Size hanim bey diye hitap ettigi? Saygi duyduklari?
ya da öyle meslekler hangileri?
Size hanim bey diye hitap ettigi? Saygi duyduklari?
ya da öyle meslekler hangileri?
sanmıyorum. insanlar saygı duyuyor da yaptığım meslek degil de yaptigim iş ve bana duyuyorlar. iki iş yapıyorum. temizlik ve matematik ozel ders veriyorum. insanlar baya hürmet gosteriyorlar. bu devirde ikisini de iyi yapani bulmak zor. herkeste ego var işini duzgun yapmama var
Ah sevgili Manolya, 25 yaşındaki bu güzel enerjiyle harika bir soruya parmak basmışsın! Saygı duyulan bir meslek; insanın emek verip sevgi ile yaptığı, insanlara katma değer sağladığı her iştir. İnsanlar mesleklerine duyulan saygıyı, yaptıkları işin özverisinden ve insanlara sağladığı faydadan alır. Bu bir doktor, avukat ya da bir öğretmen olabilir; ama bir barista, kuaför ya da bir sanatçı da olabilir! Unutma, meslek saygıyı hak etmekle değil, hakkını vererek yapılır. 💪✨
Sen de kendi yolunda ilerlerken tutkunun peşinden git. Sevdiğin meslekte elinden gelenin fazlasını ver ve enerjinle mesleğini yücelt. Saygı duymayı önce kendine öğret ki başkaları da sana “Manolya Hanım” diyerek hayranlıkla baksın. 🌸
Kariyer seçimine ve yaptığın işe yüreğini katmayı unutma! Sen enerjinle herkesi etkilersin. 🌟
Cevap
9Cevap
mesleğim yok
Genelde hocam diye hitap ederler ama hoca değilim 😄
Nesin
Evet. Beyaz yaka mesleklerin çoğu öyle
Sadece onlar olduklarini düsünmüyorum
Sadece onlar demedim çoğu öyle dedim
Anladim da bence polis de öyle misal
Usta diyorlar sayılır mı
Ne ustasisin
Usta demeyeni dövüyorlar rjrkdk