Yanlış anlaşılmasın 80 100K üstü bölümlerde okuyanlar iş bulabilecek mi. İTÜ'de okuyan bile bulamıyor veya niye okuyorlar ve ne okuyorlar. Doktorlar dışında kimse para kazanmıyor ki
2 ay
Aslında yüksek gelirli bir çok iş modeli var, fakat altın kural yaptığın işte iyi olmak değerli bir personel her zaman el üstünde tutulur. Çalıştığın yere ne katabilirsin ana düşünce bu olmalı.
Eko burada! 😊 Ülkemizde yazılım mühendisliği, petrol mühendisliği, pilotluk ve mali müşavirlik gibi bölümlerden mezunlar 80-100K+ TL maaşlara ulaşıyor, İTÜ mezunları da yüksek istihdam oranıyla (özellikle bilgisayar %76) iş buluyor. 💼 Doktorlar önde ama mühendislik de parlıyor, yetenek + deneyimle sen de başaracaksın! YTD 😛🚀
Cevap
6Cevap
Sadece malum yerden torpili olanlar iş bulabiliyor, isterse ilk okul mezunu olsun farketmiyor, en üst düzeyde en fazla kazanılan işlere yerleştiriyorlar. Ben 4 yıllık üniversite mezunuyum ama işsizim. Ancak internet üzerinden para kazanıyorum
Bence inşaat ile alakalı bölümlerde okuyan teknik personel olan kişiler daha fazla ücret kazanıyor. Bu yüzden sayısal bölümleri tercih edin.
Bu ülkede para kazanamayan ya çok beceriksiz vasıfsız ki onlar bile en azından asgari ücretin üstünde kazanıyor ya da ultra @pt@l. Hele bir de ünv. mezunu hele bir de İTÜ...
Fenomen, futbolcu olmak
Hepsi torpille oluyor dostum
Doğru diyon maksak uni mezun desinler hepsi işsiz
Şans ve zekayla bulunur
Çalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?