Hangi Bölümü Okuyan Fazla Para Kazanır?

Ayda 100 000 TL kazandıracak bir iş kurmak istiyorum, hangi bölümü okursam daha hızlı bir şekilde bu iş için gerekli sermayeyi toplarım?

Panpalar ben bir kıza aşık oldum. Kız çok iyi bir kız fakat ailesi kızı paraya tapan biri olarak yetiştirmiş. Kızın da benden hoşlandığını düşünüyorum ama kız ailesini benden daha fazla seviyor. Kızın babası kuzenlerinin eşi iş bulamadı diye öyle damadım olsa hiç çekemem kellesini alırım demiş. Kız bu olayı anlatmıştı bana. Sonra mezun olunca ne iş yapacaksın ne kadar kazanacaksın gibi sorular geldi defalarca sonuç olarak ayrıyız şu an. Zaten hiç sevgili gibi olmamıştık yani henüz karar aşamasındaydı.

Neyse işte bazıları diyor ki bir kız seni paran için sevecekse hiç sevmesin. Öyle düşünürsek panpalar benim ne özelliğim varki birşey için sevsin. Aslında sevgi nedensiz olur ama işte neden arıyor bazıları. Ben o beni param olmadığı için terkettiği hâlde seviyorum sevginin nedeni olmadığını düşünenlerden olduğum için. Ben onu koşulsuz sevdim.

Gelelim asıl meseleye ben bu kızın babasını ve kızı benim uygun damat adayı olduğuma inandırmak için çok para kazanmak istiyorum. Okuyarakta çok para kazanılamayacağını biliyorum bir işletme kurmak, yatırım yapmak lazım fakat benim hiç sermeyem yok. Hangi bölümü okursam daha fazla aylık gelirim olur. Ne kadar fazla olursa aylık gelirim o kadar çabuk sermeye biriktiririm, süper marketler iyi gelir bırakıyormuş, büyük bir süper market açmayı tasarlıyorum sermaye biriktirip.

Tıp fakültesi çok sürüyor okuması ve hemen uzmanlaşılamıyor. O yüzden tıp fakültesi okumayı düşünmüyorum. Tıp dışında iyi para bırakan meslekler önerebilir misiniz?
Hangi Bölümü Okuyan Fazla Para Kazanır?