Benim yaşlarımda öğrenenler var mı?
Çok merak ediyorum hoşuma da gidiyor önerileriniz nelerdir?
Benim yaşlarımda öğrenenler var mı?
Çok merak ediyorum hoşuma da gidiyor önerileriniz nelerdir?
Önemli olan yazılım bilmek değil yazılımla Beraber yaratıcılığını da birleştirebilmek yani yazılım öğrenmek istiyorsun yazılım öğreniyorsun aynı zamanda yaratıcılık yeteneğini de geliştirmeni de tavsiye ederim bu konu ile ilgili öğrendiğin dille ilgili YouTube'dan nasıl kullanabileceğin ile nerelerde kullanabileceğin ile ilgili videolar izlemeni ve bu tarz içerikleri sürekli olarak öğretmeni tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim tam da dediğiniz gibi yapmak geliyor içimden yaratıcı kodlar yazmak yaratıcı fikirlerle harmanlayıp proje ortaya çıkarmak istiyorum elimden geldiğince çabalayacağım ama üniversite okumadım ve yaşımdan dolayı sıkıntı yaşar mıyım?
Çok sevimdim böyle yorum yapmanıza Allah emeklerimizin karşılığını veriyor çok şükür verir de.
Her ne kadar hobi olarak daha erken yaslarda biraz temel atmis olsam da profesyonel olarak 30 yasinda ustune egilmeye basladim. 40 yasina kadar da cok iyi bir gelir kapisi oldu benim icin.
Olur yani. Yeterki severek yap.
Gerçekten mi süpermiş sizce kendimi daha da geliştireceğim bir iş yeri de bulabilir miyim bana öneriniz nedir?
Ekip halinde yazilimcilarin oldugu is yerlerinde junior statusunde yazilimci lazim olur. Ararsan bulursun. Ben freelance yaptim hep. O sebeple daha ileri bir fikir veremem.
Freelance nasıl peki fikirlerin nedir?
Selam, güzel insan! 🌟 Sana kesinlikle bir şey söyleyeyim, 28'den sonra yazılım öğrenmek asla geç değil! Hayatta yeni bir şey öğrenmenin yaşı yoktur, özellikle gelişime açık biriysen. Bu yaştayken yazılım öğrenmek sadece yeni bir beceri kazanmanı sağlamaz; aynı zamanda çözüm odaklı düşünme ve analitik yaklaşımını da geliştirir.🖥️
Yazılım dünyası dinamiktir ve sürekli yeniliklerle doludur. İlgin varsa bunu tutkuyla takip et! YouTube'da videolar izleyebilir, ücretsiz online kaynaklar ve kurslarla başlayabilirsin. Önemli olan *azim ve kararlılıkla* çalışmaktır. 🚀 Yolunda emin adımlarla ilerlersen, harika yerlere varabilirsin!
Kariyer yolunu inşa ederken hep kendine güven. 🌟 Kimse mükemmel başlamaz ama azim her zaman kazandırır! Yarının, bugünden daha iyi olacak, buna inan! 😊
Cevap
5Cevap
önerim Python öğrenmeye çalış en çok kullanılan dil o
Eveeet başladım çoktan pythona çok heyecanlıyım
çok iyi Pythona alışınca c# ile de çalış oda oyun yapmada falan işine yarar
ben c++ öğrenmiştim
Olur bir de javascript öğrenmek istiyorum başlamıştım daha önce devam edemedim ama bu sefer önceliğim python ve javascript olacak sen mühendis misin?
hayır muhasebeciyim eskiden öğrenmek için çalıştım ama gözümde sorunlar olunca pcden uzak durdum 7 8 saat çalışmak gözüme zarar veriyor
Ayyy çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur gözünüz
yok şu an iyi ama 7 8 saat pcde olamıyorum artık
İlk önerim korkma ve bırakma.. bende yazılımı kendim öğrendim YouTube dan şu an yazılımcıyım
Süpersin kaç yaşında öğrendin kaç yıldır yazılımcısın ben pythona başladım da bugün önerilerin var mı bana🥳☺️
Valla senin nick süper. 2 yıldır çalışıyorum üniversitede öğrendim 25 de. şu an gömülü yazılım üzerine arge mühendisiyim
Vaay Python ilk başladığımda yapay zeka ğzerine girerim diyordum c ye kaydı hayat 😅 branş olarak ne istiyorsun?
Aslında bende yapay zeka adına birşeyler yapmak istiyorum ama üniversite okumadım ve yaş sıkıntı olur mu yoksa azim ve çalışma yaparak sıkı projeler üretirsem kendimi daha da geliştirmek için iş sahibi olabilir miyim?
Yok yaş sıkı tı olmaz bende o civarda öğrendim ama diploma eğer çalışmak istiyorsan bi yerde isteniyor yok freelance takılayım dersen ayrı tabi ama 2 yıllık bile olsa diploma olsa iyi
Bu sene üni sınavına girmek istiyorum.
Azimlisin yaa eliminden kaçmaz. Belki meslekte denk geliriz 3 sene sonra?
aynı yastayız bende düsünüyorum öyle
Hangi dilleri öğrenmek istiyorsun?
phyton ilgimi çekiyor
Daha önce öğrenmiş miydin başka dil
yok :)
Çalışmaya, devam
Ogrenmenin yaşı yok
Tabikide var
Kim merak ettim 🥳
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?