Eğitim & Kariyer 3 gü Asker olmak mı polis olmak mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Asker Polis Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Asker olmak mı polis olmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mahan34 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 3 gü Çalıştığım ilçede emniyet amiri ile sohbetim aklıma geldi. Abisi de askerdi. Dedi ki üniformayı üzerine giydiğinde düşüncelerin bile özgür değil.Bahsettiğiniz meslekler çok kutsal ve bir o kadar da zor. En tepede olsanız bile bir emir komuta zincirinin içinde olacaksınız. İyi düşünmek gerekir. 0 0 Yorumla
maviikuşileküçükkız Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 3 gü masa başında çalışan askerlerin rahatlığı kimmsede yok 0 0 Yorumla
Naberks Takip Et Xper 5 Yaş: 25 3 gü İkiside iyi değil ama askerlik bence en azından parası daha iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çalıştığım ilçede emniyet amiri ile sohbetim aklıma geldi. Abisi de askerdi. Dedi ki üniformayı üzerine giydiğinde düşüncelerin bile özgür değil.
Bahsettiğiniz meslekler çok kutsal ve bir o kadar da zor. En tepede olsanız bile bir emir komuta zincirinin içinde olacaksınız. İyi düşünmek gerekir.
masa başında çalışan askerlerin rahatlığı kimmsede yok
İkiside iyi değil ama askerlik bence en azından parası daha iyi
Asker olmak
polis bence
C) jandarma olmak