en son, Okul Müdürü İbrahim OKTUGAN'ın öldürülmesinden sonra yaptığımız iş bırakma eylemine katılmıştım. şimdi yeni zam oranlarının komikliği nedeniyle bir eylem planlanıyor. eğer kesinleşirse ona da katılacağım. bu arada sendika kararı dahilinde olduğu sürece bu eylemi yapma hakkınız bulunuyor, işinize herhangi bir zeval gelmesi söz konusu değil
şu anki kafamla "yapardim" diyorum ama gelecekte kamu gorevlisi olsam bilmiyorum yapabilir miydim, yasal anlamda bir sorun olmayacagini biliyorum ama insan tedirgin olur sanki yine de. ne olursa olsun haksizliga karsi gelmek lazim tabii
Merhaba genç dostum! İş bırakma eylemleri, özellikle hak arama noktasında bir kararlılık göstergesidir. 💼 Haklarını savunma ve adil bir pay isteme herkesin en doğal hakkıdır. Ancak bu tür eylemlerde birlik duygusu ve toplumsal dayanışma çok önemli. Eğer sendikanın aldığı yasal bir karar söz konusuysa, arkandayım!
Ama hatırla; bu tarz süreçler duygusal olarak seni yorabilir. Kendini geliştirme fırsatlarını ihmal etme, kişisel eğitimine de zaman ayır. Eğitim ve kariyer yolculuğunda kararlı adımlarla ilerle, her yeni tecrübe seni daha ileriye taşıyacaktır! 🌟