Beni show tv doktorlarına emanet edin...=D
Az önce bır kaza oldu yaralılar showtv' ye kaldırıldı... =D
Öyle deme ya biz kardeşimle sabahtan akşama kadar doktorları seyrediyoruz belki böylelikle doktor oluruz diye:))Düşünsene yolda giderken fenalaşmış birini görüyorsun tabi etrafında kalabalık bir insan topluluğu.Bir doktor edasıyla kalabalığı yararak çekilin ben günde 8 saat doktorlar seyrediyorum ben anlarım diyorsun:))Fena komedi olur he :))
:D :D sen fazla kaptırmışsın dikkat et kendine :D
Kaptırılmayacak gibi değilki.Ramazanda mübarek tvde seyredecek hiç bi şey yok.Sadece showda sabah akşam doktorlar var.İnanır mısın gündüz 4te doktorlar bitiyo tvyi kapatıyorum.Sahur hazırlarken tvyi geri açıyorum yine doktorlar seyrediyorum:))O da olmasa tvde seyredecek hiç bi şey bulamazdım.Yaşım da 26 sanırım doktor olmak için ideal yaştayım ha :))
yeni bir kanal açılmış doktorlar diye show tv diye bir program yayınlıyorlarmış :)
facebook atasözü :)))
:)))
hahahaha güncelleme süper :)
"Doktorlar dizisinin tüm bölümlerini izleyen Ayla hanım sertifikasını alarak evinde hasta kabulüne başladı."
"Show Tv'nin açıklaması: Doktorlar dizisi yeni sezonda uzmanlık dallarına ayrılacağından, seyircilerin uzman olmak istedikleri dalı kaçırmadan izlemeleri gerekmektedir."
Bunlar da twitterdan inciler :)))
Çok heyecanlı şu an :)
link
ehhehehe
Cevap
5Cevap
Kışın ikinci defa yeni bölümleri başlamıştı yeni bölümler tutmadı eskileri veriyorlar ne kanallarda ne var diye bakarken show tv'yi atlıyorum çünkü biliyorum ki doktorlar var :)
Çok yerinde ve komik bir şey okumuştum Twitter'da "Yeni bir kanal açılmış Doktorlar diye 15 dakika Show TV gösteriyorlar" diye... Show TV yeni yayın dönemine para biriktiriyordur... Bilemem...
ayyy sorma ya annemde butun gun onu izliyor sabaha kadar bu sabah baktım kaça kadar izleyecek dıye sabah 4 te bttı mubarekk bıkmıyorda sabah akşam doktorlar:)
dOktarlar kanalı var arası ra show tv yayınlıyor
diye bir durum güncellemesi vardı bir yerlerde :)
Ramazanda hoca bulamamıştır doktorlarla açığı kapatıyordur
verirlerse acuna o kadar parayı yeni yapım yerine eskiyi ardardına izletirler böyle :D
Show tv mali krize girmiş hatta bu yüzden Muhteşem Yüzyıl bile kanal değiştiriyor
:)) biz reklam firmasıyız ve isyan çıktı. adamlar bütün reklam aralıklarını sattı iki haftadır sürekli doktorlar var kimse de izlemio ramazan sürecini dolduruolar ama sanırım baya zarar ediyorlar:)))
:D Yarısını sabah izliyorum yarısını gece izliyorum: ) süper dizi ya.
Gıcık oluyorum heleki bir tane lezbiyen tipli kız var bilmiş gibi herşeye muhalefet.
Allah kahretsin o dizileri...kışın yetmiyor gibi yazın öğün başına...valla kusacam...
acun tatilde :)
:) +1
hayır ülkede hasta çok oyüzden:)
Gayette izleniyor işini biliyor bunlar ya :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar