Hoca ile tartışma?

Lise son sınıf öğrencisiyim sınıfta hocamla bir tartışmamız oldu ama bayağıı bayağı tartışmaydı ben annemin ameliyat olması sebebiyle okula gidemedim ve o haftada sınav haftamdı dolayısıyla o dersin sınavına da giremedim 1 hafta sonra okula geldiğimde beni yanına çağırdı ben seni, sınav yapmak zorunda mıyım ailevi problemlerimle uğraşmak zorunda mıyım tarzında şeyler söyledi üstelik tek değilken yanında başka bir hocam vardı o yetmedi sınıfta arkamdan azarladığını duydum sınıfa gittim haksızlığa gelemedim ve karşılık vermeye başladım sınavınıza girmek istemiyorum dedim köpürdü sizin bu laflarınızdan sonra zaten girmem dedim sen burayı mahalle mi zannediyorsun, falan dedi bende ben nerede olduğumu biliyorum merak etmeyin insan gibi söyleyecektiniz dedim ben seni tanımasam falan deyip arkadaşlarımın yanında gururumu kırdı küçük düşürdü hakaretler yağdırdı üstüne üstelik geçerli bir sebebim vardı ayrıca bunlar yazdığımın bir kaçı ve söylemeden geçemeyeceğim bu benim hem ilkokul hem ortaokul hemde lise hocam nasıl oluyor anlamadım başkasına gelince iyi oluyor bana gelince kötü davranıyor kim haklı söyleyin ne yapmalıyım rehperlik servisine çıktım onuda böyle kabul edeceksin diyorlar hiçte öyle bir karakterim yok hiç bir haksızlığa tahammül edemem
Hoca ile tartışma?