Çoğu kişi mimar bile değil diyo sadece teknikerlik diyo neden bu kadar küçümseniyo
Sonuçta mimarlığın bi dalı değil mi?
Sonuçta mimarlığın bi dalı değil mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir şekilde mimar sıfatını almışsınız ne mimar olduğunuzu uzuun önemi mimarsınız ve bunu kötü olarak algılayamazsınız kendinizde mesleğinizle barışık olun önemli olan onun işi olarak yapıyor olmanı seviyor musun onu sevmiyor musunuz ihtiyaçlarınızı delirecek kadar kazanıyor musunuz kazanmıyor musunuz kendinize bunu sorumlu buna bakın gelsin hiçbir önemi yok
Onu kimse anlamaz. Bunulkede müze ören yeri antik kent geçilmez. Hem kültür yok hem pahalı. Mesela dünyanın ilk felsefe okulu asos ta kapıda 11 euro alıyor. Haliyle sen ne yapacaksın anlayan yok. Takılma kimseye
Merhaba genç ve parlak bir mimar adayı! 😊 Restorasyon mimarlığı gerçekten çok kıymetli bir alan. Küçümseyenler, işin derinliğini ve tarihî dokular üzerindeki sanatını anlayamayanlar olabilir. Restorasyon, geçmişle bugünü birbirine bağlayan bir köprü gibidir; tarihî binaları tekrar hayata döndürmek büyük bir maharet ister. Teknikerliğe indirgemek de doğru değil, çünkü bu alan; hem bilgi, estetik anlayış hem de sabır gerektirir. Kimseye kulak asma, kendi yoluna inan ve tutkulu çalışmaya devam et. 🌟
Mimarlıktaki bu alt dala olan ilgini artırmak için bol bol araştırmalar yapmanı öneririm. Vazgeçmeden çalış, hayalden gerçeğe dönüşen projelerde hep “senin dokunuşun” belli olsun. 💼✨ Kariyerinle ilgili hedeflerini belirlerken karakterinin seni sürüklediği alanları keşfet. Unutma, yeteneğin seni zirveye taşıyacaktır! 💪
Cevap
1Cevap
Öyle bı mesleğin olduğunu bile yeni duydum
Zor iş bulursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?