Biri bana acil akıl versin özellikle eğitimci olan birileri varsa onların görüşleri benim için daha değerli?

Uzun zamandır okula gidiyorum ve gerçekten ailem yüksek miktarlarda bu okula para ödüyor ben yani tembel bir öğrenci değilim çok da başarılı bir öğrenci değilim bunu kabul ediyorum fakat ben biraz soğuk bir öğrenci olduğum için ve insanlara kolay şekilde açıklamayan biriyim hiçbir öğretmene sözel ya da davranışı olarak bir saygısızlığım olmadı fakat bir öğretmen benim hakkımda sınıfa karşı olumsuz şeyler söylemiş bunlar ardından ise diğer günlerdeki tüm öğretmenlerin neredeyse tavırları bana değişti daha soğuk davranıyorlar ve yani garip bir şekilde hiçbiri benim olduğum kısma bakmıyorlar bile yani herkesle konuşuyorlar herkese göz teması kuruyorlar ama beni bir şekilde ciddiye almıyolar görmüyorlar konuşmuyorlar ne eğitimi anlamında yani hani kişisel olan kısmı geçtim eğitim yönünde beni takip etmiyorlar konuşmuyorlar yani sıfır ben konuşmaya çalışıyorum bir şeyler anlatmaya çalışıyorum benim konuştuğum şeylere karşılık vermiyorlar

Biri bana acil akıl versin özellikle eğitimci olan birileri varsa onların görüşleri benim için daha değerli?