Kendimi çok geç kalmış hissediyorum şu an ki bölümde 3. sınıfım ama bu bölümü daha fazla okumak istemiyorum ve psikoloji bölümünü okumak istiyorum sizce 6 ayda 100 o yapılır mı eşit ağırlıkta ve okumak doğru olur mu, çünkü herkes hayata atıldı ama ben çok geride kalmış hissediyorum elimde hiç bir şey de yok
Güncellemeler
1 yıl
100 k
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayata bir şekilde atılmak zorunda kalıyoruz zaten yapmak istiyorsan sadece yap.
Benim şu an psikoloji okuyup bölümünden nefret etmem msndakxn
Niyee kiii
İş fırsatı çok dar bence. Ben mühendislik okumak isterdim güzel bir bölüm ama sonu yok
Bende alanı çok geniş bir bölüm diye biliyorum insan kaynakları, devlette psikolog, bir sürü uzmanlık alanı olan bir bölüm diye biliyorum
Evet öyle ama devlete atanman için 90 puan gerekiyor çiftli yıllarda kpssye girebiliyosun. Uzman psikolog olman için yüksek lisans yapmalısın lisans ile uzman olamazsın klinik psikolog olamazsın. Uzmanlık alanları hangi ekolden uzmanlaştığına göre değişiyor mesela en yaygını en kısa vadeli çözüm sunan BDT ekolü. Her ekol için süpervizör eşliğinde eğitim almalısın para karşılığında. Danışan almak istiyorsan psikopatolojilere hakim olmak zorundasın, temel görüşme becerilerin çok yüksek olmalı ve eğik kurallara çok sıkı uymalısın. Tecrübe edinmeden gerçekleştirilebilecek bir meslek değil o yüzden bol bol staj yapman gerekiyor. Kendi kliniğini açmak istesen kendi danışan portföyün olmalı ki en azından kiranı karşılayabilesin. Bunları da düşün
Ovvv baya uğraştırıcıymış
Evet bu kadar uğraşıyoruz sonra seans parası 1000-1500 isteyince bir ton laf duyuyoruz
Ahahahah geçen bi psikoloğa sordum1500 dedi çok geldi bana şimdi sen söyleyince az geldi yeminle😅😅😅
Yaa dimi ayda 10 tane gelip gelmeyeceği bile muamma
Kesinlikle ama sen yine de oku bölümü ilerde meyvesini yersin
İnşallah bakalım artık
Olabilir sonradan pişman olmaktansa şimdi başla
34 yaşındayım bu sene sınava girmeyi düşünüyorum😅
Değil.
25 yaşındayım okuyorum tıp son sinifim
Ama bitirince sağlam ayak basacan senin ayrı bir durum
Yok k