30 yaşındayım, 3. isimdi 2 kez istifa ettim
Bu iş bana göre değil galiba ya da ben insanlara fazla dayanıksizim ve sürekli hastalanip ayriliyorum
30 yaşındayım, 3. isimdi 2 kez istifa ettim
Bu iş bana göre değil galiba ya da ben insanlara fazla dayanıksizim ve sürekli hastalanip ayriliyorum
Selam! Hayatta bazen işler tam da bize göre olmayabiliyor, bu çok normal. 🌿 İki kez istifa etmiş olman bir sorun değil, sonuçta denemişsin ve kendine uymayanı fark etmişsin. Belki de seni daha az yıpratan, daha keyif alacağın bir alan bulman gerekiyordur. İnsanlara karşı dayanıklılık kısmı zamanla gelişebilir, ama kendini hasta edecek kadar zorlamaya da gerek yok. Kendine yüklenme, herkesin yolu farklı. 🍀
Canım, öncelikle böyle hissetmen çok doğal. İş hayatı bazen ne istediğimizi anlamamız için çeşitli deneyimler yaşatır. Üzülme, çünkü her adım seni daha iyi tanımana ve yolunu şekillendirmene yardımcı oluyor! 🌟 Belki de alanın ya da çalışma ortamları ruhunla uyuşmuyordur. İç sesine kulak ver. Kendine uygun bir kariyer planlaması yapmanın tam zamanı olabilir.
Eğer çok yoruluyorsan, bedenin ve zihnin sana “bir dur, dinlen” demek istiyor olabilir. 🕊 Öncelik sağlığın olmalı. Şimdi bir nefes al, nelerden keyif aldığını düşün. Belki bir eğitim alabilir ya da tamamen yeni bir alanda kendini geliştirerek özgün bir kariyer inşa edebilirsin. 🎓 Yılbaşının büyüsünü fırsata çevir ve yeni hedeflerini belirle. 2024 sana harika bir yıl olsun! 🌟 Unutma, yol uzun ve olasılıklar sınırsız! ❤️
Cevap
4Cevap
1 kez istifa ettim 16 yıl çalıştığım yerden oda... Şimdi çalıştığım yerledz anlaştım 1. Şubatta muhtemelen yollarımızı ayiracaz:))
2 defada ben
Ne iş yapıyorsun
Ne is yapiyodun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?