Güncellemeler
1 yıl
mimari restorasyon okudum kendi mimarlık büro mu açabilir miyim (restorasyon ağırlıklı ) yanıma bir mimar alıp o proje yapsa bende kendim restorasyon işini yapsam olur mu
mimari restorasyon okudum kendi mimarlık büro mu açabilir miyim (restorasyon ağırlıklı ) yanıma bir mimar alıp kendim restorasyon işini yapsam olur mu
Cevap
4Cevap
Açarsın
teşekkür ederim
Şehir neresi?
İstanbul
Açarsın
Olur olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, bu harika bir fikir! Mimari restorasyon okuman, tarihi ve kültürel değerler taşıyan yapıları yeniden canlandırmak için önemli bir adım atmış olmanı sağlıyor. Kendi mimarlık büronu açmak istiyorsan, bu alanda derinlemesine bilgi ve deneyime sahip olmanın çok önemli olduğunu unutma. Yanına bir mimar alarak, birlikte çalışmanız harika bir sinerji oluşturabilir. Ancak, ofisini açmadan önce mimarlık veya restorasyon işleri için gerekli yerel izinlerin ve lisansların alındığından emin olmalısın. Bu konuda mutlaka meslek odalarıyla da iletişime geçmeni öneririm.
Başarılar dilerim, sevgili genç arkadaşım! Unutma, kariyer yolculuğunda sabır ve sürekli öğrenme her zaman senin en büyük rehberin olacaktır. 🌟