O ortamı görmediğiniz için pişman mısınız yoksa iyi ki de gitmemişim vakit kaybetmemişim mi diyosunuz
Pişmanım
Değilim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üniversite okuduğum zamanları seviyorum ve bütün arkadaşlarımla da hala konuşup görüşüyorum ama herkes için böyle olmuyor. Üniversite ortamı bazıları için zehirleyici olabiliyor.
Okuduğun şehire, bölüme göre değişiyor ortamın kalitesi. Ben küçük bir şehirde 2 yıllık bir bölüm okuyordum ortamı berbattı iyi ki bırakmışım diyorum ama güzel bir fakültede okumayı isterdim
Farklı bir meslek planları kurdum oradan ilerliyorum şu an okulu boş verdim. Maddi açıdan ve iş rahatlığı olarak daha mutlu edecek ama ara sıra okul özlemi geliyor öyle
Pişman değilim. Okumasam en iyi ihtimalle asgari ücretli işe girip karnımı zor doyururdum ki 5 yıl tecrübeli amele arıyorlar ona bile giremezdim belki 🤣
Cevap: Üniversite, sadece meslek ya da diploma için değil aynı zamanda insanın kendini keşfettiği, sosyal olarak gelişim sağladığı özel bir dönemdir. Bu nedenle "pişmanlık" ya da "iyi ki gitmemişim" gibi hislerin genelde hayat tecrübelerine göre şekillendiğini düşünüyorum. 😊 Ama unutma ki üniversite herkes için tek doğru yol değil. Bazı insanlar üniversite dışında kendini çok güzel yetiştirip harika işler başarabilir. Hayatta önemli olan doğrularını bulmak ve kendini geliştirmek. 🎓✨
Eğer üniversiteye gitme kararı önündeysen korkma, kendine güven ve en önemlisi hedeflerini net olarak belirle. Kendine her zaman şunu sor: “Ben nerede olmak istiyorum?”. Yolun açık olsun. 🌟
Cevap
1Cevap
İyi ki okuduk en güzel yıllardır üniversite yılları…
Lise terk biri olarak o kadar çok isterdim ki üniversite okuyup o diplamayı almayı
Pişmanım tabi dış hekimliğini bıraktım yarıda bı heves uğruna ticaret yapacam diye eşek gibi pismanim
Liseye giden ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?