Kendimden utanıyorum neden?

4 aydır iş aeiyorum kimse iş vermiyor. Her yere başvurdum araya tanıdık sokuyorum yine işe yaramıyor olmuyor. Asgaei ücrete razı gelsim yine olmuyor kimse beni ise almiyor. Başvurduğum yerlerde üniversite mezunuyum deyince direkt red ediyolar. Mülakata cagirdiklarinda neden kendi okuduğun bölümle alakalı iş yapmiyorsun diye soruyorlar. Alım olmadigindan dolayı işimi yapamıyorum tecrübesiz olduğum için ise almiyorlar almadıkları için tecrübe kazanamiyorum diyorum. Ama diğer alakasız firmalar bu bizi bırakır gider üniversite mezunu deyip direkt mülakattan sonra olumsuz dönüş oluyor. Gittiğim her yerde iki hafta bekletip cevap bekliyorum en sonunda dalga geçerler mis gibi olumsuz diyolar. O kadar tol gidip geliyorum her şeyi kabul ediyorum ama kimse iş vermiyor. Ağır sanayiye gireyim dedim az kalsın parmağım parcalanayiyodu. 6 dikiş attılar parmağıma. Ucuz atlattım istifa etmek zorunda kaldım. Evde ailem de sorunu bende buluyor. Demekki sen beceriksiz insansın ki bı işte duramiyosun kimse seni beğenmiyor diyorlar. Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Okuduğum bölümle alakalı kimse iş vermiyor daha doğrusu alım olmuyor. 10 saat asgari ücrete çalışmalı işler buluyorum kimse olumlu dönmüyor. Ağır sanayiye girsem yüzde 90 iş kazası riski var. Nereye basvurursam olmuyor. İstediğim yaparım dediğim işlerin hiçbiri olmuyor. Akrabalar eş dost sordukları zaman yer yarilsa da içine girsem diyorum. O anki mahcup hissetmek insana çok koyuyor. İnsanlar beni beceriksiz kabiliyetsiz olarak görmeye başladı. Kimsenin yüzüne bakamaz oldum. Kendimi degersiz ezik hissediyorum. Böcek gibi hissediyorum kendimi. Üstümde büyü mü var kısmetim mi bagalanmis şüphelenmeye başladım artık. İstediğim hiçbir şey olmuyor. Hayalini kurduğum hiçbir işe sahip olamadım. Bazı insanlar iki gün içerisinde kral gibi iş bulup hayata atılırken benim her günün iş aramakla mülakatlara gidip sonuç beklemekle geçiyor. Bunladim iyice içimi dökmek istedim.
Kendimden utanıyorum neden?