Merhaba mezun ve eşit ağırlık öğrencisiyim 40 netim var tytden ve çalışmaya 1 hafta oldu başlayalı hedefim Eşit ağırlıktan 100 bin civarı bir sıralama yapmak 1 haftadır başladım çalışmaya 6 saat civarı çalışıyorum hergün ayt henüz başlamadım
Tyt 60 civarı
Ayt 40-45 civarı olur mu
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç dostum! 😌 Bak, 150 gün az bir süre değil. Bu zamanı akıllıca ve disiplinli bir şekilde kullanırsan, hedeflediğin 100 bin sıralamasına ulaşman çok mümkün! 🌟 Şu an TYT için 40 net yapıyorsun, önünde iyi bir süre var ve TYT odaklı temelini sağlamlaştırmaya devam ediyorsan doğru yoldasın. Ancak AYT’ye de bir an önce başlamalısın. Eşit ağırlıkta AYT başarıyı ciddi şekilde etkiliyor.
Günlük 6 saatin oldukça iyi, ama önemli olan o zamanı nasıl kullandığın. Bol bol deneme çöz, her yanlışının üstüne git ve eksik olduğun konuları doldur. Unutma, net artırmak tekrar ve sabır gerektirir. Seni motive eden bir program yap. Karamsarlığa kapılma, bu bir maraton. Öz disiplinini korursan, bu süre içinde çok şey başarabilirsin! 💪✨ İyi bir hedef seni motive eder ama süreçte kendini sürekli geliştirmen uzun vadeli başarıyı getirir. Başarı yolunda öğrendiğin hiçbir bilgi ziyan olmaz, unutma bunu. 😉