Birkaç kişiye sordumda sen o dersleri görmüyorsun yok eşit ağırlıkçısın puan gelmez diyorlar doğrumu?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gelir tabiki, zaten fende genelde yemeltcok zor olmayan bilgi sorusu soruyorlar denemelerde ki gibi kasmıyorlar, yapacağın ve çözeceğin her soru için bir şekilde öne geçeceksin öyle düşün
Teşekkürler 💗 gerçekten kafamı acayip karıştırıyorlar
Kaç net yaptın fende bı de optik yapabiliyor musun
Çalışmaya devam kanka mümkün olduğunca yapacağın her şeyi çalış
Ben tyt ye yeni başladım 8 net yapıyorum şimdilik iyimi sence
@Laylaylomimiş fizik hariç her şeyi çalışıyorum, çok zor gelrse 3-4 sınav ayarında ise 7-8 tane yapıyorum
Çok iyi bence, hatta bir eacı için olması gereken bu
İyi yapiyon bende 14 altına düşmüyom ayt zorrluyor baya fizik falan diye alan değiştirdim bizde çok fen kasan yok sayısalda tyt fen 17 altında yapan derce görmedim hatta ilk 50 k görmedik genel olarak sıkı calış
Söz mü ea mı tavsiye veririm sana bende saydım püf nok var tyt fen
@Laylaylomimiş tabiki, benim de tyt mat netlerim pek istediğim gibi değil ya dilciyim 10 netten fazla yapmak istiyorum çok yanlışım çıkıyor, sence neler yaparak daha çok net arttırabilirim
Problem kas bı de geo da mesela üçgen den asırı basit soruyorlar üngeni halet ayt der işine baya yarar genel olarak tyt mat problem işi bı de bol branş denemesi iyi bı hoca (mert hoca eyüp b falan ) güzelce dinle baya işine yarar
@Laylaylomimiş dilciyim,50-55 tyt netim oluyor ama düşük
Hedefin ne
@Laylaylomimiş mert hocaya kek ısınqmadım da Eyüp b dinliyorum kötü gitmiyor, gerçekten çok matematik çalışıp çok soru çözüyorum ama denemede netlerin o kadar çalışmaya göre düşük
Sonda netler artar şimdi normal öyle gelmesi 12 de bende 50 yapardım başta sonra 68 yapmıştım geçen sene 65 yapardım başlarda en son 75 oldu bu sene inşallah 85 Lee 90 lar sende kasma inan ki 70 e kadar yolu var
@laylaylomimis bilmiyorum ya kav aydır çalışıyorum pek bir şey değişmedi ona üzülüyorum, halbuki denemeler de aşırı zor değil ama yanlışım çok fazla bilmiyorum
Normal matamati öyle tak diye olmuyor sabbret olacak ben 12 de sadece mat calıştı ty ayt mesela bak şu an bile tyt netim 22 falan civarı sen düşün olacak kendine güven ve calış başka çare yok deneme çözmeyi unutma
@Laylaylomimiş teşekkür ederim 10 net civarı mat ile deneme çözmek mantıklı olur mu ki az çözüyorum zaten
Arkadaşım normal takma bunu sonda olur sabret şimdi vazgecersen fena olur bak haberin olsun şimdi bırakan tonla insan var sabret sonda hepsini geçeceksin umudunu kaybetme aynı yolardan gectik sonunu biliyoruz
Çöz analizini iyi yap bende olmaz falan diyordum ciddi anlamda baya artırıyor süre genel olarak sıkıntı biliyor musun ve farkınsasın soruları çözerken bir soruya Max 2 dk ver ve haftada 1 çöz 15 olursa haftada 2 20 olunca artır
@Laylaylomimiş teşekkürler, net aralığıma uygun bir tyt mat branş denemesi önerebilir misin peki
Acil matamatiğin ilacı cözdüm güzel bı de mikroorjinal var bunlar 12 li bunlar bitince bilgi sarmal ya da hız ve renk iyi olur
@Laylaylomimiş tamamdır çok teşekkür ettim:)
Rica ederim inşallah hedefimize ulaşacağız pes etme 💓
@Laylaylomimiş inşallahh😊
tabiki puan alir hatta siralamada onu bayagi ileri atar cunku tmciler fen çözmüyor
Alır tyt o ne alaka kimden duydun öyle saçma şeyi
Bir kaç tembelden haklısın kulak asmamalıydım
Aynen
Tytde fen yapmak zorundasın kardes
Yapıcam tabii sadece bir kaç kişi konuşurken duydum
Tyt'de her ders yapılacak
Sen eve kız atmak dışında bir şey düşünürmüydün ya 🧐
Kadına düşkün bir erkek hayatın başka alanlarında da başarılı olabilir sözelde 3000 sıralama yaptım algınızı değiştirmeniz dilegiyle...
Asla istersen 1. ol sen algını değiştir kadınlar obje değil öyle istediğin gibi taktikle falan eve alamzsın
Kadın vardır kadın vardır bu hayatta kimisi gelir kimisi yanından geçmez biz de kime nasıl davranacağımız konusunda seçiciyizdir dün gelmedik dünyaya hanım efendi
Değişik
Türkçe Türkçee
Oda önemli şuanlık 20 net yapabiliyorum
20de az yükselt fen çok puan katmaz Türkçe'ni fulletmeye çalış Türkçe ve tarih
Çözmezsen asıl sıkıntı çözmen gerek
Gerçektenmi bazıları çözme senin bölümün değil diyor. yani puanımı yükseltir
Diyorsun
Tyt ortak sınav herkesin çözmesi gerek
tamam aptal olduğmu düşünme teşekkür ederim
Evet
Yani puanım yükselirmi