Aylık 20K dan Birikimi Hesapladım, Enflasyon Etkisinde Artışları Hesaplamazsak 15 Yıl Gibi Bir Sürede Yemeden İçmeden 1 Ev Ve 1 Araba Sahibi Olabiliyoruz.
Bu Konu Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Kaba Hesap 20 Yıl Diyebiliriz.
Aylık 20K dan Birikimi Hesapladım, Enflasyon Etkisinde Artışları Hesaplamazsak 15 Yıl Gibi Bir Sürede Yemeden İçmeden 1 Ev Ve 1 Araba Sahibi Olabiliyoruz.
Bu Konu Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Kaba Hesap 20 Yıl Diyebiliriz.
Bir insan için zulüm sosyalleşmek veya kafa tatili yapmak psikolojik bir ihtiyaç ama bizker araba ev gibi temel fiziki ihtiyaçlarımızı gidermek için psikolojik ihtiyaçlarımızdan kısmak zorunda kalıyoruz
kaba hesap 20 yıl yemeden içmeden. böyle hayat mı olur ya
Haklısın, teşekkürler yorumun için.
Cevap
3Cevap
Peki enflasyona göre araba ve ev fiyatlarının artacağını da hesaba kattın mı?
Yok abi açıklamada da yazdım ya, kaba hesap 20 yıl yemeden içmeden. böyle hayat mı olur ya
Olmaz
Ne bekliyorsun abicim milyoner değilsen normal bı süre
erkeklerin isi zor valla bunu dusunuyorum
kaba hesap 20 yıl yemeden içmeden. böyle hayat mı olur ya
paranız yoksa ve miras kalmayacaksa ev hayal oluyor maalesef. kaliteli bir hayat yasarsın umarım
Ya öyle bir problemim yok çok şükür durumum iyi ancak yine de genel olarak ortalamaya bakarsan cidden kötü durumda hemcinslerim.
Yani 40 yaşında zaten 1 ev 1 araba sahibi olacaklar, bu adam hiç yemeden içmeden 20 sene birikim yapacak, hani bunun evliliği osu busu vs. yani zor.
Her neyse teşekkürler vakit ayırıp yorum yaptığınız için.
rica ederim. 40 yasına kadar bekar kalıp ailesiyle yasamayacaksa arabası olur en fazla. ev olmaması bana normal geliyor artık, kimse kendi alın teriyle ev alamaz ve yapamaz maalesef. onemli olan fakir gibi yasamamak ve mutlu olmak 😔 ama genc yaslarda altında degisik degisik arabası olanlar da oluyor baba parası mı bilmiyorum ama garip
ikinci el alınır araba
Ben yurtdışına çıkmayı planlıyorum
Kral ben 2 yıl yaşayıp geri döndüm, birikim için tek başına gitmek zor zaten alacağın para kira - faturalar - yeme içme gibi temel ihtiyaçlara gidiyor.
2-3 kişi gidip aynı evde kalınırsa oluyor tabi ki bir şeyler.
hakkında hayırlısı.
Sağ ol bir kızla evlenirsen kurtulursun
orada
Bence 20 bile az
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?