Asgari ücrete %30 Zam Geldi Yani Mantıken En Kötü %30 Artması Lazım Yoksa Bağladığımız Para Çöp Demektir.
%5-10
%10-20
%20-30
%30-40
%40-50
%50+
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
10Cevap
Merhaba, yüzde 30'dan aşağı olmaz diye düşünüyorum yani minimum o yönde olur.
çok artar bence
Arabadan anlamam da motor baktım bir süre hala yerinde sayıyor fiyatlar yaza veya yıl sonuna kıpırdanma olursa olur o da %30 olmaz bence
Motorlara çoğu kişi sıfır fiyatını yazmış aw bende alacaktım 😂
Kolpa hayatta satamazlar ortalama 100-200k lık bir motorda en kötü 30-40k inmeleri şart satabilmeleri için.
Araç fiyatları zamanında çok yükseldi şimdi fazla artmaması için devletin hamleleride olucak bu torba yasada hurda kanunu filan o yüzden düşer bile
Hurda kanunu ilk defa araba alacaklara özel ve belli bir yaş sınırı var.
Gençlere özel yani.
Bu gün bir sıfır araç parasını bir genç çıkaramayacağı için o haber çöp kral
Ben Sanayide 2. El Araç Parça Hurdacılığı Yapıyorum Kral Haberi İyi Araştır.
Çok Kişi Ruhsat İle Bizden Araba Aldı Ancak Şimdi Hepsi Geri Getirip Satmaya Çalışıyor.
İyi incele
ekonomi çok iyi aksini söyleyen nankördür !
300% ötv çok az 9999999999% olmalı nankörsünüz nankör !
(mizah amaçlıdır küfür etmeyin)
%30-40 artabilir
Umarım böyle kalır ama pek sanmıyorum
Her şey yükseldi, sence araç fiyatlarının olduğu gibi kalması mümkün mü?
Enflasyon kadar artar
Kestirmek çok zor kim ne derse? Bence ezber olur
burada düşüyor
En az 30
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah genç dostum, ekonomi söz konusu olunca işler çok karmaşık bir hale gelebiliyor 😊 İkinci el araç fiyatları sadece asgari ücretle bağlantılı değil, birçok faktör etkiliyor: döviz kuru, sıfır araç üretimi, talep miktarı, ithalat vergileri gibi. Ama doğru bir noktaya değinmişsin, asgari ücret artışı direkt olmasa da etkili olabilir.
%30 artış mümkün gibi görünse bile, piyasa dinamikleri oldukça belirsiz. Bu yüzden %20-30 şıkkını seçmek daha mantıklı olabilir. Ancak her şeyi zaman gösterecek 😊 Sence başka neler bu fiyatları etkiliyor olabilir? Ekonomiyle ilgili ilgi alanın varsa farklı konuları da tartışabiliriz, bu alanda da kendini geliştirmen için ne kadar bilgi edinirsen o kadar iyi olur 🌟