Eğitim & Kariyer Bu hayatta başarılı olmayı umursuyor musunuz? Borannnnnn Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mutlaka herkesin " başarı" kavramı birbirinden farklıdır.Sizin gözünüzde olan " başarıyı" önemsiyor musunuz? Umursuyorum Umursamıyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Cevap yazanlar oy da kullanırsa çok iyi olur. Bu hayatta başarılı olmayı umursuyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
gunyss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Evet önemsiyorum ve başarılı olduğumu düşünüyorum 1 3 Yorumla Borannnnnn 1 yıl Oy kullanırsanız sevinirim. Yorumla gunyss 1 yıl unutmuşum Yorumla Borannnnnn 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
LeyaLeya Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Tabii psikolojisi bozuk olmayan herkes başarılı olmak ister bence 1 0 Yorumla
GacıSavar Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Bu ulkede basari kavrami cok para kazanmak oldugu icin basarisiz biriyim 1 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 982 cevap paylaştı. Evet olamayınca bayağı üzülüyorum 1 0 Yorumla
QuraniyyunMuslim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl İnşallah, Allah izin verirse tabiki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet önemsiyorum ve başarılı olduğumu düşünüyorum
Oy kullanırsanız sevinirim.
unutmuşum
Teşekkür ederim
Tabii psikolojisi bozuk olmayan herkes başarılı olmak ister bence
Bu ulkede basari kavrami cok para kazanmak oldugu icin basarisiz biriyim
Evet olamayınca bayağı üzülüyorum
İnşallah, Allah izin verirse tabiki
tebi ki