Eğitim & Kariyer Güvenlik görevlisi olmak üst düzey bir başarı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yapamazsın dediler yaptım diye havalı müzik koymuş. Sanki cerrah oldun aw Güvenlik görevlisi olmak üst düzey bir başarı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
serdoyevsky Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Tiktokta gözde meslek, kamuda yaparsan hayat sana güzel otur telefon oyna dizi izle tüm gün üstüne dolgun maaş 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl emin ol gerçek başarı elde eden yapmaz bunu. hiç bir doktorun hiç bir yüksek mühendisin yaptığını da görmedim. 1 0 Yorumla
Ecrinlerdenim Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 yıl Babamda istese olur ( yakışıklı güvenlikçi hariç tabi ) o istisna sjsjjsjsjsususu 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 367 cevap paylaştı. Çaba gösteren için elbette başarıdır 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 3,1b cevap paylaştı. valla keşke bunlar kadar hayatı sevsem ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tiktokta gözde meslek, kamuda yaparsan hayat sana güzel otur telefon oyna dizi izle tüm gün üstüne dolgun maaş
emin ol gerçek başarı elde eden yapmaz bunu. hiç bir doktorun hiç bir yüksek mühendisin yaptığını da görmedim.
Babamda istese olur ( yakışıklı güvenlikçi hariç tabi ) o istisna sjsjjsjsjsususu
Çaba gösteren için elbette başarıdır
valla keşke bunlar kadar hayatı sevsem ya
İyi ya hayır hayır hayır
Hayır tabiki parası olup belgeyi alan herkes olur
1.55 boyla evet
sifir basari
Sana sormadım