Patronum işten ayrıldığım için başka iş yerinde çalışan erkek arkadaşımı da işinden edecek?

Merhaba durum başlıkta belirttiğim gibi. Yaklaşık 1.5-2 aydır erkek arkadaşımla bi avmde çalışıyoruz. Ama ikimiz de iş yerlerimizde çok büyük mobbinglere uğruyoruz ben bir süredir buna tahammül ediyordum ama dün bütün gün ağlayarak çalıştım bugün de işe gelirken ayaklarım geri geri gitti ve yol boyunca ağladım. Avmye girince erkek arkadaşım beni ağlarken gördü ona bana yapılan mobbinglerden hiç bahsetmemiştim ve en sonunda bugün anlattım. İşten çıkmamı istedi ve açıkçası ben de bunu istiyordum. İşe gittim ve patronla işten çıkmak istediğim hakkında görüştüm bağırdı azarladı küfür etti bugün hafta sonu çıkamazsın paranı yatırmıyorum git istediğin mahkemeye başvur o sevgilinin çalıştığı yeri de arayıp onu da işten çıkaracağım dedi bu esnada çok ağlıyordum adam akıllı konuşamadım bile. Durduk yere işi bırakmadım gerçek anlamda mobbinge uğruyordum yoksa elbette birkaç gün daha idare edebilirdim ama bir saniye bile o iş yerinde durabilecek gibi değildim mental olarak beni mahvettiler benim şimdi herhangi bir yasal hakkım yok mu erkek arkadaşımı da işten çıkarabilirler mi ve paramı alamayacak mıyım?

Patronum işten ayrıldığım için başka iş yerinde çalışan erkek arkadaşımı da işinden edecek?