Netflix'in yeni dizisi 'Hellbound', ilk gününde 'Squid Game'i solladı. Siz hangisini izlediniz? ↗
Doktorlar dizisini hiç izledin mi?
Netflix'in yeni dizisi 'Hellbound', ilk gününde 'Squid Game'i solladı. Siz hangisini izlediniz? ↗

Evet izledim. Güzel diziydi.
Aklıma çok eskiden izlediğim heyecanla kaçırmsdan izlediğimiz bir dizi geldi. Gençler bilmez de benim yaşındakiler çok iyi bilir.
Dr. Richard Kimble, yanlışlıkla cinayet ile suçlanır ve gözaltına alınır. Tüm deliller aleyhini gösterse de o suçsuz olduğunu söylemektedir. Bir süre sonra adaletin bekleyerek kazanılamayacağını öğrenerek gözaltından kaçar ve gerçek katili bulana kadar polislerden uzak, başını her türlü belaya sokacak bir hayat yaşamaya başlar.
Araştırayım da tekrar izleyeyim. 😃😎
Merhaba,
Bir ara gerçekten bütün bölümlerini izliyodum. Doktorların arasında yaşanan aşk, entrikalar ve kavuşamayan aşıklar çok hoşuma gidiyordu. Özellikle levent ve ela diziyi izletiyordu insana gerçekten harikaydılar ama hasana çok üzülüyordum elanın leventi sevdiğini bile bile yine onu sevmeye devam ediyordu filmin benim için en olumsuz yanı o oluyordu. 😅
Oturup da bir bölümünü izlemedim. Sadece YouTube'da ara ara sahneleri denk gelmişse onları izledim o kadar.
Bir de şu meşhur düğün sahnesini biliyorum. Ah Levent zalim Levent
Selam canım🌹
Bu şarkının dilime dolandığı bir dizi idi. Bizimkiler izlerken bende izlemiştim baya 😂😂 aile dizi kurbanıyım yani😂
Geriye bu şarkı kaldı sadece🥳
Cevap
49Cevap
15 dakka bile izlemedim diziyi
Bir ara kanalın adı Doktorlar olarak değişti sanmıştım.
O kadar çok kanalda gördüm ki artık her kanalın adını doktorlar sanmaya başladım. 😂
Ne Elaymış be Bihter gibi zihinlere zorla kazındı.
Ayy ne kadar kötüsün 😱 ne güzel beynim unutmuştu o şarkıyı al hatırlattın aklımda dönmeye başladı bile sürekli bozuk plak gibi hatırlar dururum şimdi. 😄
Madem hatırlattın gel birlikte dinleyelim.
https://youtu.be/nXqWm3rLMCc
Bir defalık daha içelim bu zehri asdfagsavav
İftarda, sahurda , saat dokuzda çılgınlar gibi karşıma çıkan dizi.. tek bir sahnesini izledim o da İlhan Mansız öldüğünde karının hüngür hüngür ağlaması
İzlemez mıydım hatta o filmden sonra doktor olmaya karar vermiştim sürekli tüm bölümlerini baştan baştan izlerdim, en çok ela doktoru severdim bide plastik cerrahı uzmanı vardı ya onu çok seviyordum😅
Evet, izlemiştim. Hatta 4-5 yaşındayken bile bilgisayarın önüne oturup YouTube'dan izliyordum 😂. 1 Bölüm aklımda kalmıştı, ameliyat sahnesi, deriyi kesiyorlardı, hâlâ aklımda aradan 15 yıl geçsede.
Bu tarz gerçek dışı, gerçek konuyla alakasız olan dizilerden pek hoşlanmam, izlenen yerden ve kişilerden uzak duracak kadar rahatsız eder bu ve buna benzer diziler.
Ben sana olan inancımı kaybettim Ela.
Şerro levent düğün günü insan vazgeçer mi? Ablamlar yüzünden izlemeye maruz kaldığım dizidir.
Eskiden euro türk kanallarında vardı şimdi muhteşem yüzyıl kiraz mevsimi binbir gece gibi diziler var. Bu dizileri daha sonra youtube'da izleyeceğim
Evet, izledim.
Her yaz denk geldikçe yine izlerdim. Nasıl oluyorsa hep izlemediğim bölümlere denk geliyorum.
Hiç kaçırmadım hatta bu ara her yaz oynuyordu yazın geldigini doktorlar dizisi başladığında anlıyorduk 🤣
Ergenken izlerdim, izlemeyeni dövüyolar gibi bişeydi o zamanlar. Kanal zaten gözümüze sokardı habire yayınlayarak bi de o var unutmadan.
çocukluğumun favari dizisiydi sırf bu dizi için doktor olmak isterdim ve elayada aşıktım
Oo hem de ne izlerdim.
Hala her denk geldikçe izlerim, keyif veriyor. 😄
İzlememe şansımız var mı? 15 yıldır her sene yayınlanıyor
Ara ara kanal değiştirirken denk geliyordu. Onun dışında izlemedim.
İzledim tabiki de. Her bölümünü keyifle izliyordum. Artık izlemiyorum ama.
izledim arslan favorimdi ama amerikan yapımı daha iyi grey anatomy
öyle işlememek hiç olur mu ya bilmeyen türk değildir yani oturup özetini yazarım kitap halinde
Bekir Aksoy çiçek taksi dizisinde de rol almıştı oradan tanıyorum hanımefendi
Bu kdr boş soru görmedim. Kör degilsen izlemissindir ayn
Evet hem de fanatik bir şekilde izledim en çok Zenan karakterini çok sevmiştim Tabi diğer isimlerde çok özeldi ama Zenan karakteri ayrı bir özeldi benim için
izledim canım suat birtan levent atahanlı fikret aralp aslan ibrahimoğlu jülide aydın ♥
Bu ülkede aşkı memnu, yaprak dökümü, doktorlar izlemedim diyenlerin %70i yalan söylüyor
Çok izledim, en son manyağa bağladım bıraktım.
Biraz ama beğenmedim.
Ben ela ile olan versiyonunu izledim
Çok fazla izledim. Şahane bir dizi.
Çok izledim favorim Kader ❤️çok çekti hayattan yüzü gülmedi ama güzel kalbiyle benim kalbime taht kurdu
Evet izledim güzel dizisiydi
ooo okul yıllarımda her yaz tatilinde izlerdim😀
İzlemeyen yoktur herhalde
izledimm çok güzeeel :) :)
Evet hele kız kardeşim asla kaçırmazdı
İzledim, müthiş bir diziydi...
Kaç kez izledim kaç kez ezberledim hepsini
Eskiden
-VESSELAM-
izledim izlemez miyim yazık olurdu kıız
Herhalde 10 kez falan izlemişimdir
Evet İzledim Bütün Bölümünü
İzliyordum ama tekrarını izlemem, aşırı saçma 😃
Hayır hiç bakmadım
Yok efendim hiç izlemedim
Ben hep izliyordum ve Ela doktoru çok seviyordum.
Ela doktor için izliyordum :D
Bu aski memnu ve yaprak dokumu hala izlerim : D
Evet sıf içindeki güzel kızlar için
Hala izliyorum eskilerini
Belki 3 kez tüm bölümleri😅😅😅
İzledim😀 izlemeyeni odunla dövüyorlardı afjshfj
Bence mükemmel bir dizi harika👏
hiç izlemedim
Yarım dakika izlemiştim. Kutsi güzel bakıyor 😆
Evet favori çiftim Suat ve zenan dı
Ablası sayesinde izleyenler 🥺
Eskiden izleridim 😀