mekan mekan gezeceksij göz suzecek boy göstereceksin üstüne muhafakazarsin öylemi?
03 Yorumla- 1 yıl
Günümüz o kadar farklı ki artık, kesinlikle biz erkekler olarak daha masum hale geldik.. Kesinlikle katılıyorum, dışarıda muhafazakar görünüp sağa sola göz süzenleri gördükçe başı kapalıları tekrar sorgular hale geldim.. Keşke soru benim olsaydı, o zaman en iyi cevap seçerdim yorumunuzu
Cevap sahibi1 yıl@Beyazkin_34 sorgulayın gerçekten bu ülkeden kimseyle evlenilmez.
- 1 yıl
Değil bu ülkeden, hiç evlenilmez
1 yılKütüphane yeter sana, muhafazakarlar oradan başka yere gitmemeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKursta kadın fazla erkek bulamazsin sosyal medyadan ancak
110 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSonra ikinci sevgilisi ya da metres yoluna gidersin hiç tavsiye etmem en güzeli sosyal medya hemen buluşma ama bir kaç gün görüntülü ya da chat yap sesli konuş sonra buluşmaya git
Cevap sahibi1 yıl@yaralım43 Real hayat çok mu iyi sanıyorsun 20 30 dan fazla kursa gittim orasida aynı merak etme sanaldan kat kat daha kötü
Cevap sahibi1 yıl@yaralım43 ya sanalda herkes mi kötü saniyorsunuz siz? Emin ol realden kat kat iyi ben sanaldan çok kişiyle tanıştım bir şey olmadı ama realden ortak tanidiklarimizdan olsun ordan olsun burdan olsun çok fazla zarar gördüm bana şimdi savunma Real hayatı ama sanalda görmedim
Cevap sahibi1 yıl@yaralim43 kötülük yapan sensin Real hayatada kötüler var
Cevap sahibi1 yıl@yaralım43 😁😁😁puaaa tanımadan ilk görüşmede verdikleri için olmasın o bacım o onların aptaliklari bize niye bir şey olmuyor pardon? Onlar aptal canım diye bizde mi öyle olucaz git Real hayatında başarılar sana ben sanal alemde mutluyum
Gizli Üye(30-35)1 yılBende muhafazakar biriyim buradan tanısabiliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMuhafazakar kiz sekulerden hoslanir kimse kimsryi kandirmasin
00 Yorumla
1 yılmemlekette bekar çok.. kurs açıp köşeyi dönme fikri... işsizler el atın...
01 Yorumla
Soran1 yılMemlekette bekar çokta adam gıbı adam yok
Gizli Üye(25-29)1 yılHerkeste neden böyle bir dert var anlayamıyorum
00 Yorumla
1 yılAilen etrafın cevren yok mu kimse gilzisin bide?
03 Yorumla
Soran1 yılVarda ben secıyorum bıraz
- 1 yıl
Hmm anladım peki nasıl seçiyorsun
Bana dm yazarmısın gizli.! - 1 yıl
burada mısın sustun kız. ?
1 yılMuhafazakar ortam yap
11 Yorumla- 1 yıl
Yas gercekmi ya
spor olabilir neden o hariç
00 Yorumlakuran kursuna git shshshsh
00 YorumlaHalk egitim kurslarına git 😀
00 Yorumla
1 yılBulursan bana da tatik ver lütfen
00 Yorumla
1 yılmuhafazakarsan o seni çoktan bulmuş olması lazımdı
08 Yorumla- 1 yıl
Asıl muhafazakar olanları bulmuyor
- 1 yıl
@Kalplivceld ülkenin çoğunluğu muhafazakar. çoğunluğu seküler olsa böyle mi olurdu
- 1 yıl
Bunun onunla alakası yok ki seküler olanlarda görücüyle evleniyor kimse evlenecek birini bulamıyor gündelikte
- 1 yıl
@Kalplivceld fikir veremiyorum ama şu kadarını söyliyeyim birini aramaya kalkınca pişmanlık dışında başka hiç bişey yaşamadım.. en iyisi aramak için hiç bişey yapmaman.. kendin için yap ne yapacaksan. denk gelirse olsun. gelmezse boş ver gitsin. bekarlık sultanlık. erkeklerin çoğunluğu cinsel ilişki için evleniyor. eşine taklit yapıyorlar. hiç gerek yok bi erkeğin yalancı iki yüzlülüğüne mağzuz kalıp evlenmene.
- 1 yıl
Tek başınada olmuyor
- 1 yıl
@Kalplivceld senin canına tak etmiş. çocuk düşünüyor musun peki?
- 1 yıl
Yaşım genç
- 1 yıl
çocuk düşünmeyen birine talip olmak istiyorum
- Eğitim & Kariyer konusunda 868 cevap paylaştı.
1 yılEsra erol programına katılabilin..
00 Yorumla
1 yılDans ya da tiyatro olsun
00 YorumlaYazıl biyere nerden düşerse
00 Yorumla
1 yılDans kursu, çaça salsa rumba
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 580 cevap paylaştı. öyle koca bulma bence
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 654 cevap paylaştı.
1 yılAnnene söyle bulur sana
04 Yorumla
Soran1 yılBuluyorda kımseye kalbîm ısınmıyor sorun orada
- 1 yıl
Kursta ısınacağı ne malum
Soran1 yılEn azından sosyallesmıs olurum dedım bütün gün evdeyim çünkü
- 1 yıl
Hm nerdensin
- Eğitim & Kariyer konusunda 338 cevap paylaştı.
1 yılDans kurslari iyi olur
00 Yorumla
1 yılhat kursu olabilir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSporla alakasi yokki sen biraz ortalarda olman lazim
00 YorumlaNasıl birini istiyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEtrafa haber salin. Gorucu bulsunlar sana
011 Yorumla
Soran1 yılGörücü çok oldu dışardan ıs yerınden de tanıştığım kısılet oldu ama sorun şu kalbîm kımseye ısınmıyor :((
Cevap sahibi1 yılAsk istiyosun goruyum hoslaniyim?
Soran1 yılSevmeden evlılık olur mu sende
Soran1 yılBır ömür geçecek sonuçta o însanla
Cevap sahibi1 yılYasin kac bu arada
Soran1 yıl30
Cevap sahibi1 yılCok mu secicisin? Kizma ama bakimsiz ya da guzrl mi degilsin ya da kilolu
Soran1 yılÇırkın degılım aşırı güzelde dglm ortayım. kılolu dglm. secme olarak evet secıyorum ama aşırı değil ..
Cevap sahibi1 yılOzguvenli tuttugunu koparan biri cikip seni cekip almamis. Belkide kendimi tam yansitamadigin icindir soguk musun
Soran1 yılAgırbaslıyım soğuk dglde.
Cevap sahibi1 yılAgirbasli olman iyide. Yanlis anlasilmaya sebep verebilir. Disarda agir evde cilveli isveli olman erkegi sana ceken bisey
Sporda koca bulundugunu senden duydum
11 Yorumla- 1 yıl
Hahahaah
Gizli Üye(36-45)1 yılNe iş yapıyorsun öncelikle
02 Yorumla
Soran1 yılŞu an çalışmıyorum
Cevap sahibi1 yılNe mezunusun
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBu kafayla koca bulamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEhliyet kursu iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEbru kursu. Hem nezih olur hemde zengin 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEsra erola git o sever çöpçatanlığı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYorumlarda gördüm, İstanbul'da neredesin?
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 361 cevap paylaştı.
1 yılCamilere git cikislarina filan
02 Yorumla
Soran1 yılMendılde açayım mı
- 1 yıl
Ac belki bulursun parali biri
- Eğitim & Kariyer konusunda 681 cevap paylaştı.
1 yılSen nasıl birini istiyorsun önemli olan o
00 Yorumla yardımcı olabilrim Kurlar olmaz ki
02 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım ne kuru
- Eğitim & Kariyer konusunda 301 cevap paylaştı.
1 yılNe mezunusun
02 Yorumla
Soran1 yılLise
- 1 yıl
Belediyenin kurslarına yazil. Yaş kaç.
Dil faln
- Eğitim & Kariyer konusunda 720 cevap paylaştı.
1 yılDans kursu
10 Yorumla Spor yap fit ol bulursun
10 Yorumla
1 yılYüzme
00 Yorumla
1 yılYoğunlaştırılmış beyin kullanma kursuna
00 Yorumla
1 yılEl sanatları vb
00 YorumlaAhahah komiksinizz
00 Yorumla
1 yılSpordan değil normal yolla bulsan
00 Yorumla
1 yılÖnce büyük patrondan iste. Gerisi yalan.
00 Yorumlaburada var ama düzgün değil ;))
00 YorumlaNasıl birisin acaba🤔
00 YorumlaSpor en iyisi
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 719 cevap paylaştı.
1 yılParklar da
00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 351 cevap paylaştı.
1 yılSanatsal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİstanbuldaysan boyun kaç
05 Yorumla
Soran1 yıl157
Soran1 yıl158
Cevap sahibi1 yıl1 cmde benden olsun be ahahahha
Soran1 yıl😒
Cevap sahibi1 yılYasin kac
Gizli Üye(30-35)1 yılBalık
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)