Üniversitede zorbalığa uğruyorum aşırı kötü bir şey ne yapacağım ben?

Arkadaş edin falan demeden önce burayı dikkatle okuyun lütfen!

Ben çok farklı biriyim, iyi anlamda demiyorum çünkü bu farklılık bana kötü şeyler yaşatıyor. Mesela ben çok zor arkadaş ediniyorum arkadaş edinsem kısa sürüyor. Sebebini gerçekten bilmiyorum neyse ana konuya gelelim. Sınıf WhatsApp grubunda bana takan bir çocuk var. Bir dersin temsilcisiydi ona soru sordum bir gün boyunca bakmadı sonra "okulda kendin sorabilirsin" dedi. Ben bozuntuya vermemeye çalıştım, numarasını ver söylerim dedim sonra bunun bir kız arkadaşı onun yerine cevap verdi sonra o kızın en yakın arkadaşı da üzerime gelmeye başladı. Hem gülüyorlardı hem de aklınca dalga geçiyorlardı ve birbirlerinin mesajına sürekli😂 bu emojiyi bırakıyorlardı kalp atıyorlardı falan. Ama sınıfta hiçbir şey olmamış gibi davranıyorduk zaten iletişim kurmuyorduk. Neyse ben iyice dışlanıyorum şu an, sınıfta hiç arkadaşım yok ve grup ödevinde de grupsuz kaldım.

Güncellemeler
1 yıl
Yorumlarınızı okuyorum, teşekkür ederim hepinize cevap vermeye çalışıyorum. Şunu söylemek istiyorum: Eminim benim yetiştirilme tarzım da çoğu insandan farklıdır. Annem hep bana beceriksiz muamelesi yapıyordu çocukluğumdan beri, aslında diğer çocuklarına karşı da öyleydi zaten abim çok agresif biridir ara sıra cinnete benzer bir şeyler geçiriyor ve evde kavga çıkarıp eşyalara ve bize zarar veriyordu ben küçükken sonra o zamanla bu sadece sözlü tartışmalara dönüştü ama hâlâ devam ediyor. Anneme he
Güncellemeler
1 yıl
Anneme hep her şey senin suçun diyor, abim kötü bir evlilik yapıp karısından boşandı ve bunun için annemi suçluyor. Annem gerçekten iğrenç bir insan, bazen keşke ben bebekken beni *ldürseydi falan diyorum o derece. Babam da hep ona ve çocuklarına şiddet uygulayan biriydi, geçen sene bile dayak yedim 20 yaşında olmama rağmen. Yani ailem böyle bir aile ve ben de kişilik olarak çok farklıyım yaşıtlarımdan mesela duygularım çok hızlı değişebiliyor, obsesif kompulsif bozukluk var bir de.
Üniversitede zorbalığa uğruyorum aşırı kötü bir şey ne yapacağım ben?