Beyaz yakadan soğudum, Kaynakçı mı-Cnc ci mi olayım. İş bulmak için ne yapmalıyım?

35 Yaşındayım, 18 yaşında hem çalıştım hem okudum. İş sağlığı güvenliği Uzmanlığı alanından mezunum. Birçok alanda çalıştım ve deneyim sahibi oldum Satınalma uzmanı-Satış destek Uzmanı-idari işler-Veri giriş-Lojistik gibi. 2 sene öncesine kadar güzel bir işim vardı fakat istifa ettiğim günden beri senelerdir savruluyorum. Sektörlerde beyaz yakada maaşlar aşırı düşük. Ben denk gelmedim, ya patron askıntılık yapar, ya mobbing ve maaş da haksızlık derken istediğim alanda hiç iş bulamadım. Bir çok deneyimim ve başarım olmasına rağmen çok beğeniliyor ama dönüş olmadı çünkü asgari ücretin 6-7 bin üstü ve birçok işin olmayan iş yıkılıyor. Şuanda bu kadar bilgi birikim ve deneyime karşı sekreter olarak ancak iş buldum ve işim olmayan işleri yapıyorum. Ben el becerisi çok iyi bir kadınım ve titizim de, nişanlım kaynakçı ve benden bin kat iyi durumda. Kaynakçı ya da Cnc ustası olup yaşım iyiyken bu alanlarda çalışmak istiyorum milletin ağız kokusunu çekmekten bıktım 3 kuruşa. Sabah patronun gelini altında volvo araba ile geldi benim çalıştığım paraya bak haksızlık. Kimseyi zengin etmek istemiyorum emek verip 3 kuruşa. Sizce hangisini yapmalıyım ve bu alanlarda çalışmak için ne yapmak gerekiyor, bazı yerler eğitim olmadan almıyor. Lütfen bilenler bir yol göstersin. onların şartları çok ama çokk iyi. :(

Beyaz yakadan soğudum, Kaynakçı mı-Cnc ci mi olayım. İş bulmak için ne yapmalıyım?