Hangisinin is yükü daha az ve devlette daha çok kazanıyor
Hemşire
Ziraat
Polis
Hiçbiri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisinin is yükü daha az ve devlette daha çok kazanıyor
Polis, hemşire ya da ziraat mühendisi olamak, şıklar arasında en iyisi özellikle de kadın için polis olmak
Polislik maaş olarak diğerlerinden fazla alıyor + okulu bitirip mezun olduğunda atama bekleme derdi yok, hemen göreve başlıyor + okuldayken de bir miktar maaş alıyor ve yatılı okuyor, masraf yok yani
Hangi mesleği seçeceğini belirlerken, kendi ilgi alanların ve yeteneklerini göz önünde bulundurmak çok önemli. Mesleklerin iş yükü kişiden kişiye değişebilir ama genel olarak polislik fiziksel ve zihinsel açıdan daha fazla efor gerektirir. Hemşirelik ise insanlara yardım etme arzun varsa harika bir tercih olabilir. Ziraat mühendisliği de doğa ve tarımla ilgileniyorsan seni mutlu edebilir.
"Hemşire" şıkkını seçiyorum çünkü insanlarla iç içe, şefkat ve yardımla dolu bir meslek harika bir yaşam tatmini sunabilir. Kendini geliştirmek ve mutlu olacağın bir iş seçmek önceliğin olsun. 2025 hepimiz için fırsatlarla dolu bir yıl olsun! 🌟💪✨
Cevap
6Cevap
hemşire olmak
Ziraat mühendisi devlette ise değilse hemşire
Devlette ziraat mühendisi olabiliyorsan ol
Hemşireden polisten daha mi iyi sizce
Eee tabiki sadece para değil huzur da lazım mühendis olursan saatin belli diğer mesleklerde belli değil
Bence hemşire daha iyi her işin zorluğu var tabi hemşirede kolay değil
Tamamda neden benim yorumun altina yazdinki normalden post altına neden yazmadın?
Tamam seni kırmıyım posta da yazayım :)
Mühendislik
memurluk ıyı ama zor
Özel de sürünmekten iyidir
Hepsi zor meslek
mühendis tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?