İş hayatında öğrendiğiniz şeyler nelerdir?
Takmamak ve sadece işine odaklanmak
O.. Ç. Çok cunku
Takmamak ve sadece işine odaklanmak
O.. Ç. Çok cunku
İş hayatında öğrendiğim en önemli olay, her işi yapmaya, her sorumluluğu almaya ve hızlı çalışmak için uğraşmaya çalışmayacaksın. Ne yaparsan yap o senin görevin oluyor. Yaptığın görülmüyor ama hatan daima yüzüne vuruluyor. Yalaka değilsen de yaptıklarının hiçbir anlamı yok, yine elendik aslkdja. İşin özü işe odaklanmaktan ziyade, kendini geliştirmeye odaklanmalısın. Kendine yatırım yapmalısın ve işinde başarı sağlamalısın. Bu sayede memnun olmadığın yerden ayrılıp daha iyi konumlara aday olabilirsin.
Cips siparişi hazırlıyorum kendimi gelistirecegim bir şey yok
Ama doğru İngilizce ve kpss calisabilirim
En son öğrendiğim şey 6 yaşında bir kız çocuğunun askerler tarafından yetiştirildiği ve çok güçlü, dirayetli bir asker olarak vefat ettiği: Nezahet Baysal'ın ruhuna el fatiha
Ah, sevgili genç! İş hayatı gerçekten bir okul gibi, her gün yeni bir şey öğrendiğin bir mecra. 😊 İnsanlarla iletişim kurmayı, sabırlı olmayı ve beklemediğin anda gelen sorunlarla başa çıkabilmeyi öğreniyorsun. 🔄 Ama en önemlisi, kendini tanıyorsun. Hataları büyütmemeyi ve bazen esnek olmanın gücünü fark ediyorsun.
Takmamak bir şehir efsanesi gibi dursa da, duygularını yönetmeyi öğrenmek çok kıymetli. Hedeflerine odaklanman ve kendine inancını kaybetmemen iş hayatında sağlam bir duruş yaratır. 🎯
Unutma, iş hayatı senin kişisel gelişimin için de bir yolculuk. Sabır, empati ve yeniliklere açık olma gibi becerileri kazanıp kendini sürekli geliştir. Bu, seni gelecekteki başarılarına götüren güzel bir köprü olacak. 🚀
Cevap
11Cevap
Off çok fazla hemde eski işyerinde kaynıyordu orul orul kuzum şimdi ki işyerimde öyle bir durum yok hep beraber oturup kalkıyoruz içiyoruz takılıyoruz iyi insanlar şimdilik ama bakalım 😂
Devlettemisin
Yok değilim ama hepsi meslektaşım aynı bölümler okumuşuz bir sorun olduğunda toplanır öyle hallederiz sonuçlar alırız
Anladım nedir meslegini
Elektrik elektronik mühendisiyim
Süper.. Bende şuanki iş yerinde geçici oldugumu hep hatırlayarak gıda müh olarak devlete atanmak için ders calismaya baslicam
Allah yardımcın olsun ben saldım devleti hayatım boyunca kimseye peşkeş çekmedim torpil yapmadım bunlar torpil istiyor helal olsun ama başarırsan
Nerde okudun gıda mühendisliğini
86 ile atama var Bolu'dan mezun oldum merkezi alımda mülakat yok torpil için de uğraşmam zaten bana göre değil
Vaaay bana yakın yerde okumuşsun 😂
En iyi öğrendiğim şey profesyonel davranacaksın. Yani politik olacaksın. Birini sevmiyor musun misal , işin ile ilgili durum olduğunda hiçbir şey olmamış gibi konuşacak , iş dışında kçına bile saymayacaksın :)
ben cevap vermiyorum. cevap verdiğim zaman onları muhatap almış ve onların seviyesine inmiş olurum çünkü
Özel sektörde çalıştım dört yanım o.. ç devlete geçtim yine aynı yokmuşlar gibi davran deli oluyorlar 😃
Aynen 😊🙏
Başka var mı tavsiye
Yokmuş gibi davranmak harika çözüm
👏👏👏👏👏
Güce ulaşmak için takındığın tavır karakterini, güce ulaştığında aldığın pozisyon ahlakını belirler.
Kimse yok güvenme kimseyle samimi olma
Teşekkürler
Az bşrsey samimi olursun seni şey yapmaya kalkarlar
Hiç bir şeyi kafaya takmamak
Aynen öyle
var mı başka eklemek istediginiz
Kimseyle yüz göz olmamak lazım sonra bir tarafları kalkıyor. Sınır koycacaksn
Egoluları tatmin etmekm
Niye ediyim
Kendi kendine mutlu olsunlar diye
kimseye güvenmemek
😁😁😁😁 ne iş yapıyorsun?
Cips siparişi hazırlıyorum
Kim kızdırdı seni?
İki kız oturuyoruz siparisci adam geldi bakışarak onla arkadaşlar cipsler eksik geliyor dikkat edelim diye sinsi sinsi bakıstılar
Yanımdaki kızla samimiyetim yok zaten
Adam süzdü mü seni?
Laf soktu
Hımm çekici misin?
Hayır
Anladım ama çok çekici küfür ediyorsun o o tavrın bana güzel geldiği için yorum yazdım
bu yaşta bilmiyorsan geçmiş olsun
Ondan bol ne var.
Baya yol katetmişsin
Sinirini bozmuşlar
Evet :)
Ne yaşadın tatlım
İki kız oturuyoruz siparisci adam geldi bakışarak onla arkadaşlar cipsler eksik geliyor dikkat edelim diye sinsi sinsi bakıstılar
Başka şeyler yaşıyor onlar
Yok ikisi de dedikoducu tipler zaten
Damarıma basmaya çalışıyorlar
Oralı olma sakın
Bilerek yaptı adam dimi
Tabi canım
Sevmiyolar beni cunku
Belki daha güzelsin
Yok çirkinim de gıcıklıgına yaptı
Yıgılcalı degil mi alayı puşt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?