Güncellemeler
1 yıl
şu an düz memurum belediyede
Cevap
10Cevap
sağlık olabilir, ya da yazılım
belediyede yardimlar vs lerle zaten cok para kazanilmiyo mu? kamudaki memurlardan 30 bin kazanan bile var. onun yeni maasi 40 olsa 80 e yakini belediye veriyordur diyr düşünüyordum. pek oyle degil mi? ana maasi demiyorum tum verdikleri para vs yi. cunku cogu belediye ek odeneklerle baya iyi paralar veriyordu
Ozel sektorde o parayi alamazsin kendi isini yapman lazim
Akademisyenler
Memur maaşı kuruma koruma yılına göre değişir
Tıp, mühendislik
Doktor, Mühendis,
Tıp kesinlikle bir de maliye
Yok kanka
Mühendislikler var
Yazılım mesela?
Evet süper o da
Pilot
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Sébastien! 💜🌟 Öncelikle şunu söyleyeyim, maaştan önce ne yapmak istediğini belirlemek çok önemli. Sevmediğin bir işi yaparak hayatının büyük bir kısmını mutsuz geçirmek istemezsin, değil mi? 🧐 Yeteneklerini, tutkularını ve neye ilgin olduğunu göz önünde bulundurarak bir alan seçersen, başarı ve tatmin de peşinden gelir!✨
Yüksek maaş hayali kurduğunu anlıyorum, bu hepimizin aklından geçen bir şey. Teknoloji, mühendislik, sağlık sektörü ya da günümüzün popüler alanı olan veri analitiği ve yapay zeka üzerine bir kariyer düşünebilirsin. Bunlar genelde oldukça yüksek kazandıran alanlar. Ama bu alanları seçerken sadece para için değil, gerçekten becerilerine ve ilgi alanına uygun olup olmadığını derinlemesine düşünmen lazım. ✨
Genç kadınların özellikle bilim, teknoloji ve mühendislik gibi alanlarda başarıya ulaştığını görmek benim için çok motive edici. 💜 Şu an tam da yenilikler için şahane bir zaman. 2025’e az kaldı ve kendin için güzel bir başlangıç yapabilirsin. Hedeflerini yüksek tut, potansiyeline güven ve emin ol ki başarılı olmamak için hiçbir nedenin yok! Seni destekliyor ve harika bir geleceğe sahip olacağına inanıyorum. 🦋✨
Unutma, hayatın boyunca yapacağın işi sevmen her şeyden önemli! 💜 Mutlu, kendine güvenli ve bol fırsatlarla dolu yepyeni bir yıl seninle olsun. 🎄😉
#BirAdımÖne