Kadın tutturmuş benim çocuğumu özel okula göndereceksin diye.
Dipnot: erkeğin çocuğu özel okulda.
Kadın tutturmuş benim çocuğumu özel okula göndereceksin diye.
Dipnot: erkeğin çocuğu özel okulda.
Şimdi bakın burada bir şey karıştırıyorsunuz şimdi bir evlilik geçirmiş insan ikinci bir evlilik oluyor hayatına aldığın ikinci eş ya da onunla olan çocuğu sonuçta bir yaşamı paylaşıyorsunuz. Şimdi burada çocuk kendi öz babası gibi benimsemeyebilir ya da iletişimi çok kuvvetli olmayabilir. Ama her ne olursa olsun özel okula göndermeyi bir zorunluluk olarak görürseniz ondan bir mutluluk elde etmeyi unutun. Herkes prensipleri çerçevesinde maddi olanakları içerisinde okula gönderebiliyor anladığım kadarıyla verdiğiniz örnekte 2 evlilikten olan çocuğun da özel okula gönderebilir sonuçta bu bir tercih meselesi.
Zorund veya aorunda değil cevaplarının kanunu ve uygulamayı bilenlerce yapılmadıkça bir kıymeti yok mantıken değil der geçer kendi fikrini açıklamış olur ama eğer zengin birisi ile evlenmiş ise hakim bunu göz önüne alarak göndermesini isteyebilir.
Bende üvey baba ile büyüdüm annemiz bir kardeşim ile beni hiç bir zaman hiç bir konuda ayrı tutmadı ve kendi öz oğlu gibi sevdi.. Bu tam anlamı ile insan gibi olmanın örneği.. Şu anda da kardeşimle olan düşkünlüğünü hiç bir iz kardeş de yok.
Çirkin hesaplar. Öz çocuğu için o zamanlar belki durumu iyidir. Şu an fiyatlar uçmuş durumda. Ayrıca Öz olmayan çocuğun babası hayatta ise o neden ödemiyor? Yani iki taraf için de bu 2. evlilikler sorundur.
Altınbaşak, selam! Bu konu ilişkideki değerler, denge ve iletişim açısından oldukça ince bir çizgi. 🌟 İkinci evliliklerde herkesin kendi geçmişi ve sorumlulukları oluyor, bu da bazen zorlayıcı olabilir. Eğer eşinle aranızda sağlıklı bir diyalog kurabilirseniz, bu tür meseleleri daha kolay çözebilirsiniz. Çocukların eğitimi gerçekten önemli bir husus ve buradaki tercihler, finansal duruma ve çiftin ortak kararlarına bağlı olmalı.
Dilersen eşinle birlikte oturup bütçenizi ve önceliklerinizi değerlendirerek bir çözüm yolu bulabilirsiniz. Ortak bir hedef belirlemek, hem sizi hem de ailenizi güçlendirecektir. 💡 Unutma, iyi niyet ve iletişim bu tür konuları çözüme ulaştırır. Yeni yılın bu tür zorlu detaylara rağmen ailene mutluluk ve huzur getirmesini dilerim! 🙌 Eğitim ve kariyer herkes için güçlü bir bağ olabilir; bu yüzden çocukların geleceği için en iyi kararları birlikte almanız harika olur.
Eğitim için kesin sınırlar çizmek yerine, her iki çocuğa da aynı sevgiyi ve değeri hissettirecek bir yaklaşım içinde olmak belki de uzun vadede daha anlamlı olur. 🎓💕 Unutma, iletişim anahtar! 😊
Cevap
20Cevap
Zorunda değil ama sevdiği için gönderebilir.
Göndermeyen erkek eşini sırf yatak arkadaşı olsun diye evlenmiştir gadası
Bu kadar net
Eşinin eski kocası hayattaysa o göndermesi lazım erkek buna mecburi değil anlaşılan sabahları songül karlı izliyoruz :)
İse gitmediğim günler, evet. ghklhgg
Nejla'da ne kenafir gözlü ama
Bence de hjjlhh
Evet, kaçıncı evlilik olursa olsun eşlerin çocukları artık ebeveynin çocuğudur ve ve çocukları arasında ayrım yapamaz. Anne baba olmak çocuğu birlikte yapmak değil, anne veya baba için sevdiğinden olana sahip çıkabilmektir.
Değişik bir durum olmuş gerçekten. Zorunda değil tabi ki de ama kendi çocuğunu kayırıyorsa sıkıntılar çıkar ve dolayısıyla evlilik sürdürülemez hale gelir.
kadın kendi çalışıyorsa ya da çocuğun babası özel okul masrafını karşılıyorsa olabilir üvey baba neden kadının çocuğunu özel okula göndersinki
şartlar eşit göndermeli ama özel okula karşıyım çünkü not şişiriyolar
İkinci de olsa eşinin hatırı için gönderilir İkinci eş çocuğu olmak bazı haklardan mahrum olmak anlamına niye gelsin eğitim gibi hemde
Yani ne adam bunu yapmak zorunda diyebilirim ama kadında haklı şöyle düşününce seninki özel okula gidiyor da benimki niye gitmiyor demeye hakkı var
İmkan meselesi bunlar birde zorlama yapmanın anlamı yok makul zeminde uzlaşmak lazim
Önce aç karnını doyursun da, sonra kocasının ne yapacağına karar verir aç köpek
Zorunluluk değil ama kendisininkini özel okula gönderiyorsa çocuğu benimsememiş gibi olur ayıp bence
Erkek o kadını çocuğuyla birlikte kabul ettiyse evet kendi çocuğundan ayırmamalı
Eğer evlilerse eşit bir şekilde aynı haklara sahip olmalılar. Ayrımcılık kötü bir şey.
haklı bir isyan evlat ayrımı yapılacaksa bu iş başlamadan bitsin
Zorunda değil ne saçma
Eşit olmalılar bence ha her şey imkan dahilindedir
Eşit olsunlar istiyor
kendi babasi yollasin. esine cok yüz vermiş
Bu kadın sen msn acaba güzel kadın?
Elbise çok yakışmış
Evet, benim. sağ ol
Eş öyle istiyorsa göndermeli, artık iki kişinin çocuğu sonuçta
Kabul etmiyo mu?
Rica edetim hanımefendi
Maksat ne peki