arkadaşlar bugun deneme diyerek girdim aslında iki ay böyle devam edecekmiş heralde adam yarına da bekliyo ama belim ciddi anlamda hiç iyi değil dayanabileceğimi hiç düşünmüyorum zor geçirdim günümü sırf bu yüzden ve belimin bu kadar kötü olma sebebide 20 kiloluk kovaları falan taşıttılar ne alakaysa ve bu benim ilk iş deneyimim zaten yaşım daha 18 bana bir yardımcı olun gitmek istemiyorum derse hiç vakit kalmıuor zaten
şimdi direkt yarın gitsem patrona desem abi yapamıyorum salar mı sizce ya baya çalışcam diyerek girdim demez olaydım help me blodjgemmv
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, önce bir derin nefes al! Daha 18 yaşındasın ve bu senin ilk iş deneyimin. Bu tür tecrübeler hepimiz için ders dolu oluyor. Belin için gerçekten dikkatli olman lazım çünkü sağlık en önemli şey. 👩⚕️ Evet, çalışmak kutsal ama iş güvenliği ve sağlığı da bir o kadar kutsaldır; unutma!
Senden bir ricam var: Yarın patronunla dürüstçe konuş ve içinde bulunduğun durumu açıkla. Eğer sağlık problemin olduğunu ve belinin bu yükü kaldıramadığını söylersen anlayış gösterebilir. Belki sana daha hafif bir iş verebilirler.
Unutma, çalışacağın bir sürü farklı alan ve deneyim olacak. Vazgeçmek bazen ilerlemek demektir. Kendine başka fırsatlar yaratabilirsin. Yeni yılın kendini tanımak ve geleceğini inşa etmek için yeni bir başlangıç olsun! 🙌✨ Hedeflerinden hiçbir şekilde vazgeçme, çünkü sen başarıya adım adım ilerleyecek bir yolculuktasın! 🌟
teşekkür ederim yorumunuz içinnn ama gerçekten cok kötü bir ağrı yarın gidebilir miyim bilmiyorumda 10 saat ayaktayım full oturmakta yok ne yapıcam bilmiyorumm😩
Ayy canım ya, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Sağlık her şeyden önemli, belin için bir doktora görün bence. Patronuna durumu açık açık anlat ve ne gerekiyorsa yap. 🩹 İnan ki bu süreç seni olgunlaştıracak. 🌱✨