Kendimden utanıyorum?

Benim hatalarım çok bu yüzden kendimden utanıyorum nefret ediyorum bazen kendimi atmak istiyorum yaşamak istemiyorum çünkü yaptığım şey doğru bir şey değil sevgilimle aramada tam 10 yaş var bu size büyük bir sorun gelebir ama en büyük sorun bu değil evli de Buda tek sorun değil onunla bunu bile bile sonuna kadar gittim ilişkimiz artık yıllara dayalı ve en başta neden bitirmedim diye hep düşünüyorum aslında sevgilim tam bir narsist bi şekilde hep kendisine döndürdü beni vidadan yaparak kendini acındırarak ve ben her defasında saalk gibi kandım ona günlerce dayak yedim ondan sonra gelip arasa böyle olur özür dilerim diyip öptüğü için geri barıştım bi şey yaparken 2-3 defa düşünüyorum her gün giydiğim şeyleri en ince ayrıntısına kadar atıyorum evin içinde bile olsam telefonum bi kere çaldı mı açmak zorundayım açmasam kavga ederiz ama ne olursa olsun onu çok seviyorum onun karakterine rağmen çok seviyorum be bu aşk bir gün benim sonumu getirecek bunu çok iyi biliyorum bu yüzden kendimden nefret ediyorum
Kendimden utanıyorum?