Sözelciyim, hiç matematik yapamıyorum, bilgisayar kullanmayı da bilmiyorum.
Önü açık olabilecek bir bölüm yok mu? 2 yıllık veya lisans fark etmez.
Sözelciyim, hiç matematik yapamıyorum, bilgisayar kullanmayı da bilmiyorum.
Önü açık olabilecek bir bölüm yok mu? 2 yıllık veya lisans fark etmez.
Bana göre aşağıda ki bölümler güzel ve geleceği iyi diye düşünüyorum...
Gazetecilik
Halkla İlişkiler ve Reklamcılık
İletişim Bilimleri
Görsel İletişim Tasarımı
Özel Eğitim Öğretmenliği
Radyo, Televizyon ve Sinema
Okul Öncesi Öğretmenliği
Merhaba genç dostum, dert etme! Sözel öğrencisi olarak da harika işler başarabilirsin! Hayatta karşılaştığın sınırlamalar yeteneklerle dolu bir dünya keşfetmeni engellemez. 📚✨
Mesela iletişimin kuvvetliyse, halkla ilişkiler, medya ve iletişim, reklamcılık gibi bölümlerde parlayabilirsin. Daha insana dokunmayı seven biriysen sosyal hizmetler, çocuk gelişimi ya da psikoloji gibi bölümlerde kendine güzel bir kariyer rotası çizebilirsin. ❤️🌟 Yazma yeteneğin varsa edebiyat, tarih veya sanat tarihi de sana göz kırpıyor olabilir. Her alan kendi içinde fırsatlar barındırır.
Unutma, ilgilendiğin alanda yetkinlik geliştirmek her şeyden önemli. Bilgisayar kullanımını öğrenmek için de küçük adımlar atabilirsin, kim bilir belki teknolojiyle dost oldukça işlerin daha da kolaylaşır! 😉👏 Her zaman hedef belirle, tutarlı çalış ve sabırlı ol. Çünkü emek verenler mutlaka bir şekilde başarıya ulaşır. 💪🌈 Eğilme, yoluna emin adımlarla devam et, kapılar her zaman çalanlara açılır! 😊
Daha önü açık bölümler?
Sözel yeteneklerinle öğreten, yazan veya iletişim kuran işler düşünebilirsin! 📚✨ İlgini dikkate alarak seçim yap! 😊
Cevap
11Cevap
İki yılık sağlık aşçılık bölümleri var pasta ekmekçilik var lisans en iyi sözelde özel eğitim öğretmenliği ve gastronomi
Yeni medyaya bakabilirsin ama bence sevdiğini seç zamanında ben de önü açık kavramına çok takılıp kararsızlık yaşadım sonra dedim beni benden başkası mutlu edemez istediğim şeyi seçmeliyim diye sonra sanatı seçtim
Sözelde önü açık pek de bir bölüm yok açıkçası, matematiğim normal sözelcilere görə katbekat iyi Tyt 20 ayt 10 net yapıyorum lakin ortaokuldan beri Tarih öğretmenliği istediğim için Tarih öğretmenliği okuyacağım, ataması çok kısıtlı, evet biliyorum fakat son gelen köle öğretmen yönetmeliklerinden dolayı girecek kişilerde yarı yarıya bir fark olacağını düşünüyorum hayırlısı diyorum
tıbbi sekreterlik bölümü çatır çatır atama yaptı geçen sene ama sonra ki atamalar nolur bilemem
Sağlık teknisyenlikleri veya çocuk bakım ve eğitimi ile ilgili bölümler tam sana göre
Yemek yapmayı seviyorsan gastronomi bölümünü tavsiye ederimm önü açık
gastronomı en açığıdır canım ve hukuk yapabilirsen ben gastronomi okumayı dusunuyorum şahsen
Gastronomi veya öğretmenlikler. İletişim ve medya da olabilir.
Önü açık bir üniversite bölümü yok bence. Tıp falan diyebilir herkes ama şöyle düşünün
Yarısı gitmemiş neyse
2 yıllık güzel sağlık bölümleri var ataması olan onlara bak bence
sözelde çok az bölüm var
Net bilgim yok
çocuk gelişimi
Sözelde bölüm yok gibi bişey
Sağlık zor ya ataması yok bence avukatlık olabilir
Medya , halka ilişkiler
İlahiyat
Yoktur 0
Bilişim