AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
işini iyi yaparsan kutsal bir meslektir küçük görenleri tınlama ve o ortamları terk et.
bekçi ya da imam olsaydin tabii ki daha çok saygı görürdün 😃
50 binden fazla maaş alıyon haftada 2 günde tatil ohh miss valla
Bence iyi bi meslek öğretmenlik niye sevmiyorlar ki
Kötü meslek değildir, insanlığı olan her öğretmenden öğrenecek bir şey vardır derim..
Değil doktorluk mühendislik sonra öğretmenlik gibi meslekler en iyi meslekler zaten
Neden küçük görme sebepleri nedır?
ya da kendılerı neymiş cumhurbaşkanı mı?
Bu ülkenin en büyük derdi birinci sırada imamlar ile ikinci sırada da öğretmenler ile.
İnsanlar kendinden fazla kazanan hiçbir mesleği sevmiyor ki şu kafadalar ben asgari alıyorum imam niye 40 alıyor öğretmen niye 50 alıyor. Sen de ol o zaman kardeşim tutan mı var
@berilmutsuzolanhanii Güzel düşünce ve evet doğru ama millet parayla artık sıyırdı o yüzden böyleler tamam pahalılık var ama illa senin zevkin öyle istiyor diye 3+1 bol geniş odası olan daireyi de tutmayıver ne olacak sanki. Ama olur mu 2+1 zevklerine kötü geliyor en iyisi olacak, Allah hidayet versin.
O konuda haksızsın insanlar geniş bir evde yaşamak isteyebilir ve bu doğal hakları
@berilmutsuzolanhanii Kesinlikle haksız olduğumu düşünmüyorum bu bir gerçek.
Her kim olursa olsun iki kişi çalışan iseler ve ayda 40 bin tl alıyorlarsa 25-30 binlik daire almak zorunda değiller. 10-15 bine 2+1 daireler belli illere göre çok fazla var ama konu zaten İstanbul olunca hiçbir şey demeyeceğim.
Kesin o küçük görenlerin hepsi erkek düşmanı gold digger feministlerdir
Alakası yok bende öğretmenlik okuyorum ve bence seçilebilecek en güzel meslek
Hangi bölüm umarım aramada sorun yaşamazsınız✨
İngilizce
Hayır değil hocam. Çevrendekiler kötü. Branşın neydi?
Yazık günah işte, ülkenin hali. neyse, filistin kurtuldu, ezanlar susmadı, ona şükür
Öğretmenlik çok kutsal bir meslek bunu bilmeyen anca kör cahildir. Cahillerle işiniz olmasın hocam.
Yani biz de küçük görüyorlar güvenlik boş ver Hoca takma kafana Hoca
İnsanlar herkesi küçük görmeye çalışıyor.. ezdirme kendini
Öğretmenler itici geliyor bana küçük görmek değil de
Maalesef eskiden çok saygın olan mesleğimiz devlet eliyle hiç edildi.
Ne alakası var, iş adamı denileni de küçük görmüşlüğüm var benim. Meslekle alakalı değil beğenmemiştir tarzınızı vs bişeyinizi ondan küçük görür
Hayır aksine çok saygın. Hakkıyla yapan için
Hoşlandığın kız falan mı. Fabrikatör kızına mi gönül verdin naptın.
O kadar okuyup çalışan insanlara bir şey Katmaya çalışan bir insanı kimse küçük göremez
Bir ülkeyi batıranda çıkaranda aile ve öğretmenlerdir. Çok değerli bir meslektir ve herkese uygun değildir. Kıskanıyorlar takma
Lisede beye üniversitede çalışanla olmam çünkü öğrencisiyle olan o kadar çok var ki hepsi öyle demiyorum ama erkekler liseli ve 20 lik sevdiği için orada çok fazla liseli veya 20 lik kız görünce flört ediyor bazıları
Bende öğretmenlik okuyorum bu sene mezun olucam maalesef öğretmenliğe eskisi kadar değer verilmiyor. Sebesi ise eğitim sisteminin çökmesi
sen hangi ülkede yaşıyosun? benim ülkemde öğretmen olduğunu duyanlar kızını vermeye sıraya girerler de?
Ben öğretmenlik kadar kutsal bir meslek tanımıyorum. Öğretmeni küçük gören de kimse görmedim öğretmenler saygı değer insanlardır. Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum demişler. Mesleğinizle gurur duymalısınız.
Ataması yok ama kadrolu maaşları yüksek ve rahat meslek en kolay meslek öğretmenliktir öyle olmasa herkes mezun olup olmak istemezdi
Aksine çok değer verdiğimiz bir meslek hep öğretmen olmak istemiştim kısmet olmadı inşallah eşim öğretmen olur diye hep dua ediyorum.
Asla değil neye göre küçümsüyorlar bu beyni küçük insanlar her öğrenciyi yine bir öğretmen yetiştirmiyor mu zaten
Bu ülkede en değersiz mesleklerden biri bence asgari ücretin altında bile öğretmen varsa ne yetiştirebilir kendini yetiştiremez
Öğretmenler neden kendi işe yaramaz çocuklarını övüp duruyor ders anlatmiyo ve bize para yetmiyo🥺🥺 İşimiz çok zor çok yorgunum diyolar anlamıyorum
Gayet güzel bir meslek. Helal yoldan kazanıyorsan eğer her meslek iyidir.
Galerici veya Müteahhit filan olsaydın seni göklere çıkarırlardı.
😅😂😂 Bende öğretmenim. Beni küçük gören yok. Takdir edilip önemseniyorum.
Öğretmenim canım benim 😊♥️
Lan ne alaka hayret bisey ya çok saçma herzman herkes saygı duydu bana
Hayır çok kutsal bir meslek. Öhrencilerle uğraşmak çok zor bence Allah size kolaylık versin.
İleride yaşadığın Güzel hayatın tadını tatilin tadını aldığında sen gezerken onlar iş başında olduğunda anlayacaklar kuzum merak etme Cahil İnsanlarla muhatap olup sözlerini dikkate almamalısın bence
Eskiden tamirciyi tesisatciyi küçümserdi toplumumuz şimdi de öğretmen olmuş. Ofiste tüm gün excelle uğrasip maasim çok dusuk diye aglayan tayfadir bunu düşünenler
Düşük mü? Ek derslerden bile ücret alıyorlarmış. Polisler bir sürü göreve gidiyor bunların hiçbirinden maaş alamıyor. Kendi ana maaşını aliyor ona rağmen zengin zannediyorlar
Öğretmenlerimiz hepsi çok güzel ve özel insanlardır candır öğretmen
Benim anneannem bana 5 yıldır Öğretmen ol öğretmen ol deyip duruyordu ama ben istemiyordum Şu anda psikoloji okuyorum ama ogretmenlık yinede guzel
Kimse için makul bir yerde olmak zorunda değilsiniz. Değerinizi başkalarının belirlemesine izin vermeyin.
Şu öğretmenlerin acıtasyonu da bitmedi anam hep bi eziklik hep bi boynu büküklük 😂
Değil tabi ki kim öğretmen olmak istemez ki maaşları çok iyi aylık 55-60 bin alıyor öğretmenler
Hayır tabiki de öğretmenlik çok güzel meslek o kadar insanı eğitmek yetiştirmek kolay değil seni küçük gören insanları aldırış etme
Hayır ogretmenlik en güzel meslek bazı öğretmenlerde insanları küçük düşürüyor çok saçma yani bu durum
Saygı gösterilmesi gereken en önemli mesleklerden biri bence kıymeti bilinmesi gereken bir meslek ayrıca küçük görenler eminimki basit insanlardır🙃
Kötü demeyelim de bu devirde atama falan sıkıntı oldugu için herkesin uzak durduğu bir meslek diyelim biz ona
Kim küçük görüyor ya saçmalık seni öyle görenleri küçük görmen lazım senin
@bgc06ns 🤨🤨
?
Öğretmenlik çok kutsal bir meslek kimsenin saygısizlik yapmaya hakkı yok
Hayatımdaki annelikten sonra en saygı duyduğum meslek
Normal bi meslek yani kucumsenecek bi durumu yok manevi olarak değerli bi meslek aksine
Yaş olarak mı? yoksa senle dalga mı geçiyorlar?
Artık maalesef düşük düzeyde bir meslek. Sıralamaları düşük maaşları düşük.. eskiden saygındı.
Öğretmenlik en kutsal meslektir
Kim diyo kral, kucuk gorene deki sen ne yaptin tıpmı okudun doktormusun discimisin nesin de. Ogretmenim cocuk egitiyorum deseydin.
Küçük görenlerin babaları CEO galiba
Devlet mi özel okul mu
Hayır kutsal bir meslek neden kötü olsun
Ne alakası var ki güzel bir meslek