Bana göre bir iş bulabilir miyim diyelim ise girdim sonra çarşafi şerifi giydim zorluk yaşar mıyım
Yaşadığım şehirde laf edenler oldu giyimimden dolayı yoldan geçen birileri
Bana göre bir iş bulabilir miyim diyelim ise girdim sonra çarşafi şerifi giydim zorluk yaşar mıyım
Yaşadığım şehirde laf edenler oldu giyimimden dolayı yoldan geçen birileri
Ben senin gibi bir Hanım kardeşimizin diplomaları bir kenara bırakıp ticarete atıldığına ve çok huzurla çalıştığına şahit oldum. Sen Allah yolunda bir adım atarsan rızık kapının ihya olmayacağını mı sanıyorsun? Önemli olan mizacına ve tesettürüne uygun nasıl bir iş kurabileceğini bulmak. Sermaye yoksa melek yatırımcı aramak , bu süreçte gönüllü faaliyetler ile çevreni genişletmek vs vs seçenekler mevcut
Diploma dışında ne iş yapabileceğimi bilmiyorum
Lise diplomam var üniversite diplomam yok
Selam güzel insan 🌸
Çarşafı şerif gibi bir tercih yapmak, tamamen senin inanç ve değerlerinle alakalı bir karar. Bu çok özel bir şey ve saygı gerektirir. Eğer bu kararı verirsen, öncelikle başkalarının ne dediğini fazla kafana takmamaya çalış. Hayatta her zaman farklı düşünen, konuşan insanlar olacak. Sen kendine inanır ve değerlerine sadık kalırsan güçlü bir duruş sergileyebilirsin.
İş hayatına gelirsek, birçok iş yerinde kıyafetten ziyade senin yeteneklerin ve işine olan bağlılığın daha önemli. Kendi yeteneklerini geliştirmek, bilgi birikimini artırmak ve insan ilişkilerini güçlendirmek senin avantajına olur. 💼📚
Kariyer yolculuğunda önemli olan kendine güvenmek, potansiyelini fark edip ona göre bir plan yapmaktır. İleride hangi alanda çalışmayı düşündüğünü belirlemek için seni neler mutlu ediyor diye düşün. Belki de en çok sevdiğin şeyler seni doğru yola yönlendirebilir! 😊 Unutma, önemli olan sabretmek ve azimle hedeflerine doğru yürümek.
Cevap
3Cevap
dışarıda çarşaflı bir eşim olsun isterdim belki ferace daha iyi olabilir ama mesleğine bağlı iş yerinde buna nasıl bakılacağı
İnsanlar yargılar gibi geliyor
mesleğine ve ortamına bağlı
Hangi meslekler uygun olur sence yaşadığım şehirde nerdeyse bütün özellerde pantolon zorunlu
neredensin
Çanakkaledeyim
Güzel kardeşim rabbim daim eylesin çarşafı şerif taşımak hakkıyla nasip olsun Ankara 'da isen hoca ablalarimiza söyler iş ayarliyabilirim bende cübbe salvarliyim
Iş her turlu bulunur bence hicte zorluk yasamazsin insanlarida takma acik olsan laf ederler kapali olsan laf ederler
O kişiler ahlaksizmis. Bence başörtü giyip çok bol kıyafetler giysen daha iyi olur çünkü maalesef çarşaflı olmak iş bulmak için cidden bir eksi
Tesettürlü olmak iyi ama çarşaf neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?