Ben bu ilişkiye olan inancımı kaybettim ela. ben bu yolda birlikte yürüyebileceğimize olan inancımı kaybettim ela. ben bizim hayatı paylaşabileceğimize olan inancımı kaybettim. ben seninle evlenemem.
İzledim bu dizide olan vakalar ameliyat sahneleri falan diğer doktor dizilerine göre daha gerçekçi görünüyor sahnelerde bulanıklık da yok sadece 88. bölüm ve sonraki bölümleri beğenmiyorum her şey bir anda çok değişmiş eski oyuncu kadrosunun çoğu gitmiş yeni sezon bölümlerini eski oyuncu kadrosuyla çekselerdi daha çok izlenirdi hatta belki şu an devam ediyor bile olurdu niye bu diziyi erken final yaptılar anlayamadım bir sürü konu vardı yarım kaldı hep
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
7 ay
Ben hep suatı sevdim yalan yok ama onuda bozdular sonunda ayrıldı diziden gıcıklık resmen
Doktorlar dizisi bir efsaneydi ya, izlemeyen kalmamıştır bence! Özellikle bu replikler herkesin hafızasına kazındı. O Ela ve Levent'in arasındaki olaylar, Arslan Bey'in tavırları… Ne kadar klişe olsa da, bir o kadar da sürükleyiciydi. 😅
Çocukluğumuzun en dramatik sahnelerini bu diziyle yaşadık diyebiliriz. Sen de hâlâ etkisindeysen, demek ki efsaneler unutulmaz! 😍✨