Gizli Üye(30-35)1 yılBence kötü ya. Hadi kadinda tamamda erkeğe pek yakistiramiyorum ben. Kotu olmasi da benim icin sundan dolayi. Ögretmenler cok beddua aliyor diye dusunuyorum. Toplum tarafindan maaslari cok yilin yarisi bos, calismiyorlar durumu var.
Bunu gectim bazi ogretmenler o kadar kalp kiriyor ki. Ve bu kirilan kalpler cocuklarin kalbi. Her insanin hayatinda kirildigi, duydugu cumleyi yillarca unutmadigi bir hocasi vardir. Ve yas geregi bunu cok takiyorsun kafaya. 30 yasindakine soylesen duyar gecer belki ama ilkokul, ortaokul cagi hatta belki liae ogrencisi icin ogretmenin tavirlari, davranisi, kurdugu cumleler o kadar onemli ki.
Bende cok yasadim. Kardesim de karne alana kadar agladi. Sozlusune dusuk verdi diye. Kiz diyor ki asiriligim yok, dersi kaynatmiyorum, dersimi dinleyip cikiyorum. Notlarimda cok dusuk degil. Takdir alacaktim bu hoca yuzunden alamadim diye aglayip durdu. Ne gerek var mesela buna.
Bende de lisede belge alacaktim. Lise son, ve son donem. Gidiyorum zaten okuldan. Mat hocasina gittim. Hocam sozlume 10-15 puan daha fazla verseniz hem beni dersten gecirmis olursunuz hemde belge almis olurum dedim. Adam beni 4 yil 8 donem boyunca gecirmedi. Ve diger derslerim yuksekti. Ortalamam 80 vs olurdu. Belge alamazdim. Matı da anlamazdim ama elimden geleni yapardim. Baska hocalar destek olurdu bazilari olmazdi. Bu mat hocasini sevmezdim ama bari dedim mezun oluyorum. Zaten universite sinav stresi var uzerimde beni sevindirecek bir sey olsun.
Dedigime pisman oldum. Rica ettim hocadan. Bana kurdugu cümle şu cok beklersin. Cok beklersin diyerek ogretmenler odasina gitti. Simdiki aklim olsa benim zamanimda da yaygin degildi ama cimer falan sikayet ederdim.
Ve daha gecmiste bunun gibi bircok sorun. Daha ilkokulda yakin arkadasim vardi. Sinif ogretmenimiz sinav yaptigi sirada sinifi ikiye boldu, sinifin yarisi sinifta girdi diger yarisi bilgisayar sinifinda girdi sinava. O sinifin basinda da bilgisayar hocasi durdu. Bizde yakin arkadasimla ayrildik. Ben sinifta, o bilgisayar odasındaydi.
Hoca tutturdu kokya cekmissiniz diye. Cekmedik diyoruz. Kiz diyor ki ogretmenim ben bilgisayar sinifindaydim. Ben diyorum ki siniftaydim. Hoca diyor ki yanlis dogrulariniz bile ayni diye tum sinifin onunde rencide ediyor bizi ilkokul 3 ya da 4. sinifiz. simdi sinavlar kalkti ilkokulda ama o zamanlar vardi. Sanirim ikimizde 50 ya da 55 almistik. Arkadasimin puanini 50 olarak aldi. Benim puanimi 25 e dusurdu. Gitti sinifin panosuna da asti. 25 verdi bana ilkokuldayim daha.
Velin gitti konustu hocam ayni sinifta bilr degillermis diye dinlemedi. Ilkokul cocuguna 25 puan veren bir ogretmen. Boyle seyler aklima geldikce kinlenirim, sinirlenirim. Kendi cocugundan ciksin diye de beddua etmisligim cok. Anne babamin bile cani sıkılıyordu boyle seylere.
Ogretmenligin bu yonu var. Evet rahat meslek, en bos vakti olan ve diger mesleklere gore daha rahat meslek hayalimdi ogretmen olmak. Ama birinin gonlunu kirarim, bedduasini alirim, kucucuk cocuklara hayat boyu unutmayacaklari anilar birakirim diye ogretmen olmaktan cekindim.
Ve benden daha agir seyler yasayan arkadaslarda var. Durumu iyi olmadigi icin 2 liralik istenen ucreti dahi ogretmenine veremeyen arkadasim var. Ogretmeni rencide etmis,2 lirayi dahi getiremiyor musun diye. O 2 lirayi verecek durumumuz dahi yoktu. Ben o 2 lirayi okula versem aksam ekmek alamazdik diyordu bir tanidigim. Ama ogretmenlerin bir kisminin insani yonu de zayif ne yazik ki.
Aslinda tıp hukuk gibi siralamasi yuksek olacak. Onune gelen ogretmen oluyor. Bu meslek oyle 300 bin barajiyla ya da bu bile olmadan yapilacak meslek degil. Aileden sonra ilk karsilastigin kisi olan ogretmenler bu kadar dusuk düzeyde bolumlere girip, egitim alip ogretmen olmamali. Akademi vs yerine keske 30 bin baraji falan getirilseydi tum ogretmenlik bolumlerine. Adamlar igretmenligi okuduktan diploma aldiktan sonra yapacagi baska iş mi var ki, mecbur akademiye girecek zaten. O yastan sonra bir daha mi en bastan bolum okuyup diploma alacak. En bastan kesmek lazim ogretmenlige olan talebi.
Meslegi iyi yapar ya da yapmaz ama bileginin hakkiyla bolume girilirdi en azindan bolumlere. Sagligimizi 300 bine girmiş kisilere emanet etmiyorsak, çocuklarımızi da boyle ogretmenlere etmemeliyiz bence.
Erkek icinde cok bos meslek kusura bakmayin ama. Erkek evde de sorumluluk almiyor, cocukta bakmiyor. Eve gelip surekli oturacak. Ben istemezdim. Ablamin esi ogretmen ne zaman gitsem adam evde. Ablam bile diyor surekli evde, bir nefes alamiyorum. Maca, kahveye falan da gitmiyor. Evde takiliyor ama benim gozume cok batiyor.
Erkek dedigin bir sure eve gelmeyecek diyor. Bende gittigimde rahat edemiyorum. Adam evde, ablamla konusacagim ya dinlerse diye konusamiyoruz. Kadinin bos vakti olunca cocuklar ev yemek ilgileniyor da erkegin bos vakti olunca sıkıntı. Kafada da cok kuruyorlar yapacak bir sey yok ya. Tipcı sevgilim vardi adamin durupta kendine saracak, bana saracak vakti yoktu. Vakit bol olunca insan baska seylere de sariyor kafayi. Simdi 15 tatile girdiler ablama yine gidesim gelmiyor. Enisteyle aramizda sorun yokta sonucta hem erkek hemde disardan gelen biri sonucta. Evde odada da dursa, oyunda oynasa varligi bazen rahatsiz ediyor. Boyle bir koca istemezdim sanırım.
Dedigim gibi ogretmenlikte hem erkege yakistirmiyorum hemde en cok beddua alan mesleklerden. Kalp kirikligi yasatan mesleklerden. Bazen bu ogretmenler nasil hayatta kaliyor bu kadar bedduaya, kin nefrete, nazara falan hayret ediyorum.
58 Yorumla- 1 yıl
Hepsini okuyamadım ama son yazdıklarınız ve 👉 bazi ogretmenler o kadar kalp kiriyor ki. Ve bu kirilan kalpler cocuklarin kalbi 💔 bu bile yeter çok haklısınız
- 1 yıl
Destan yazmışsın.. Bu kadar uzun yazıyı kimse zahmet edip okumaz.
- 1 yıl
@xgökkuşağıx ben oldum
- 1 yıl
Okudum
- 1 yıl
Yazdıklarınızı bir çoğu doru lakin genel olarak hepsi öyle değil. Öğretmenlik kutsal bir meslek lakin öğretmenlerimizin de yavrularımıza eğitim vermeden önce kendilerini geliştirmeleri çocuk psikolojisinden çok iyi anlıyor olması gerekmektedir. Örneğin ilkokul öğretmenim benim için anne gibidir.
En İyi Cevaplar
- Eğitim & Kariyer konusunda 479 cevap paylaştı.
u 1 yılİnsanların şirazesi kaymış artık. Eskiden oraya buraya okullar yaparak öğretmenler yollanmaya çalışılırdı çocuklar eğitim alsın diye. Osmanlı ve Atatürk döneminde eğitime teşvik vardı. Eğitim önemli bir şeydi. Şimdi ise kıskançlıktan öğretmenler, doktorlar, polisler hepsi küçümseniyor. Bunu birbirine yapanlar da bu meslek dallarından birisinde olanlar. Çok üzücü. Hep bir aşağıya çekme derdi var. Hiç kimse birbirini takdir etmiyor.
00 Yorumla
1 yılMeslek yüksek ama halk düşük bilince kosuyor Devlet üstün olunca nemuruda üstün olur 1920 1970 ler arası köyde öğretmen geçince köylü saygı duyar ayağa kalkardı çürüme 1990 lar sonrası başladı curumeyle çürük bilincler perde önüne çıkmaya başladı pop tan politikaya
00 Yorumla
- https://www.youtube.com/embed/Bp9xVnD4Db0
İşte öyle gibilerin anladığı dil budur. İşte öyle racona terslerin anladığı dildir.
Hadi bakalım ezeli muhalefet yapsınlar yapabiliyorlarsa
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Şaka yapıyor olmalısın. Öğretmenlerin de branş dışında çeşitleri var sosyal hayatta gerçi. Büyük bir çoğunluğu açtır. Kızacaklar belki ama ben hayatımda bu kadar aç bir meslek grubu görmedim. Muhabbetleri paso paradır, ek gelir elde etme çabaları vardır sınav ek ders şu bu meselelerinden... ama yine de açlardır ve geçinememekten dem vururlar. Evi arabası olanlar dahil aç. Her neyse bir kısmıda hayatını yaşar, bide eşi de öğretmense paso tatillerde eğlenirler. Çok arkadaşım var böyle, senede kaç defa yurt dışı yapıyorlar. Çok da sosyaller. Yani eziyorlarsa bu biraz da senin nasıl bir vibe verdiğinle alakalı olduğunu düşünüyorum.
71 Yorumla- 1 yıl
Bir işin var mı yoksa baba koca parası tuketicisi misin
1 yılHayır çok değerli bir meslek ve kesinlikle seçim kriterlerini rekabetci yapmak ve teorik (makale ve araştırma odaklı) eğitim sistemini güçlendirececek bir mufredat gerekir ama çok az ülkede bu kadar iyi bir eğitim sistemi var. Yaptığınız iş çok değerli ama maalesef benim düşünceme göre eğitim sistemi gerçekten çok kötü ve öğrenciler teorik ve yaratıcı düşünmek yerine üniversite sınavı gibi saçma bir sisteme hazırlanıyorlar. Özellikle lise çağında sayısal yeteneği olan ogrencilerin tespit edilip proje ve makale odaklı, daha eğlenceli ve aynı zamanda çok daha üretken ve bilgilendirici şekilde yetiştirilmesi; sanat ve spor dallarina kabiliyeti olan öğrencilerin de benzer şekilde bu hususta cok daha efektif desteklenmesi gerekir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSende kendine çapında biriyle ol.
Ben çobanım hayvancılık yapıyoruz ailecek sen böyle birini ister misin? Ben söyleyeyim hayır
şu an kendimi ya da seni asagilamadım sadece durumu söylüyorum. Herkesin yaşantısı hayatı farklı Ben ve benim gibiler olmasa etten sütten vs yararlanamayacaksın. Sen ve senin gibi eğitimciler olmasa millet okuma yazma ogrenemeyecek
Bu hayatta her meslek olmalı ve iyi ki var. Bu arada sadece sevgili , aşk olarak değil genel anlamda dostluk arkadaşlık vs her anlamda bulunduğu konuma insanlar ister istemez kendi gibi biri olsun istiyor.
Bende çevremde cahil iki lafı bir araya getirmeye insanları istemiyorum. O yüzden meslek önemli
Önemli değil diyenler neyin kafasını yaşıyor inan bilmiyorum iki kişi arasında akıcı sohbet olmuyorsa tabiki de o kişi sıkılır. Meslek önemli o yüzden...12 Yorumla- 1 yıl
öğretmenlerin para hirsini küçümsüyorsun 😅 öğretmen hayvancilik bilgin ve tecrübeni; okuldan aldigi maasi sermaye olarak kullanıp hayvancilik işi kurar. kafanızdaki kalıpları bırakın. artik cogu ogretmen birkac is yapıyor. mesela ben yeni mezunum, kpss calismsk yerine aile isi temizlik isine giristim. oradan iyi bir çevre ve para geliyor. çevre bans matematik ozel ders imkani sağlıyor. hazirsn gibi ozel dersten cok iyi paralar kazanmaya baslicam. ilk isim müstakil ev ve araba olmak olucak. onlari aldıktan sonra yanına ciftlik benzeri bir sey kurup anneme uğraş cikarmayi oradan da et, sucuk, peynir vs urettirerek kazanci katlamayi düşünüyorum. bendeki bu cevreyle urettigim her seyi satabilirim. her ogretmeni o yüzden şehirden çıkmış hayatinda eşek inek gormemis sanmayin. dedem beni hayvancilik ve ciftcilikle buyuttu. keşke işin ayrintisini ogretseymis. o isten su ana kadar rahat 2 ev araba kenara atardım ama olsun derslere kafam basiyo diye illa okucan demisti
- 1 yıl
boyle olmayan normal ogretmenlerin kendi aralarındaki muhabbetleri bile sıkıcı merak etme ekhdjdjdjd
1 yılHayır çok kıymetli bir meslek. Küçük görme sebepleri çocuklara çobanlık ve hak ettikleri maaşı alamamaları sonucu yönünde toplumun algı düzeyi. Veli eğer çocukla ilgisiz ise öğretmeni çoban yerine koyuyor. Maaşlar ise maalesef iç açıcı değil. Özelde de devlet okullarında da. Özel okullar ayrıca fazla mesailerde. Etütler için mesai ücretleri ödememeleri de cabası.
20 Yorumla
1 yılÖğretmenlik mesleğini hakkıyla yapan öğretmenlerin küçümsenmeye hakkı yok. Zira her seferinde sınıfa girip 48. Sayfayı açın haftaya rastgele seçiyorum siz anlatıyorsunuz ben masada oturuyorum oturarak ekmek paramı sıfır zahmetle cebime koyuyorum diyene de öğretmen diyorlar. Öğrencisinin anlaması için konuyu anlatırken kendini yırtana da öğretmen diyorlar. İkisine de aynı öğretmen sıfatı kullanılması doğru değil diye düşünüyorum
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 317 cevap paylaştı. yo kim kücük görüyormus ya. ilginc bence toplumda kücük görülen bir meslek değil ögretmenlik. eğerki devlete girdi isen bi de ufff. kralsın. mis gibi düzenli iş hayatı. 3 ay tatil. toplum iyi bakıyorbence. ama özelde isen tabi riskli. yarını yok. maası da az sanırım. ama kpss ile atanmak icin calısabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖğretmenlik en kutsal meslektir.
Baş öğretmenimiz ne demişti
Milletvekili maaşı öğretmen maaşını geçmesin.
Sana sonsuz saygımız var öğretmenim sen ve senin gibi öğretmenlerimiz bizim için çok önemlidir
Geleceğimizi inşa edecek olan insanları sizler yetiştiriyorsunuz
Size saygı duymamak sevmemek olur mu?
Diğer insanların sana karşı yaklaşımdan ötürü kendini kötü hissetme sen mükemmelsin.🙏🏻10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır niye kötü olsun. Her mesleği yetiştiren öğretmenlerdir. Bence öğretmen adına layık olmak lazım. Öğretmenler psikolojik olarak sağlıklı bireyler olmalılar çünkü isteseler de istemeseler de her talebenin hayatına iyi ve ya kötü etki edebiliyorlar. Herkes öğretmen olamamalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDeğil elbette ama bu ülkede onca öğretmen varken mısır patlağı gibi ve onca atama isyanina rağmen yıllarca aynı mesleği secip işsizler kervanına girenlere işsizliği bilerek seçim yapan tayfa gözüyle bakıyoruz. Yani kötü seçime lades yapmak saçmalıktır.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAyrıca ortada yalancı olduklarını düşündüğümde var iyi para alan tayfa var ama devamlı açlar. Devamlı açiz diyorlar kimse doyuramaz bunları. Doyumsuzlar. İssizleride çok var. Ama karınları doydugumu yine açlar. bem anlamadım
1 yılHayır, her mesleğin ayrı bir değeri var. Ama sen eğer ortalarda "Öğretmenlik en zor meslek, biz 150.000 TL maaş almalıyız." diye gezenlerdensen sana bir güler aşağılarlar. Mesleğinin çalışma saatlerinin az, fazla zeka ve çaba gerektirmeyen, çoğu mesleğe göre icra etmesi kolay olan bir meslek olduğunu kabul edersen onların sana laf etme hakkı olmaz.
24 Yorumla- 1 yıl
Çalışma saatleri az ve çaba gerektirmeyen bir meslek derken neye göre söylediğini çok merak ediyorum.
- 1 yıl
Zoruna gittiğine göre neye göre söylediğimi anladığını düşünüyorum.
- 1 yıl
Neden zoruma gitsin hanımefendi? Neye, hangi veriye dayanarak bunu söylediğini soruyorum, paylaş biz de bilgilenelim. Çok emin konuştuğuna göre bilgi sahibisin
- 1 yıl
Evet gayet bilgi sahibiyim. Türkiye'de ki çoğu meslek grubundan az çalıştıkları ortada. Klasik bir memur ve ya beyaz yakalı bile 8-5 çalışır.
1 yılSaygı duyduğum meslek özellikle erkeklerde sabr ve disiplin her erkek sona kadar gidemiyor maaşından da dolayı helal olsun size Allah hayırlı insanla karşılaştırsın
20 YorumlaÖğretmenlik bence kutsal mesleklerden. Benim için ilk sırada doktorlar gelir. Öğretmen olmak ister miydim evet ama o sabır bende yok. Bence siz insanları dinlemeyin. İnsanlar sadece konuşur. Ve genelde de boş konuşur.
00 Yorumla
1 yılanlamadım ne alaka niye görüyolar, o bence hazımsızlık çünkü kendileri bi baltaya sap olamadığı için kriyer sahibi insanı kıskanırlar, p*sl*klerin canını sıkmasına izin verme çok saygı duyulası bir mesleğin vae ♥️♥️
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 302 cevap paylaştı. Hayır tabi kide sonuç bir meslek benim ablamda öğretmen eskiden öğretmenlik yaptı simdi de milli eğitim müdürlüğünde çalışıyor ablama gurur duyuyorum. Senin önemli olan kendi isteğiyle bölüm olmak ve severek işini yapman elalemin dedikleriyle değil.
00 Yorumla
1 yılGereksiz bir egoları var, bir de fazla pinti oluyorlar
Küçükken sınıfta öğrenci kayıran öğretmenleri gördükçe daha bi soğudum, bu yüzden pek sevmem kendilerini. Antipatik bulduğum tek meslek bu sanırım
00 Yorumla
1 yılNeden küçük görülsün ki öğretmenlik en iyi mesleklerden biri bence en önemlisi binlerce çocuk sizin elinizden geçiyor hayatlarını şekillendiriyorsunuz ne kadar gurur verici bir durum bu bunun farkında olun ve boş konuşanlara kulak asmayın lütfen 🙂
00 Yorumla
1 yılHayır çok güzel ve kutsal bir meslek. Öğretmen olmak kolay değil ayrıca, üniversite bitince kpss kazanman gerekiyor, buradan sitedeki tüm öğretmenlere selamlar, sevgiler 😊♥️
10 Yorumla
1 yılöğretmenliği küçük görenler cahil cüleyha insanlardır
eğer öğretmenler olmasaydı şu an toplumun % 98 i okuma yazma bilmiyor olurdu
öğretmenler bizim başımızın tacıdır
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 350 cevap paylaştı.
1 yılÇoğu eğitimciden sonra evet kulağa kötü geliyor şahsen benim gözümde iyi imajları yok öğretmen olupta evrim teorisi redd eden cahiller var bazıları öğretmen olmuş ama bizden daha cahil ve daha vasat.
10 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Öğretmenlerin çoğu yetersiz ve problemi tipler. O yüzden saygı görmüyorlar. Ama bu durumlarının farkında bile olmamaları çok garip bir durum.
20 Yorumla
1 yılKüçük görenler öğretmen olabilmiş mi acaba mssmsk Ayrıca kimse kimseyi öğretmen diye küçük görmez vardır muhakkak bir sıkıntıları
20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 399 cevap paylaştı. Branş da önemli evet ama ailelerin özel ders talebi yaşadığım bölgede bu kadar çokken öğretmenlik kazancı maaş özel ders ile iyi noktaya geliyor doğrusu
00 YorumlaHayır tabii ki.
Gerçekten öğretmenlik yapan çocuklara birşeyler öğretme derdinde olan öğretmenler baş tacı kutsal bir meslek.
İşi boşaltıldı sadece.
Hakkını veriyorsan ne ala
00 Yorumla
1 yılNasıl bi öğretmen olduğunu göre değişir. Benim dedem sınıf öğretmeniymis. O zamanlar ilkokuldan sonra okuyan binde bir. Bizim oraları da ful dedem okutmuş. Maalesef ki çok ters birisi. Herkesin üzerinde ahı bedduası var. Torununu olduğumu duyan amcalar direkt konuşmayı kesiyor. Öyle biri olmak var, sevilen saygı duyulan biri olmak var.
00 YorumlaSaçmalama bazı insanlar tarafından öğretmenler hor görülüp 3. sınıf insan muamelesi yapılıyor diye sen değersiz değilsin sen çok kıymetlisin iyi ki varsın.
02 YorumlaKüçük görenler kendilerini bir Öğretmenin yetiştirdiğini unutup para hırsına 'çokluk kavramına' düşünüyorlar. Ve bunda da Şeytan olduğu için, takmamak lazım kafaya
00 Yorumla
1 yılöğretmenlik feminen bir meslek olarak görülüyor genelde
ama küçük görülecek bir meslek değil, öğretmenler kadar rahat çalıṣan ve bol tatil yaṣayan bir meslek grubu daha görmedim
00 Yorumla
1 yılYok güzel meslek küçük görenler bir şeylerde başarılı olamadıkları içindir. Takma onları ben ögretmen biriyle seve seve evlenirdim çok da gurur duyardım eşimle.
00 Yorumla
1 yılHer mesleği yetiştiren de biziz. Biz, olmadan onlar da olmuyor. Bunu küçük görene hatırlat. Sokaktaki çöpçü bile bir öğretmenin elinden geçmiştir.
00 Yorumla
u 1 yılÖğretmenim ben de sen gibi, izlenimler önemli olabilir ancak senin kendine değer verip kendini bilip farkında olman daha önemli. ✨💫
00 Yorumla
1 yılBence öğretmenlik, öğrencilere hayatlarında faydalı olacak şeyler öğrettiğin için güzel ve değerli bir meslektir. Diğerleri için bir örnek oluyorsun.
00 Yorumla
1 yılİlk emri oku olan bir dine mensup olan toplumun öğretmenleri küçük görmesi kadar acı ve endişe veren başka bir durum yoktur
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 352 cevap paylaştı.
1 yılAbartsaydınız asla böyle bir şey kabul etmiyorum insanlar öğretmenlere askerlere aşırı saygı duyarlar asla küçük görmezler
10 Yorumla
1 yılÇok kıymetli bir meslek hakkı ile yapıldığında kutsal bir meslek öğretmenlere de kötü gözle bakildiğini ilk burada duydum gördüm
10 Yorumla
1 yılküçük görmek kişilikle alakali. ogretmenigi küçük gorenler plazada 3 kurusa sürünen ofisten cikmayan tayfa oluyo
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHakkıyla yapılan her meslek güzeldir. İşıni gerçekten iyi yaptığın sürece insanlar sana saygı duyar. Kasap, manav, terzi, öğeetmen, doktor ya da çöpçü fark etmez. İşini iyi yapan kişi bana göre saygın bir insandır.
14 Yorumla- 1 yıl
Sen ne iş yapıyorsun?
Cevap sahibi1 yılÖğretmenim
- 1 yıl
Bende ☺️🤗
- 1 yıl
Hocam nerdesin 😅
Ne alakası var dünyanın en güzel mesleği bana göre. Asıl mesleğim başka ama öğretmenlik yapıyorum çok harika bir duygu çocuklarla çalışmak
10 Yorumla
1 yılKim küçük görüyor ilk defa böyle diyen birine denk geldim
21 Yorumla
1 yılNe alaka? Ben de öğretmenim ama hiç öyle olduğunu sanmıyorum, düşünen varsa da okumalarını tavsiye et okuyamazlar bile...
00 Yorumla
1 yılBana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum diye boşuna söylememiş Hz. Ali.
Öğretmenlik kutsal bir meslek 🙂00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır iyi bir meslek insanlar kariyeri küçük görmek için yapıyorlar ama meslekleri icra eden insanların 90% basit insanlardır…. Seni küçük görenler küçük olan ama algısal büyük gösteren veya kendini büyük sanan insanlar
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 764 cevap paylaştı.
1 yılAtanamamış öğretmeni küçük görüyorlar da kamuda öğretmen büyük bir saygınlık göstergesi tam tersi
00 Yorumla Mesleki doyumun en çok olduğu meslektir , kötü bakanlar atanmadiysan kötü bakarlar onun dışında kötü düşünen görmedim
01 Yorumla- 1 yıl
Yorumlarda çoğu çalışma şartları tatilleri yazmış , öğrencilere tatil verilince bu öğretmenler okulda ne yapacak bomboş sınıfa ders mi anlatacak kpss gibi bir sınavı atlatmislar yıllarca okumuşlar hala söylenenlere çok şaşırıyorum keşke okullardaki çocuklarının halini görseler, peygamber sabrı var birçoğunda öğretmenlerin eskisi gibi sert değiller öyle, kırk kişilik sınıflara zorla ders anlatıyorlar , dinleyen desen bir erlin parmağı kadar saygisizliklar da yanında öğrencilerin yaptıkları, gerçi kime neyi anlatıyor sam..
1 yılKeske bende öğretmen olsaydım... içinde ukte olarak kaldı okumama engel olanları Allah'a havale ediyorum...
00 Yorumla
1 yılDeğil tabiki hem çalışma şartları tatiller diğer mesleklere göre daha kolay. Kıskanıyor olabilirler
00 Yorumla
1 yılkötü bir meslek olduğunu da nerden çıkartmışlar. şu anki mesleğimi bırakıp hemen öğretmen olabilmeyi isterdim mesela ben
00 Yorumla
1 yılO kadar gereksiz para kazanılıyor ki gerçek meslekler ayaklar altında kaldı. Öğretmenlik doktorluk , avukatlık küçümsenir oldu
00 Yorumlaİyi bir öğretmen olduktan sonra niye kötü olsun ki güzel bir meslek önemli olan işini hakkınla temiz bir kalple yapman
00 Yorumla
1 yılIssiz olduğumuz için oyle bir algı var. En kutsal meslek ama ne yazık ki değersiz hale getirdiler
01 Yorumla- 1 yıl
Bir de kolay meslek olarak görülüyor hiç de öyle degil
Küçük görenler ne iş yapıyor, ayrıca bu birazda kişiyle ilgili saygınlığını korumalısın saygı gostermeyen saygıyı hak etmiyorsa tavrını koy
01 Yorumla
1 yılDeğil. Aksine çeşitli platformlarda bilgini değerlendirdiğinde gayet kazançlı da bir meslek.
10 YorumlaKötü bi meslek değil aksine yorucu ama güzel
11 Yorumla- 1 yıl
Evet
Mesleğini olması gerektiği gibi yapıyorsan gayet önemli ve güzel bir meslek
11 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 632 cevap paylaştı.
1 yılÖğretmenlik mesleğini küçümseyen insan musvedesi ne iş yapıyor acaba merak ediyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Eğitim & Kariyer konusunda 368 cevap paylaştı. Ne alaka ya ben mutlu olurum öğretmen bir arkadaşım var diye
10 YorumlaNormalde saygı uyandıran bir meslektir. Çevrende olabilir sorun
10 YorumlaKedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.
10 Yorumla
1 yılHayır karizması sönmemesi gereken mesleklerden ama ne yazık ki söndü maaş sebeplerinden bence
10 Yorumla
1 yılÇok güzel meslek bence neden küçük görülsün ki bir de doğuda yapıyorsan tadından yenmez
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 814 cevap paylaştı. Öğretmenlik en iyi mesleklerden biridir tabiki kötü değil
00 Yorumla- Devamını Gör (117)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat