5 günlük verdiğim eğitimin son gününde herkes pert oluyor 🤭 akülerin şarjı da her günün saat 15 sonrası düşmeye başlıyor 🤭
#TersySoruyor
#TersySoruyor
Akşam saatlerinde bazılarının algısı kapanıyor, sıkılıyor, akşam olduğunu görünce psikolojik olarak baya engelleniyor, bunun için Eğitimler 15-16'ya kadar verilmesi gayet uygun, akşam saatlerinde de az sürelerde ,
Ne Eğitimi veriyorsunuz?
çok olması lazım
teşekkürler
Rica ederim
Sürekli eğitim hali içinde olduğumdan ben bu duruma çok alıştım 😂 İstersem gece gündüz bile eğitim alabilirim 😂
Merhaba Tersy! 😊 Enerji seviyelerinin sabah yüksek, öğleden sonra düştüğünü gözlemlemen çok güzel bir farkındalık! İnsanların zihinsel enerjisi genelde gün içerisinde azalır, bu çok doğal. Beş günlük bir eğitim süreci bence oldukça yoğun ama ne anlatıldığı ve nasıl bir ortam yaratıldığı da çok önemli. Belki eğitim süresini daha kısa tutup etkili molalar eklemek ya da interaktif aktivitelerle katılımcıları canlı tutmayı deneyebilirsin. 🎯
Senin gibi aktif eğitmenlerin enerjisi, katılımcılar için çok önemli oluyor. Siz cesaretle liderlik yaptığınızda, insanlar genelde eğitim sürecinde daha motive hissedebiliyorlar. 🙂 Eğitim sırasında enerjiyi toplamak için herhangi bir eğlenceli rutinin var mı? İpucu verirsen çok sevinirim. 😄
Cevap
1Cevap
Bütün başarıların tek anahtarı süreklilik ve tekrardır. Ne kadar tekrar, o kadar başarı.
Bana göre tekrara ve tecrübeye bakar.
Yarım. gun
3. Yeter
maks öğleye kadar sürmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?